- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Herkese merhaba. İnsallah konu taşınmaz. Cünkü benim icin büyük bir dert oldu bu. Gecen Mart ayından beri kilo vermek için diyet yapmaya başladım. 59.6 ile başlamıştım boyum 165. Metabolizmam yavaş ve çok fazla kabızlık problemi yaşıyorum lif aldığım ve çok su içtiğim halde. Öyle ki günde 4 litreye kadar su içtiğim oluyor. Diyet sürecinde yediğimin içtiğimin hesabını yaptım ama fazlasıyla yaptım. Bu yüzden de bu durum bende takıntı haline geldi. 49 kiloya kadar düştüm. Diyeti bırakınca alacağımı bildiğim için çok zayıflasam da üstünde durmadım. Yalnız suan ailemin evindeyim. Düzenli beslenemiyorum. Kendi evimdeyken sağlıklı beslenebiliyordum. Evime paketli gıdalar almadım hiç çok sevmeme rağmen. Suan yeğenlerim olduğu icin paketli gıda da çok malesef arada atıyorum ağzıma. Dolayısıyla 52 kiloya kadar çıktım. Bunu bile kafama takmaya başladım. Herkes ruh gibisin biraz kilo al dese de almak istemiyorum. Kabızlık problemi Çektiğim icin ilac kullanmak zorunda kalıyorum bazen. Şimdi bu takıntımdan nasıl kurtulurum? Kabızlık icin ilac kullanmak istemiyorum aslında ama çok fazla karın ağrısı cekiyorum bu seferde. Yaşadıklarım ibs olduğumu gösteriyor. Doktora gitsem de yine ilac yazıp gönderiyor. Sadece ilac içince ise yarıyor ki ilac içmediğim zamanlarda da aynıyım. Nasıl çözüme kavuşur bu durum lütfen yardımcı olur musunuz?