E Esla246 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2022 1 0 1 28 8 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esla246 #1 (YKS). TYT/AYT, "Türkçe ve Matematik Konuları" '9-10' Ayda biter mi? Sıkı ve düzenli çalışma ile biter mi 9-10 ayda? Sadece TYT/AYT Matematik ve Türkçe var. Bu siteye yeni kayıt oldum, pek bilmiyorum burayı. O yüzden bir kusurum olursa özür dilerim, hakkınızı helal edin. Teşekkürler şimdiden.
(YKS). TYT/AYT, "Türkçe ve Matematik Konuları" '9-10' Ayda biter mi? Sıkı ve düzenli çalışma ile biter mi 9-10 ayda? Sadece TYT/AYT Matematik ve Türkçe var. Bu siteye yeni kayıt oldum, pek bilmiyorum burayı. O yüzden bir kusurum olursa özür dilerim, hakkınızı helal edin. Teşekkürler şimdiden.
beautifulwoman Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 493 205 23 9 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esla246 #2 Evet biter hatta ful bile çekersin eğer gerçekten çalışırsan tabi ben 9 ay kala tüm derslere çalışmaya başladım ve hemşirelik kazandım asla ama asla pes etme 1 ayda bile bir sürü şey yapılır
Evet biter hatta ful bile çekersin eğer gerçekten çalışırsan tabi ben 9 ay kala tüm derslere çalışmaya başladım ve hemşirelik kazandım asla ama asla pes etme 1 ayda bile bir sürü şey yapılır