• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirmilik diş :(

Bu işlemin zorluğu kişilerin diş kökleri ve doktorla alakali.benim 2 dk surdu islemim ve gömülüydü dislerim.ne dikiş atildi ne yüzüm morardi.gözümü kapattim gormeyim diye igne yapti tamam bitti dedi dr..nasil yani dedim hatta.sonra acidi tabi o zamanda agri kesici içtim tamam bitti gitti.
Umarım benimde öyle 2 dk sürer çok korkuyorum o koltuktan, aletlerin sesinden...

neden acaba aldırman lazım diyorsunuz illa? yaşı 30 40 50 60 olanların eminim ağzında duruyodur bu dişler. Çıkmamış vaziyette.

çıkmamışlar için yazmadım doğru okursanız.. yarım yada tam çıkmış 20 likler için.. benimde 3 yirmiliğim duruyor hala biri yarım çıkmıştı aldırdım..

çıkmamışlar için yazmadım doğru okursanız.. yarım yada tam çıkmış 20 likler için.. benimde 3 yirmiliğim duruyor hala biri yarım çıkmıştı aldırdım..
anladım. Valla çok kafaya taktım kusura bakma. Doktor gözükmeyen dişleri aldır dedi röntgende moralim bozuldu. Düz duruyo bide başka doktora gidecem.

anladım. Valla çok kafaya taktım kusura bakma. Doktor gözükmeyen dişleri aldır dedi röntgende moralim bozuldu. Düz duruyo bide başka doktora gidecem.

valla benim alttaki yan duruyor ama çıkmadı hiç çıkarsa alırız demişti doktor.. onun dışındaki 2 si düzmüş ama onlarda çıkmadı hala.. yaşımda 41 :)) ağzım burnum yamulmadı henüz:))

Back