benim saçlarıma sarı tonunda röfle yaptırıyorum.bunu şu şekilde mi kullanacağız :röfle ve dip boyadan önce yanı 2 kere mi 1 saat bekleteceğiz bu urunu?
cevap verirseniz cok sevınırım...
röfleyi ve dip boyayı farklı zamanlarda yapıyorsanız her işlem öncesinde sürmenizi tavsiye ederim.
aynı anda yaptırıyorum. kuaförde röflenin ardından boyayı yapıyorlar.2 kere sürmeli miyim yani?
tabi ki hayır
aynı anda yaptırıyorsanız dibe ayrı uca ayrı neden süresiniz ki:26:
bir kerede komple sürebilirsiniz saçınıza.
arkadaşlar hindistan cevizi yağı aldım evet benimkide katı olandı zaten sıvı olan hint yağı olarak satılıyor.Sadece kahküllerimde denemdim hafif nemlendirdim sonra yağı sürdüm 3 saat beklettim saçımda bir açılma olmadı.neden acaba siz nasıl yaptınız
arkadaşlar hindistan cevizi yağı aldım evet benimkide katı olandı zaten sıvı olan hint yağı olarak satılıyor.Sadece kahküllerimde denemdim hafif nemlendirdim sonra yağı sürdüm 3 saat beklettim saçımda bir açılma olmadı.neden acaba siz nasıl yaptınız
birde açılma sarı gibi mi oluyor kızılmı.bilen kişiler lütfen cevap versin
Bir şey sorabilir miyim ? Ben saçima röfle yaptırmak istiyorum. Yağlı saça röfle yapabilirler mi ? Sonuçta saç yapış yapış olur .cevap verdiyseniz kusura bakmayın tüm sayfaları okuyamadimbilimsel açıklama da geldi.
bi dayanağı vardı bunun ama benim dilim dönmedi
teşekkür ederim canım
palette açıçı 10tlMerhaba benim saçımı. Rengi koyu kahverengi. Saçlarımın uçlarını açıp maviye boyamak istiyorum. Fakat saçımı çok yıpratmayan ve ucuz maliyetli bi açıcı almayı istiyorum. Önerebileceğiniz denenmiş açıcı var mıdır ve fiyatı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?