Saç Rengi ve Saç Boyama Yıpranmış saça sarı balyaj/gölge/röfle..

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Saçlarımın yarıdan boy ve uçları yıpranmış çene hizasında şuan daha fazla da kestiremedim.Gölge yada balyaj düşünüyorum şuan uçlarda sarılar var altına çikolata kahve balyajı sarı attırmak istiyorum sarıyı seviyorum.Ne dersiniz saçlar daha fazla yıpranır mı korkuyorum da ama..

Son düzenleme:
bana kalırsa yaptırma derim bi süre saçların toparlanana kadar idare et riske atma kısa kestirmişsin zaten canım

bana kalırsa yaptırma derim bi süre saçların toparlanana kadar idare et riske atma kısa kestirmişsin zaten canım

canm tşk ederim .peki çikolata kahveyle kumralı karıştırsam nasıl olur?koyu olmaz değilmi.en azından saç dinlensin bi süre.dipler geldi hoş durmuyor.

yani ben evde boyamadım hiç o konuda yotum yapamam ama sarı olan yerler daha açık tutar sanıyorum gölgeli gibi durur ozman hoş olabilir ama yinede bi kuaföre danış derim ben yani bilen birine

çikolata kahve yaptım beyaz tenliyim yüzümü solgun gösterdi saçlar da kısa off of sinirlerim bozuldu üstüne sarı balyaj attırsammı nasıl durur of off off

offffff ya kökünden kazıtcam daha sokağa adım atacak yüzüm kalmaz of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…