- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Evlenmeden önce kocanı tanımıyor muydun canım?
ya bu erkeklerın hepsımı aynıdır al kendın yap desen daha nasıl yapılacagını bılmez elıne bı toz bezı almıslıgı yoktur laf olsun ıste konusurlar oyle...
böyle diil di aynı evde yaşamak çok farklı
Sonuçta ''kocan'' o senin...Bence onu karşına alıp,şöyle ''Ciddi'' ve güzel bir şekilde konuşmalısınız...Bağırmadan,çağırmadan,sinirlenmeden...
benimkinde tam tersi canım annesi hasta die herşeyi yapmış şimdi de herşeye karışıo sanki k.validem le aynı evde yaşıorum gibi herşeye karışıo
ay benım babamda ıkı kere mutfaga gırdı dıye ascı kesılır basımatemızlık konusunda duyma bosver dıcem ama cımrılık zor valla
alışık da olmadığım bişey görmemişim ya iyice sinirime dokunuo durumu yok desem o da diil psikopatlık ya
canım temızlıgı onun evde olmadıgı zaman dılımlerı ıcınde yapmaya calıs kafan rahat olur
çocuk var ya tutması lazım ilgilenmesi lazım birinin amaann işte ne diyim bilmiorum ki
Evlenmeden önce kocanı tanımıyor muydun canım?
Allah kolaylık versin canım, herhalde en tahammül edemeyeceğim erkek tipidir cimri erkek. İnan hiç çekilmez. Bir de her şeyine karışıyormuş. İşin çok zor valla.
Bence alttan alma. Sen hem çocuğa bakacaksın, hem temizlik yapacaksın ,hem yemek. Benim oğlum küçükken hiç temizlik yapamazdım çünkü çok hareketliydi. Temizliği bırak banyo bile yapamazdım. Eşimi beklerdim. Sen de çok ypıranırsın bu şekilde. Çalışıyor musun? Kendin çalışıyorsan temizlikçi tutman en doğal haKkın. oNA SORMA BİLE. Eşin ya yardım edecek ya da kadın tutacak. Bunu uygun bir dille anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?