• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yinemi hamileyim acaba:(((

cimcime22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
237
1
46
Diğer
10 ay önce oğlumu dünyaya getirdim tek seferlik kazadan sora hemen hamile kalmıştım hiç beklemiyordum üzüldüm ağladım geçti biitti..Alıştım herşey güzel derken bu ay 2 aralıkta adet olmam gerekirken hala olmadım şüpheli bi ilişkide yok 5 tane test yaptımm hepsi negatif ama midem bulanıyor ve hala adet olmadım şehir değiştim hava dğişikliği ,olmadım diye stres yaptım bunlar etkilemiş olabilir mi yoksa ben yine mi hamileyim yaa adetimin beşinci gün negatif test doğru mudur acaba ilkinde adet günü hemen silik iki çizgi çıkmıştı.......

10 ay önce oğlumu dünyaya getirdim tek seferlik kazadan sora hemen hamile kalmıştım hiç beklemiyordum üzüldüm ağladım geçti biitti..Alıştım herşey güzel derken bu ay 2 aralıkta adet olmam gerekirken hala olmadım şüpheli bi ilişkide yok 5 tane test yaptımm hepsi negatif ama midem bulanıyor ve hala adet olmadım şehir değiştim hava dğişikliği ,olmadım diye stres yaptım bunlar etkilemiş olabilir mi yoksa ben yine mi hamileyim yaa adetimin beşinci gün negatif test doğru mudur acaba ilkinde adet günü hemen silik iki çizgi çıkmıştı.......

yaz başında benm de öyle olmuştu, korunduğumuzu bildiğim halde, şüpheye düşmüştüm.1 hafta geçti, göğüs şişmesi, karın şişkinliği,yiyememe falan... 5. günde test yaptım negatifti. 2 gün sonra adet olmuştum. o aylar yaşadıklarıma baktım. stresli zamanlar geçirmiştim onların etkilediğini düşündüm.ertesi ay da yine geçikme oldu ama takmadım ardından adet oldum zaten. eğer korunarak ilişki yaşadıysanız fazla üstüne düşmeyin ama 2 hafta gibi geçikme olduğunda kan testine gidiniz

Back