yine yeniden ben başka bi sorun ile :)

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
evet kızlar ben buraya üye oldugumdan beri pek size yardımcı olamıyorum gerçekten zaman ayırıcak vaktim yok konuya gireyim benim kardeşim var 17 yasına girdi bu yıl ama cocukları hiç sevmiyor ne benim cocugumu nede diger akrabaların çocuklarını hep kendinden büyükler ile muhabbet eder bugüne kadar hiç bir çocugu kucagına alıpta sevdigini veya dışarıda gezdirdigini hiç kimse görmedi ne yapmam gerekiyor şimdiye kadar pek üstüne düşmedik ergenlik dönemidir diye ama artık bişeyler yapmanın vakti geldi galiba.

bence kardeşinde bi problem yok.ergenlikte zaten yaşıtları yada kendinden büyükleriyle diyaloğa girmek hoşuna gidiyodur.o yaşta bi gencin çocuklara karşı ilgisinin olmaması normal. bu sevmediği anlamına gelmiyo tabiki.bende ergenlikte daha çok akranlarımla zaman geçirirdim amiyane tabirle çoluk çocukla ne işim olur :)) derdim.bu konuda üstüne düşmek yada başka çareler aramaya gerek yokki.''bişeyler yapmanın vakti geldi''cümleni de pek anlayamadım canım.çok da dert edilecek bi durum değil.bende çocuk sevmezdim taki kendi bebeğim olana kadar.öyle kucağıma alayım gezdireyim filan diye bi düşüncem olmazdı heleki ergenlikte.bence kardeşini bu konuda sık boğaz etme.hem herkes çocuk sevecek diye bi kaide de yok bence

Bence endiselenecek bi durum yok.bende oyleydim hatta daha fenaydim.evimize bi cocuk gelecek diye odum kopardi.bi komsumuz durmadan yollardi bize cocugunu isi olunca.bende gitsin diye cocugu korkuturdum neler neler yapardim.ergenlikte olabiliyo.yaptigim tabiki dogru degildi.ama. o zaman anlayamiyo insan.sonradan geciyo tabiki.dert etmeyin.simdi benim 2 tanede cocugum var.

canım ergenlik dönemini atlattı galiba tamamen kardeşim sakalları falan çıkmaya başladı üniversiteye hazırlanıyor ya benim kardeşimle aynı yaşta tanıdıklarım var onlarda böyle bi durum görmeyince birazda annem kaba tabirle gaza getirdi beni bende burda paylaşayım dedim cevap için teşekkürler :)

haklısınız galiba biraz akışına bırakmamız lazım cevap için teşekkürler :)

benim oğlumda kardeşimin derdinden ölüyor çok seviyor gidiyor sürekli yanına kendini sevdirmeye çalışıyor birşey oldugunda kardeşimi korur canlarım onlar benim ya kardeşim ilede fazla yaş farkı oldugu için çok samimiyiz çok seviyorum kardeşimide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…