- 4 Nisan 2014
- 53
- 86
- 38
Merhaba, bu sefer gerçekten canımın tak dediği noktadayım. Önceden diyet girişiminde bulunmuş ve oldukça başarılı sonuçlar almıştım ancak iki yıldır evde üniversite sınavına çalışmak zorunda kalmak beni bitirdi desem yeridir. Farkında olmadan öyle bir kilo almışım ki tartının üzerine çıktığımda feci afalladım. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
Aynanın karşısına geçtiğimde kilo aldığımı fark edebiliyordum ama çok da değildir deyip masa başına geri dönüyordum, bir gün kafam esti gittim tartı aldım ve o tartıda 72'yi görünce beynim yandı desem yeridir.
Hazır yaz geliyor, üniversiteye gideceğim... Yeniden bir zayıflama serüvenine girmem gerektiğini fark ettim. Buranın beni motive edeceğine inandığım için bu başlığı buraya bırakıyorum.
Güncel: 71
I. Hedef: 65
II. Hedef: 60
III. Hedef: 55
IV. Hedef: 50
Aynanın karşısına geçtiğimde kilo aldığımı fark edebiliyordum ama çok da değildir deyip masa başına geri dönüyordum, bir gün kafam esti gittim tartı aldım ve o tartıda 72'yi görünce beynim yandı desem yeridir.
Hazır yaz geliyor, üniversiteye gideceğim... Yeniden bir zayıflama serüvenine girmem gerektiğini fark ettim. Buranın beni motive edeceğine inandığım için bu başlığı buraya bırakıyorum.
Güncel: 71
I. Hedef: 65
II. Hedef: 60
III. Hedef: 55
IV. Hedef: 50