yirmilik dış ağrısı hamileyim :(

civcivcix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
417
272
158
Iyi geceler....
Editörlerden şimdiden Özür diliyorum yanliş yere konu açtığım için. Ama durumum içler acısı 10 haftalik hamileyim ve yirmilik dışim çıkıyor yarın ise gidicem uykudan uyandırdı ağrısı. Agri kesici icemiyorum düşük tehlikem olduğu için. Bitkisel önerileri olan var mı lütfen yardım edin allah rızası için

Vallahi ilaclar da bitkisel sonucta, yani aktif maddeleri bitkilerden geliyor. O yuzden doktora danismadan bitki cayi vs icmeyin bence.

Eger dis alt cenenizdeyse icine cok az viski koyabilirsiniz, dikkat edin bogazinizdan gitmesin ama, icmeyin. Biraz bekletin, disinizi uyusturduktan sonra tukurun.

Ay kaç saattir denemedigim şey kalmadı. Karanfil sirke sarımsak kolonya bile koydum. Viski yok ama rakı var biraz. Onu koysam olur mi acaba. Cevabın için teşekkür ediyorum...

canım geçmiş olsun..
parol hamileyken içilebiliyo diye biliyorum..
umarım doğru hatırlıyorumdur..
bi de ben kolonyalı pamuk basıyodum dişime, o da uyuşturuyo, ağrıyı çok hissettirmiyo...

Ay kaç saattir denemedigim şey kalmadı. Karanfil sirke sarımsak kolonya bile koydum. Viski yok ama rakı var biraz. Onu koysam olur mi acaba. Cevabın için teşekkür ediyorum...

Olur tabi, yani raki da kuvvetli bir alkol sonucta, uyusturur diiye dusunuyorum :) Hemen tukurmeyip biraz bekletin.

canım geçmiş olsun..
parol hamileyken içilebiliyo diye biliyorum..
umarım doğru hatırlıyorumdur..
bi de ben kolonyalı pamuk basıyodum dişime, o da uyuşturuyo, ağrıyı çok hissettirmiyo...
Ağrı kesici yok eczaneler kapalı bir takım olaylardan dolayı. Nobetci ler bile kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…