Ylbanda einize ne alacaksnz, ya da farkl bir plannz var m?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Malum yılbaşının diğer günlerden bi farkı yok ama , eğlenemek, hediye almak için bi bahane oluyor,
ben düşündüm bişey bulamadım,parfümdü, saatti vs.. gibi hediyeleri daha önce çok aldım
farklı bi fikri olan varsa, gerek hediye gerek farlı bi plan anlamında, feyz alabilirim diye düşündüm,
şimdiden paylaştığınız için teşekkürler kızlara.s.

havalar soğudu atkı örmenizi tavsie edebiliriim eğer takmaz veya beceremem derseniz ona güzel bir kazak alabilirsiniz saat olabilir kendi yapıcağınız sevdiğiniz yemekle o geceyi bütünleyebilirsiniz en önemlisi gece gece için süprizi unutmayın sakın hoş bi gecelik saatler süren bi gece bu erkeklerin hayır diyemeiceği hedielerden biridir benden en güzel tavsiyede eşinize onu sevdiğinizi söylemek ve onunla ne kadar mutlu olduğunuzu anlatmakta olabilir bütün gece kıcının dibindende ayrılmayın tabiri caizse:D:D

Bence kırmızı kırmızı kendini paketle:)
Her özel güne bir hediye bulmak çok zor oluyor canım
bir de sen ne kadar ince düşünürsen düşün erkekler
fonksiyonel hediyeleri daha çok beğeniyor
bir şeye ilgisi varsa hobisi falan onunlar ilgili bir şey al
elektronik alet, forma falan da olabilir

eşime prfum almayı düşünüyorum ama eşim ne alır acaba üsttelik o agün benim doğum günüm

Chesscim, eşin sana alsın..Tek taş iste kız..yerimseniben
Ben de tektaş istiycem valla..a.s delikafadulden
Bekarkene kendim almıştım..Ama öyle ,pırlanta olanları, pek revaçta değildi..
Normal altın tektaş tı..:çok üzgünüm:
Şincik, sahisini istiiiyim ..

Almazsa kocişko..derdim var a konu açıcam naapiiim..kafamçokkarıştı:roflol::roflol:

hehe kocam bana tek taş almıyor mu yazıcan kı baslıga kaydirigubbakcemile3

amma tutar he ,kaydirigubbakcemile3

ben ne alacagıma karar veremedım ,cokk hedıye alıp verdık pekte bırsey kalmadı bırbırımıze alacak ,buradan kopya cekıcem :1ninca:

Back