- 24 Nisan 2012
- 28
- 4
iki yildir o renk mi bu renk mi diye kararsiz kaldigimdan dolayi surekli sacimi boyadim ve sonunda
ipek gibi belime kadar.olan saclarimi yakmayi basardim cesitli seyler denedim yumurta badem yagi
bemiks uyguladm yilan yagi kullandm faydalarini gordum derken bir.marka yeni bir sampuan
cikardi alayim dedim 10 yildir kullandigim sampuani birakip onu aldum
ve kepekten kurtulamiyom sirke dediler yaptim dun aksam ama sacim kece gibi oldu butun
kepekler daha cok uste cikiyo daha beter oldu ne yapicam bilmiyorum artik derimde
yaralarda cikmaya basladi ne alsam bu kepekten kurtulurum kizlar bisey deyin bana
kepek icin kesin cözüm olarak head&shoulders sampuanini ve sac kremini tavsiye ederim...bende yillarca bu sorunla yasamak zorunda kalmistim...denemedigim ürün kalmamisti nerdeyse tesadüfen bu sampuani kullandim ilk yikamada nerdese cogu gitti 2.yikamada hic birsey kalmamisti ve kime tavsiye ettiysem herkes kurtuldu biraz pahali bir sampuan digerlerine göre ama sagladigi fayda düsünülünce hic birsey...umarim seninde isine yarar...sacina en uygun olanini secersin iyisallah...birde muhakkak kreminle birlikte kullan o zaman %100 faydasi oluyor kremsiz % 90 diyebilirim...