Yirmilik diş :(

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
123
Merhabalar.
Kızlar benim sorunum yirmilik dişim. Çok ağrıyordu korkumdan zor bela özel dişçiye gittim. Röntgen cekti yarı gömülü kalmış alınması lazım dedi. Antibiyotik verdi kullan cekelim dedi. Antibiyotiği kullanıyorum ama özel olduğu için para için çekmek istiyor olabilirler mi diye düsünmeden edemiyorum. Cünkü disim su an diğer azı dislerimle aynı boyuta ve uzunluga geldi. Gömülü olsa o kadar çıkar mıydı? Ve daha büyüğü de garip olmaz mı?
Ameliyat 500 lira sonucta. Bilmiyorum para için kandırıyor olabilirler mi sizce?

Hayır bende çektirdim..
Yarısı çıkıyor devamı gelmiyor ..
500 çok fazla ..
200tl burada ..
Çok zor bir operasyon. .
Geçmiş olsun. .

Benim de yarısı çıkmıştı ağrı yapıyodu çok ameliyat oldum bende agriyosa cikmiyo dur devlete niye gitmedin özeller çok para alir

Ben agiz diş hastanesinde cerrahta 2 alt yirmiligimi de cektirdim.hic hissetmedim koklerimden şansliydim.eğer boyle bi imkanin varsa mutlaka git ne gerek var okaar paraya.benim altcenem dar o yüzden cektirdim.

yarısıda çıksa tamamıda çıksa aldırman lazım zaten de 500 ne yahu?
başka bir dişçiye git ..

belediyelerin var ağız diş sağlığı merkezi mi ne ismi tam hatırlamıyorum onlara gitsene..

Pahalı geldi bana. Ama yirmi yaş dişleri genelde çekiliyor. Benim çok kolay olmuştu.

Ben dört adet gömülü dişimi çektirdim hemde burdaki ağız diş biz yapamayız diye üniversitenin dişçilik fakültesine sevketmişlerdi hiçbişey hissetmemdim çokda rahat geçmişti.

geçmiş olsun şimdiden, maliyeti normal geldi ben 5 sene öncesinde buna yakın bir para vermiştim.

Canim cenen darsa cekmek isteyebilirler.
Doktoruna guvenmiyorsan sskya git sor.
Ona gore bir karar alirsin.

bi de devlete gidin. çok iyi diş sağlığı merkezleri de var. 500 tl çok.

20 lik dişi çene cerrahlari çekiyor ben de cektirdim ozelde 400 liraydi geçen sene. Çektir 20 likleri hiçbir faydası yok. Ben 3 ünü cektirdim 1 tane kaldı.

Ben daha önce devlet hastanesine aşınmış dişime dolgu yaptırmak için gittim. Sağlıklı disimi oydu dolgu yaptı. Aşınmış olan hala duruyor. O yüzden devlete güvenemedim. Ama yirmilik dişi çektirmeden kontrol amaçlı yine gitmeyi düşünüyorum.
Birde beni çok korkuttular damak nesterle kesilecek, kemik kaldırılıp altından diş alınacak ve dikiş atılacak diye anlattılar yarım saat 45 dk sürebilir dediler. Birde ben çok arastırdım iyice tırstım.

Ben genel anestesi ile 20 lik dislerimin hepsini cektirdim biri tamamiylen gomulu idi ust tarafta mecburen orayi kesip cikardilar dikis felan olmadi agizin disin yanindaki etiyle yapistirma yapmislar 1 haftaya yakin yuzum mordu bogaz agrisi yapti ilk gunler 1 hafta sonunda tamamiylen gecti iyiki cektirip kurutuldum turkiyedeki dr cenen dar demisti...

ağız ve diş sağlığı merkezine gitmeni tavsiye ederim..en kötü ihtimalle ordan sevk verirler üniversite hastanesinde çektirirsin..

Bu işlemin zorluğu kişilerin diş kökleri ve doktorla alakali.benim 2 dk surdu islemim ve gömülüydü dislerim.ne dikiş atildi ne yüzüm morardi.gözümü kapattim gormeyim diye igne yapti tamam bitti dedi dr..nasil yani dedim hatta.sonra acidi tabi o zamanda agri kesici içtim tamam bitti gitti.

Genel anestezi yapmıyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…