Yoga Academy Sağlıklı Zayıflamak için Yoga

cennet11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
53
0
Yoga Academy sağlıklı zayıflamak için yoga dersleri açmış. Benim bel ölçüm tam otursun diye bir seansına katıldım. Çok etkileyici. Ama asıl önemlisi nedense iştahım da kesildi. Hocaya sordum böyle bir etkisi var mı diye, pek çok kişide böyle bir etkiyi görüyoruz dedi. İlginç bence deneyin.

Yaşadığın şehirde Yoga Academy olduğu için çok şanslısın canım...Derslere devam et,sakın bırakma...Benim yaşadığım şehirde olmadığı için ben sadece evde düzenli olarak dvd den çalışıyorum ama 1 haftada olsa Yoga Academy nin derslerine katılma fırsatım oldu ve hep orada kalmak istedim maalesef geri döndüm tabii...benim yaptığım kilo vermekle ilgili değil genel ama bir gün yapamasam çok eksiklik olarak görüyorum...Orada öğrendiklerini burada paylaşırsan sevinirim...Görüşmek üzere...

Sevgili Derin, senin için sordum, tüm calışma yemek yeme blokajı uzerineymis. Bu blokajı çözüyormuş. Sonuçta bu bir blokaj olduğu için bedende yer ediyormuş ve asana denilen duruşlar bu blokajı çözüyormuş. Benim ikinci kez katılma şansım olmadı. Normal yogaya devam ediyorum. Birde nefes teknikleri sınıfına üye oldum. Akciğer kapasitesini arttırıyormuş. Buda daha çok oksijen demek. Daha çok oksijen daha fazla toksin atmak demek. Buda genclesmek demek. Soruların olursa bana sor canisi, bende gider hocaya sorarım... İnşallah yaşadığın sehirde bir akademi açılır, süper sefahat :)

canım çok teşekkür ederim benim için üşenmeyip öğrendiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum...şu anda hangi şubeye gidiyorsun ? çalışırken doğal olarak sorularım da oluyor şimdilik bu şekilde idare ediyorum... çok mecbur kalırsam yardımını isterim teşekkürler...

Teşekkürler sevgili Editör.
Sevgili Derin, ben Çankaya Merkeze gidiyorum. Orada Zayıflama için yogayı Serap Hoca veriyor. Benim hocam Gül Hoca, çok tatlı bir hanım... Zayıflama işini yoğun sorunca bir kitap önerdi "Çakralar ve enerji merkezleri, Akif Manaf" kitapta fazla kiloların sebepleri ve çakra blokajlarını anlatıyormuş. Benim kitabı okuyacak vaktim yok. Ama okumak istersen Academy'den sipariş ediyorsun, kargoya gonderiyorlarmış.

çok teşekkürler...nedense ben sizin İstanbul da olduğunuzu düşünmüştüm :) birkaç kitabını almıştım kargoyla gönderdiklerini biliyorum ama alacaklarımı akrabalarım aracılığıyla alabiliyorum...verdiğiniz bilgiler için sonsuz teşekkürler..sevgiler...

Yoga Academy de zayıflama için Yoga dersi var. Ben de bir süredir başladım. Hafta iki kez Yoga Academy e gidiyorum, diğer günler de evde DVD ile çalışıyorum. 3 haftadır filan yapıyorum ve vücudum daralmaya başladım, bir de iştahım kesildi. Sanırım o çalışmaların etkisiymiş bu.

DVD başta zor geliyor ama her gün ya da sık sık yapınca vücut alışıyor. Hem de çok zevkli zaten. Hem zayıflıyorum hem de vücudum topluyor.

Ben de yoga yapmak istiyorum ama bulunduğum ilde yeri yok ve dvd falan da bulamadım. Şu anda nette açıkça anlatılan tibet yogası 5 hareketi yapmaya başladım

ben denemelik 1 ders gittim zaten yoga academye 2 seneye yakındır gidiyorum. o haraketlerin bazılarını normal yoga dersinde de yapıyoruz ama zayıflamak için olan yoga da yapılan haraketler daha zorlayıcı. hocaya sorduğum da işe yarıyanında bu olduğunu söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…