- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
suyu azaltın bi ara su zehirlenmesi vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misinizsuyu azaltın bi ara su zehirlenmesi vardı
evet 3 lt den fazlası zehirlenmeye yol açıyordu sanırsamCiddi misiniz
En fazla 800 kalori alıyordum yani azdıKefir icmek ise yarayabilir.
Diyet yaparken gunde kac kalori aliyordunuz? Kalori hesaplama takinti oldu dediginiz icin biliyorsunuzdur diye dusundum. Ya da kilo alma surecinizde gunde yaklasik kac kalori aliyordunuz?
AA evet bunu kaydetmiştim kesinlikle deneyeceğim bunu teşekkür eSezaryen sonrası metabolizmam duracak noktaya geliyor. İbni Sina nın bir tarifi var onu yapıyorum hemen. Yarımlık kavanoza dolana kadar kuru incirleri 4 5 parça olacak şekilde küçük küçük doğruyoruz. Üstüne çıkana kadar zeytinyağı ekliyoruz ve ışık almayan bir dolapta 5 gün bekletiyoruz. 6. Gün bir yemek kaşığı aç karnına bu kürden yiyip üstüne bi iki bardak su için, ne kabızlık kalıyor, ne şişlik ne de hemoroid. Metabolizma da bülbül gibi şakıyor maşallah
Sporu düzene sokmustum ailemin yanında yapamıyorum maalesef. Evime dönünce devam edeceğim insallahMerhaba, bir gün çok yediyseniz 1 hafta sağlıklı beslenerek telafi edin. Sağlıklı beslenmekten kastım detoks değil. Normal sağlıklı paketli olmayan gıdalar tüketin.
Hareket ettiğinizde kabızlığı bir miktar önlüyor. Egzersiz yapamasanızda yürüyün.
Teşekkür ederim uyardığınız icinevet 3 lt den fazlası zehirlenmeye yol açıyordu sanırsam
Yulaf pek tüketmiyordum ama sporla onu deneyeceğim teşekkür ederimYulaf, fıstık ezmesi ve yürüyüş kabızlığa çok iyi geliyor.
Ben yulaf sayesindedir çok rahat ettim.Yulaf pek tüketmiyordum ama sporla onu deneyeceğim teşekkür ederim
Kilo probleminiz yok, psikolojik destek almanızda fayda var.Herkese merhaba. İnsallah konu taşınmaz. Cünkü benim icin büyük bir dert oldu bu. Gecen Mart ayından beri kilo vermek için diyet yapmaya başladım. 59.6 ile başlamıştım boyum 165. Metabolizmam yavaş ve çok fazla kabızlık problemi yaşıyorum lif aldığım ve çok su içtiğim halde. Öyle ki günde 4 litreye kadar su içtiğim oluyor. Diyet sürecinde yediğimin içtiğimin hesabını yaptım ama fazlasıyla yaptım. Bu yüzden de bu durum bende takıntı haline geldi. 49 kiloya kadar düştüm. Diyeti bırakınca alacağımı bildiğim için çok zayıflasam da üstünde durmadım. Yalnız suan ailemin evindeyim. Düzenli beslenemiyorum. Kendi evimdeyken sağlıklı beslenebiliyordum. Evime paketli gıdalar almadım hiç çok sevmeme rağmen. Suan yeğenlerim olduğu icin paketli gıda da çok malesef arada atıyorum ağzıma. Dolayısıyla 52 kiloya kadar çıktım. Bunu bile kafama takmaya başladım. Herkes ruh gibisin biraz kilo al dese de almak istemiyorum. Kabızlık problemi Çektiğim icin ilac kullanmak zorunda kalıyorum bazen. Şimdi bu takıntımdan nasıl kurtulurum? Kabızlık icin ilac kullanmak istemiyorum aslında ama çok fazla karın ağrısı cekiyorum bu seferde. Yaşadıklarım ibs olduğumu gösteriyor. Doktora gitsem de yine ilac yazıp gönderiyor. Sadece ilac içince ise yarıyor ki ilac içmediğim zamanlarda da aynıyım. Nasıl çözüme kavuşur bu durum lütfen yardımcı olur musunuz?
En fazla 800 kalori alıyordum yani azdı
Evet protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Biliyorum düsük kalori aldığımı ama takıntı haline gelmişti bende bu durumİyi de siz sağlıklı beslenmiyormuşsunuz ki.
Mutlaka bir kontrolden geçmelisiniz. Uzun süre çok düşük kaloride kalmışsınız.
Suanda hesaplama yaptığım icin canım cekiyor da malesef. İnsan düşünmeyince canı da istemiyor haklısınızBen zamanında hem kola içerek hem çikolata ve cips yiyerek 15 kilo vermiştim. Sorun bizim diyet kafasında olmamız. Yok şu yasak yok bu yasak. Eğer herhangi bir hastalığınız yoksa lütfen yasak koymayın kendinize. Ha bu demek değil ki her gün kola içelim çikolata yiyelim. Sadece bedenimizin sinyalini anlayalım. Bu düşünceyle beslendiğimde aklıma hiç abur cubur gelmiyordu inanın. Hiç kalori de saymadım. Önemli olan dengeli bir şekilde beslenmek.
1200 cal ortalama bir insanın uykuda harcadığı enerji. İnsan uyanınca ne harcayacak? Bu durum pek mantıklı gelmiyor800 kalori çok az sizin boyunuz için. Ben de sizin gibiyim . Hamilelikten önce 50-52 kilo arasındaydım . Şu an hesaplamıyorum ama önceden dikkat ederdim 1500-2000 arasında değiştiğinde kilo almazdım.
Normal bir insan 1200 ün altına düşmemeli.