- 29 Kasım 2020
- 2.403
- 12.541
- 33
- Konu Sahibi askrhpozitif
Koskanin ki var evde canim tesekur ederimTahının kavrulmamıs susamdan olmasına dıkkat et canım koskanın olması gerekiyor yanlıs bilmiyor isem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koskanin ki var evde canim tesekur ederimTahının kavrulmamıs susamdan olmasına dıkkat et canım koskanın olması gerekiyor yanlıs bilmiyor isem
Rica ederim canım benim sıfa olsun ınsallahKoskanin ki var evde canim tesekur ederim
Amin insallah kuzumRica ederim canım benim sıfa olsun ınsallah
Gunaydin herkesee:)) ben dun aksam yemeginin hemen ardindan cig fistik yedim. Cok hizli kilo vermemek icin ama suan ise bile gidemedim. Abartmisim galibaa midem cok kotu siz nasilsiniz :))Gunaydın kızlar
Gecmıs olsun canım ben gayet iyiyim hatta acım diyebilirim cok mu hızlı yedin acaba yada az mı cıgnedınde miden kotu olduGunaydin herkesee:)) ben dun aksam yemeginin hemen ardindan cig fistik yedim. Cok hizli kilo vermemek icin ama suan ise bile gidemedim. Abartmisim galibaa midem cok kotu siz nasilsiniz :))
Sanirim hizli yedim gozum dondu galiba acliktan ☺☺yani suan ac bile degilim. Siz sipiruna aliyormusunuz? Aclik hissinj yok ediyor bendeGecmıs olsun canım ben gayet iyiyim hatta acım diyebilirim cok mu hızlı yedin acaba yada az mı cıgnedınde miden kotu oldu
Hızlı yediysen o dokunmuştur canım . Yok ben almıyorum onuSanirim hizli yedim gozum dondu galiba acliktan ☺☺yani suan ac bile degilim. Siz sipiruna aliyormusunuz? Aclik hissinj yok ediyor bende
Afiyet sıfa olsun canım ınsallah halsızlıgıne derman olur sprulinaTunaydin bende günlük işler kısmına geçtim dün akşam karnıbahari tereyağında kısık ateşte pişirip az kavurdum ama çok değil üstüne çok.az kıyma soğan karabiber kavurup sarımsaklı yoğurtla mantı yaptım şiddetle tavsiye ederim çok hafif ve lezzetliydi. Sprulina sipariş ettim ama bugün elime ulaşacak dagitimdaymis bakalım çok halsizim inşallah iyi gelir iki çocukla halsizlik zor ama devam
Hoşgeldin grubumuza Hepimiz çabucak sağlığımıza kavuşalım inşallahselaaam :)))
bende 18 ocaktan beri Ahmet Apayı yapıyorum. annem ahmet apa diyetini yaparak 28kg verdi bnm hedefim kilo vermek değil sadece kt temizliği yapmak vucudu arındırmak. ben biraz sağlıklı yaşama takmış durumdayım da yıllardır. sadece sizle iletişim halinde olmak ve motivaston olması için üyelik açtım:) bu arada apaya başladığımda yani 18 ocakta 56 kg idim bu sabah tartıldım 53.400 üm boyumda tam 164 motivasyonumuz bol olsun
Ben de çubuk tarçın kullanıyorum şekerim çok düşerse tavsiye ederimTunaydin bende günlük işler kısmına geçtim dün akşam karnıbahari tereyağında kısık ateşte pişirip az kavurdum ama çok değil üstüne çok.az kıyma soğan karabiber kavurup sarımsaklı yoğurtla mantı yaptım şiddetle tavsiye ederim çok hafif ve lezzetliydi. Sprulina sipariş ettim ama bugün elime ulaşacak dagitimdaymis bakalım çok halsizim inşallah iyi gelir iki çocukla halsizlik zor ama devam
Canım senin ne kadar gitmişti hatırlıyor musun?Bir de bağırsak temizliği için birşey almamız gerekiyor mu?Aclıklar oldugu ıcın daha cok gidiyor orda canim aclıklardan once bagırsakları da temizliyorsun
Hatırlamıyorum canım ne kadar gıttıgını bagırsak temizligı ıcın magnezyum sulfat yada sınemaki alabilirsiniz canım sınemaki yı baharat olarak tuketılecek cayı kesınlıkle yasakCanım senin ne kadar gitmişti hatırlıyor musun?Bir de bağırsak temizliği için birşey almamız gerekiyor mu?
Amin canım sen kullanıyormuydun ben bir türlü bulamadım yemeklerden önce alınabilir mi yoksa yemek anında mi alcaz tekrar bakicam ama sorayım dedimAfiyet sıfa olsun canım ınsallah halsızlıgıne derman olur sprulina
Bende tarçınlı çay içerim ama şekerden değil benim halsizligim sanırım kanım düşük toparliycaz inşallahBen de çubuk tarçın kullanıyorum şekerim çok düşerse tavsiye ederim
spirunayı ben her sabah uyandığımda alıyorum. yemeklerden hemen önce almak kilo yapıyor bilginize.Sprulina nasıl kullanılyordu yemeklerden önce mi sonra mı seviye 2de bilen varmı acaba
Ben kullanmıyorum canım nasıl kullanıldığını bılmıyorum ama bıldıgım kadarıyla gunun istedıgın bir zaman diliminde alabiliyorsun diye biliyorumAmin canım sen kullanıyormuydun ben bir türlü bulamadım yemeklerden önce alınabilir mi yoksa yemek anında mi alcaz tekrar bakicam ama sorayım dedim