• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Yeniden: Hedef 50

quilete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
53
86
38
Merhaba, bu sefer gerçekten canımın tak dediği noktadayım. Önceden diyet girişiminde bulunmuş ve oldukça başarılı sonuçlar almıştım ancak iki yıldır evde üniversite sınavına çalışmak zorunda kalmak beni bitirdi desem yeridir. Farkında olmadan öyle bir kilo almışım ki tartının üzerine çıktığımda feci afalladım. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
Aynanın karşısına geçtiğimde kilo aldığımı fark edebiliyordum ama çok da değildir deyip masa başına geri dönüyordum, bir gün kafam esti gittim tartı aldım ve o tartıda 72'yi görünce beynim yandı desem yeridir.
Hazır yaz geliyor, üniversiteye gideceğim... Yeniden bir zayıflama serüvenine girmem gerektiğini fark ettim. Buranın beni motive edeceğine inandığım için bu başlığı buraya bırakıyorum.

Güncel: 71
I. Hedef: 65
II. Hedef: 60
III. Hedef: 55
IV. Hedef: 50

Sanırım yediklerimi de buraya yazmam iyi olacak.
Günde iki öğün yiyorum sabah ve akşam üzeri...
Akşam 19.00'dan sonra hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum.

Bu günün kahvaltısında:
2 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
1 domatesin yarısı
Kibrit kutusundan çok az bir büyüklükte peynir ve yanında az şekerli çay vardı.
Şu çayı şekersiz içebildiğim günlere dönmek istiyorum ama bu aralar içer içmez midem bulanıyor, tahammül edemiyorum. Bu yüzden olabildiğince az koymaya çalışıyorum.

Bu akşamın yemeği menüsünde ise sucuklu menemen... Tabii porsiyon küçüldü ve bu arada suyumu içmeyi de ihmal etmedim, şu saate kadar iki buçuk litreye ulaşabilmiş değilim ama gün bitmeden ulaşabilirim umarım.

2 gün evvel yaptığım squat sebebiyle tutmayan bacaklarımdan ötürü iki gündür antrenman namına hiçbir şey yapmasam da sanırım birkaç saate ip atlamaya başlarım....

Back