Saç Bakım Ürünleri Ylan ya acaba sahtemi?(resimlerini ektim)

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
621

acaba sahtemi böyle uyarıyorlar sahte yılan yağı var diye korktum yanifisfisfis
made in syria yazıyor amatör çekim olduğundan görünmemiş olabilir
bide arapça bişeyler yazıyor anlayamadımfisfisfis

Son düzenleme:
ne gibi farkı olur acaba orjinalinden yani yan etkisi olur mu sence sürmelimiyim?şimdiden sağol canım

ne gibi farkı olur acaba orjinalinden yani yan etkisi olur mu sence sürmelimiyim?şimdiden sağol canım

canım sanırım bu sahte çünkü bizde bundan almıştık,aynısydı.gerçek yılan yağı zaten çok pahalı böyle ucuz değil. bence sürme ben bi çok sitede okudum. google yaz bak zararalarına bi.biz attık çöpe

canım kesinlikle sahtedir bu yılanyagı öyle 5 ytl lik bir urun degil içine cok farklı yaglar karıştırılmıştır.
gercek yılanyagı her yerde bulunmaz ne yazıkki..
ve gramla satılır o şişe kocaman yanii yılanyagına göre..
5 ytl ye mg alamazssın mümkün degil.
kullanma bence.

canım benimki de 5ytl ama miligramı seninkine göre az yani benimki 6 cm falan boyu seninki 9 cmleri bulmuş.bilmiyorum burdan sahte olduğu mu cıkar ama paylaşayım dedim canım

ben de bi keresinde yılan yağını farklı bi aktardan almıştım sahte çıktı Biraz kullandım onu ve kafamda yara çıktı bende döktüm ve döktüğümde içinde siyahlık vardı bi daha da bilmediğim yerden bişey almam heralde

sulandırılmışda olabilir kimyalsal maddede olabilir ama yurt dışından geldigine gore belkide sahte değildir onların ülkesinde fazla yılan vardır
1 denemeden bişy olmaz eger memnun kalmassan kullanma ama bi eczaneye danış derim saç bu ne olur ne olmas :))

kızlar annem 5 ytl ye almış ama baharatçı tanıdık diye adam demiş elimde kaldı kimse almıyor diye 5 ytlye veriyorum yoksa vermezdim çok pahalı birşey demiş bende biraz rahatladım

Kafam karıştı yıılar önce bir aktarın tavsiyesi ile yılan yağı kullanmaya başlamıştım, o zamanlar bu kadar popüler değildi, menşeini sordum yılan yağının yılan ile bir ilgisinin olmadığını yılan otundan yapıldığını söylemişti, resimler üzerinde yılan resmi falan görünce şaşırdım doğrusu, aktarlarda satılan yılan yağları da yılan otundan yapılıyor diye biliyorum, gerçek yılandan elde edilse çok pahalı olurdu diye düşünüyorum, bilgisi olan varsa yazsın lütfen merak ettim doğrusu

Kızlar ben eşi için 20 ytl ye almıştım kazık mı yedim.
küçücük bir şişe, kıvamı koyu yağ kıvamı
.....

kızlar bu kesinlikle sahte...sakın kullanma bence....ben doğuda bi ilçedeyim irana yakınız ...burda şişesi 1,5 tl. 1 buçuk tl sadece ama gerçeği çünkü burda vergi falan bişey yok...imkanım olsada yollasam size

Ay82 merhaba bende sınıra yakın bir ildeyim... Üzerinde çift başlı yılan olan cobra marka yılan yağı aldım , Irak tan geliyormuş..sahte mi diye endişelendim ama aktar ısrarla sahte değil dedi...vergisi düşük o yüzden ucuz dedi adam... Senin kullandığın marka ne , ben de alayım burdan ..teşekkür ederim ...özel mesaj atacaktım ama yüz mesajım dolmamış atamadım .. Beni aydınlatırsan sevinirim...

biz oradan geleli 2,5 yıl oldu Batıya ...üzerinde arapça yazılar vardı marka olarak yazıyosada hatırlamıyorum kobra yılanı resmi vardı evet üstünde onu hatırlıyorum ..oralarda sahte olmuyor genelde kullanan çoktu kimse sorun yaşamadı herkes memnundu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…