• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden ben size merakımı anlatmam gerekiyor 🤦

Hakmell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
899
434
53
24
Kızlar reglim 3. Gün bugün gecikmesi henüz olmadım 28-29 günde bir olurum bekliyorum ama tık yok göğüslerim her aydan çok daha fazla hassas sütyen bile takamiyorum ayıptır söylemesi belim bacaklarım ve sırtım da ağrıyor iki gündür gebelik olma ihtimali sizce nedir 🤦 çok merak ediyorum ama negatif görmekten de korkuyorum sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı ama kusmadim

Kızlar reglim 3. Gün bugün gecikmesi henüz olmadım 28-29 günde bir olurum bekliyorum ama tık yok göğüslerim her aydan çok daha fazla hassas sütyen bile takamiyorum ayıptır söylemesi belim bacaklarım ve sırtım da ağrıyor iki gündür gebelik olma ihtimali sizce nedir 🤦 çok merak ediyorum ama negatif görmekten de korkuyorum sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı ama kusmadim
He bir de baş ağrım var dünden beri

Yarın ilk idrarla tekrar test yap koyulasirsa tebrik ederim 🥰
Dışarı çıkıp geldim pantolon ve kemer vardı biraz sıkıydı pantolonum üstümü değiştirdikten sonra oturdum iki tarafa da kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi çıktı anlık bı basım dondu oluyorum galiba dedim ama olmadım

Dışarı çıkıp geldim pantolon ve kemer vardı biraz sıkıydı pantolonum üstümü değiştirdikten sonra oturdum iki tarafa da kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi çıktı anlık bı basım dondu oluyorum galiba dedim ama olmadım
Sonuca etiketler misin beni merak ediyorum 🤭

Sonuca etiketler misin beni merak ediyorum 🤭
Olmadım kız oluyorum sandım olmadım testini de atıyorum bak minik minik peceteye pembe leke geliyo oluyorum dedim de tık yok sadece bugün çok kasıklarım ağrıyo
IMG_20211004_200906.jpg

Back