Saç Rengi ve Saç Boyama yıpranmış saçlara organik boya???

sunandstars

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
174
99
98
İstanbul
merhabalar sık boyanmaktan yıpranmış saçlarıma organk boya kullanmak istiyorum. yıpratma durumları nasıl özellikle keramine h saç boyasını merak ettim deneyen var mı??

benim de aynı canım ama istediğin rengi de tutturamadım daha az zararlı olduğunu bilsem bu boyanın tekrar boyamayı düşünüyorum keşke kullanan birisi yorum yapsa

benim de aynı canım ama istediğin rengi de tutturamadım daha az zararlı olduğunu bilsem bu boyanın tekrar boyamayı düşünüyorum keşke kullanan birisi yorum yapsa

ben sacımı bide aylarca boyamadım 7 aydır boyamıorum ama yinede çalı gibi kırpık kırpık :) boyayla alakası yok sanırım

saçımı loreal,palette,garnier,syoss,majirel,majiblond ile boyadım ve en az zararı garnier verdi ama saçın çok kırık deyim yerindeyse kırpık kırpıksa :) buna yapacak hiçbirşey yok ekstirmekten başka yıpranmışsa hatta kırıksa bir nebze düzeliyor ama o duruma gelince ne yaparsan yap makastan kaçış yok

bir çok boya kullandım bende
palette, palette deluxe, loreal, koleston, silky,

saçımı en çok yıpratan palette deluxe serisi oldu tiftifk tiftik oldu saçlarım 1 yıl kına kullanmak zorunda kaldım saçlarım toparladı çok şükür şimdi yumuşacık

şuan palette kullanıyorum yine ama yeni bi serisini gördüm üzerinde yeni formül az amonyak diyor. kesinlikle tavsiye ederim. hem çok kalıcı bir boya hemde yıpratmıyor. saçlarımı ben genelde mavi siyaha boyarm hiç bir zaman diplerimin çıktığını görememiştim hep boya tamamen akardı. ama bu boya ile şuan 2 aya yaklaştı boyamıyorum diplerim bariz şekilde görünüyor yani boya akmamış haftaya tekrar boyayacağım

ben organik boyalardan natural colors'ı denemiştim. saçıma zarar vermedi, hatta açıcısı ile açtım o da zarar vermedi (ama saçım turuncu olmuştu o ayrı konu)... mümkün olduğunca amonyaklı boyalardan kaçın derim... kırıklardan kestirmeden kurtulmak ise çok zor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…