yıprandım adam anlamıyor

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
slm kızlar,
ben 1.5 senelik evliyim
eşim annesi rahatsızken vs.. ev işlerini yaptığı için bana yardımcı olur hamileliğimin son aylarına kadar camı vs.. silerdim son zamanlar kadın tutalım dedim eşim kabul etmedi o yaptı k.validem saolsun hiç sormadı bile işin varmı die anneme de ben engel oldum madem kadın tutmuo eşim yapsın die
o dönemden sonra ki genlde de fıtratı sanırım alışmış eşim çok karşır şurayı silmiosun camları silsene vs..
lohusalıkta ve akabinde pek ses çıkarmadım ama artık canımı sıkıyor herşeye karışması şunu yap burayı temizle vs.
kaç kere söyledim karışma nereye napılacaksa yaparım die tık yok gene aynı bende bıraktım kendimi şu sıralar madem öyle al kendin yap die
neyse asıl mesele bugun çok canım sıkıldı paylaşmak istedim inş sıkılmazsınız
annem halı yıkama makinesiyle bize geldi halıları yıkıcaz anneme de kızıorum bi yandan saat 10 eşimin uykusuna taktı inatçılıgından dem vurdu vs..
oğlum maşş çok hareketli yerinde durmuo al çocuga bak iş yapalım biz dedim 10 dk dışarı çıkardı güneş var die hopp geldi bi yandan çocuk gezmek istio yerlerde halılar kalkmış annemle biz 2 koldan iş yapıoruz
bi baktım eşim duşa girdi iyi peki
ben iş yapıorum gelmiş başıma şurayı da sil diyip duruo çocuga bakmak yok kardeşim peşinde dolanıyor
ya dedim kadın mahvoldu ya yemeğe götür ya da pide yaptıralım ben yaptırmam ben götürmem evde yapın yiyin o yorgun halimizle
tamam dedim ya parasını benden al git yaptır gönlü oldu yaptırdı
çok bunalttı bugn beni çok cimriliğine mi kızayım herşeye karışmasına mı konuşuorum anlamıo ben napayım allah aşkına bunaldım artıık
o şurayı burayı temizle dedikçe inat yapıorum yapasım gelmio sus diorum anlamıoo
halı yıkama şampuanı aldım yandan acele şu markette daha ucuzdu dio cimrilik de maşş
bunaldım artık..

ya bu erkeklerın hepsımı aynıdır al kendın yap desen daha nasıl yapılacagını bılmez elıne bı toz bezı almıslıgı yoktur laf olsun ıste konusurlar oyle...

ya bu erkeklerın hepsımı aynıdır al kendın yap desen daha nasıl yapılacagını bılmez elıne bı toz bezı almıslıgı yoktur laf olsun ıste konusurlar oyle...

benimkinde tam tersi canım annesi hasta die herşeyi yapmış şimdi de herşeye karışıo sanki k.validem le aynı evde yaşıorum gibi herşeye karışıo

işiniz zor..
cımrı olan bırıne para harcatmak zordur her ne olursa olsun..
sıze bırşey soyledıgınde hı hı deyıp yapmak ıstedıklerınızı yapın..
sonra keyfınıze bakın ..
soylensın dursun..
zaman gectıkce azaltacaktır ..

Sonuçta ''kocan'' o senin...Bence onu karşına alıp,şöyle ''Ciddi'' ve güzel bir şekilde konuşmalısınız...Bağırmadan,çağırmadan,sinirlenmeden...

gece işten gelicek sabah konuşucam bugün mahvettiler beni umarım anlar çocuk ruhlu bi eşim var

benimkinde tam tersi canım annesi hasta die herşeyi yapmış şimdi de herşeye karışıo sanki k.validem le aynı evde yaşıorum gibi herşeye karışıo

ay benım babamda ıkı kere mutfaga gırdı dıye ascı kesılır basımatemızlık konusunda duyma bosver dıcem ama cımrılık zor valla

ay benım babamda ıkı kere mutfaga gırdı dıye ascı kesılır basımatemızlık konusunda duyma bosver dıcem ama cımrılık zor valla

alışık da olmadığım bişey görmemişim ya iyice sinirime dokunuo durumu yok desem o da diil psikopatlık ya

Allah kolaylık versin canım, herhalde en tahammül edemeyeceğim erkek tipidir cimri erkek. İnan hiç çekilmez. Bir de her şeyine karışıyormuş. İşin çok zor valla.
Bence alttan alma. Sen hem çocuğa bakacaksın, hem temizlik yapacaksın ,hem yemek. Benim oğlum küçükken hiç temizlik yapamazdım çünkü çok hareketliydi. Temizliği bırak banyo bile yapamazdım. Eşimi beklerdim. Sen de çok ypıranırsın bu şekilde. Çalışıyor musun? Kendin çalışıyorsan temizlikçi tutman en doğal haKkın. oNA SORMA BİLE. Eşin ya yardım edecek ya da kadın tutacak. Bunu uygun bir dille anlat.

Yerinde olsam "şurayı temizle, bunu kaldır, yemek yap" diye buyurduğunda, "parasını ver de yapayım" derdim.

şu son zamanların meşhur sözü "oğlum bak git" i söyleyin..ardındanda elekrik süpürgenizin hortumunu gösterin..

Bende artık tahammül edemiorum yardım edio etmis desem yalan olur ama bana şurayı sil burayı böle yap die karışmasına dayanamıyorum artık cok dusuncesiz çokk yemek olayını onun düşünmesini beklerdim pehh ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…