- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
- 123
- Konu Sahibi incirkusum
-
Benim de yarısı çıkmıştı ağrı yapıyodu çok ameliyat oldum bende agriyosa cikmiyo dur devlete niye gitmedin özeller çok para alirMerhabalar.
Kızlar benim sorunum yirmilik dişim. Çok ağrıyordu korkumdan zor bela özel dişçiye gittim. Röntgen cekti yarı gömülü kalmış alınması lazım dedi. Antibiyotik verdi kullan cekelim dedi. Antibiyotiği kullanıyorum ama özel olduğu için para için çekmek istiyor olabilirler mi diye düsünmeden edemiyorum. Cünkü disim su an diğer azı dislerimle aynı boyuta ve uzunluga geldi. Gömülü olsa o kadar çıkar mıydı? Ve daha büyüğü de garip olmaz mı?
Ameliyat 500 lira sonucta. Bilmiyorum para için kandırıyor olabilirler mi sizce?
Teşekkür ederim. Fiyatını bilemedim cerrah gelecekmis cekmeye ameliyat seklinde olacakmış.Hayır bende çektirdim..
Yarısı çıkıyor devamı gelmiyor ..
500 çok fazla ..
200tl burada ..
Çok zor bir operasyon. .
Geçmiş olsun. .
Teşekkür ederim. Fiyatını bilemedim cerrah gelecekmis cekmeye ameliyat seklinde olacakmış.
Genel anestezi yapmıyorlar malesefBen genel anestesi ile 20 lik dislerimin hepsini cektirdim biri tamamiylen gomulu idi ust tarafta mecburen orayi kesip cikardilar dikis felan olmadi agizin disin yanindaki etiyle yapistirma yapmislar 1 haftaya yakin yuzum mordu bogaz agrisi yapti ilk gunler 1 hafta sonunda tamamiylen gecti iyiki cektirip kurutuldum turkiyedeki dr cenen dar demisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?