Yine yeni yeniden ... Yepyeniler cipciciler :)

canım bana loft kotunuda eklermısın toplam kaç para yaptı benımkıler bıraz ındırım yapıver :)

zara kot ile kahve elbisenin yanına ekliyorum değil mi nicklerle isimler birbirine girmesin aman tamam ekliyorum. Fiyatlarım taban beybi elbisede indirim yaptım zaten onbeş liraya o elbise hiç giyilmedi kuzucuğum. ekliyorum Loft kot senindir

toplam nekadar:))))

Siyah deri rugan karışımı omuz çantası : 15 TL
Pudra pembesi tunik gömlek çepli kolları katlanabilir ( boyu dizden bir karış yukarıda ) tam tunik yani : 15 TL

Son düzenleme:

canım verdınmı kargoya

canım galıba vermıceksın kargoya neyse ben kot aldım bugun bekledim okadar ama hayırlı satışlar sana

anlayışından dolayı teşekkür ediyorum ürünler en kısa sürede elinizde olacaktır sağlık sorunlarım nedeniyle aksaklık yaşattığım için hepinizden özür diliyorum

ürünlerim kargolanmıştır. sağlık sorunumdan dolayı yaşattığım gecikmeden dolayı arkadaşlarımdan tekrar özür diliyorum nezaketini kaybetmeyen arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum bir sonraki alışverişimizde mutlaka bunu telafi edecek bir güzelliğim olacak onlara. Kargo takip numaraları alıcılara mesajlanmıştır şimdiden herkese mutlu günlerde kullanmalarını diliyorum

hihaho benim olacaklar
bu arada ses tonunuz çok şeker maşallah
cipcici lafı yakışmış size

Az önce sinirlerimiz çok bozan birşey oldu gerçekten. Burada satışa çıkardığım ürünlerden ben ne zengin olurum ne de fakir olurum. Bu ben dahil hiçkimsenin geçim kaynağı bir iş değil, işim gücüm var yani fakat evde duran kullanmadığımız kıyafetler birilerinin işine yarasın maksat diye satışa çıkarıyoruz ,onun karşılığında üç kuruşa satılıyor falan filan neyse orasında değilim ki gerçekten O PTT de çektiğim rezillik değmez aldığım o paraya ama bir kez söz verdiğim için bu işi bırakmadım yoksa hayatta ben uğraşamazdım işi gücü olan bir insan olarak PTTde metrelerce kuyruk bekleyip ertesi güne kalmaya ardından ertesi gün de bu işi halledememeye gelebilecek bir insan değilim. İş nedeni ile şehir dışına çıkmak zorunda kaldığım için kargolar birkaç gün aksadı bu süreç içerisinde benden ürün alan arkadaşlarıma gerekli bilgilendirmeyi yaptım o sırada ayağım kırıldı yüne de aman umrumda değil deyip bırakmadım verdiğim söz için kargolarımı bir arkadaşım aracılığı ile PTT kargoya yolladım yine ana baba günü olmasına rağmen sonunda gönderdik.Bir önceki gün mesajla kargoları soran arkadaşımıza açıklamaları yaptım (ki kendisi Israrla birkaç ürünümü isteyen arkadaşlardan birtanesidir ismini vermiyorum o kendisini çok iyi bilir ) daha sonra kargo takip numaralarını herkese gönderdiğimde evde olmayacağını alamayacağını "Ben sana demedim mi yollama diye , senle mi uğraşacağım ? " modunda son derece nezaketsiz bir dille bana iletmiş ben yine nezaketi elden bırakmadan benim böyle birşeyden haberim olmadığını bana göndermememi söylemediğini belirttim fakat " mesaj attım ya be anlamıyor musun ! " şeklinde mahalle ağızlarına girmiştir. Suff arkadaşımızdan alıntı yapmamın sebebi Suff ile de alışveriş için anlaşma yapmamıza rağmen sonuçta Suff nezaketi elden bırakmadan uygun bir dille bana şuan alamayacağını bildirmiş ben de bunu hiç sorun etmeden çirkefleşmeden kabalaşmadan bu olayı güzelce aramızda hallettik. Beni alışveriş yaptığım diğer arkadaşlar da bilir yapamadığım ama yoğun telefon trafiği yaşadığım Suff da bilir kimseye karşı kaba bir tutumum olmadığı halde bu terbiyesizliği gerçekten hazmedemedim. Onun dışında başka bir arkadaşın eline bugün ürünleri gitti kendisi ile hiçbir sorun yaşamadan bu işleri hallettik ona karşı da ne nezaketimi kaybettim ne ürünlerle ilgili bir sıkıntı yaşadık ben Allahtan da korkarım kuluna da ayrıca değer veririm. Allahtan korkarım ben yazmış bana mesajında Allahla kul arasına kimse giremez fakat bu arkadaşımız ile alışveriş asla ve asla birdaha yapmayacağım ve satıcıların da bu ve bunun gibi arkadaşlar hakkında dikkatli olmalarını rica ediyorum. Alışverişten önce insan ilişkilerine önem veren bir insanım bugüne kadar kimseye kaba davranmadığım gibi kendisine de kaba davranmamıştım fakat bana takındığı tavır mahallede kaldırımlarda oturan teyzelerde yoktu bundan ötürü kendim adına çok utanç duydum. Allahım beni korusun böyle tiplerden. Koskoca yetişkin okumuş kendimizi geliştirmiş insanlarız hayatta gördük geçirdik bu neyin öfkesi arkadaş anlamadım

Son düzenleme:
kusura bakmada git fakir fukaralara ver yani niye uğraşıyorsun arkadaş gg ye ver satılınca paran hesabında.

kusura bakmada git fakir fukaralara ver yani niye uğraşıyorsun arkadaş gg ye ver satılınca paran hesabında.

Hıh bitane daha Ne yapsın fakir , yiyecek ekmeği bile olmayan adam benim payetli platform ayakkabılarımı , portföy dore çantamı, minnacık eteklerimi elbiselerimi allahını seversen ? Mantıklı düşün . Çok şükür düşünebiliyorum çevremdeki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmayı fakat bunu artık kullanmadığım işime yaramayan şeyleri elden çıkararak değil bizzat elimde ne varsa paylaşarak yapıyorum. Yani eskilerimle değil alabildiğim elimden geldiği ölçüde yeniler ile yapıyorum çok merak ettiysen merağını da oradan gidermiş bulunayım. Bu ürünler de bana zayıfladığım için büyük gelen ürünlerdi eski de değillerdi alan arkadaşlarım da gördüler zaten hepsi de çok memnun kaldılar. Ürünlerimle ilgili bir sıkıntı değil bu yani ya da benlik bir sıkıntı değil sen okumadan saldırıya geçtin ya da malum arkadaşın arkadaşısın galiba neden savunmaya geçtin anlayamadım burada sıkıntı olan arkadaşın tavrıydı. Ben kimseye birşeyimi satmak için zorlamada bulunmuyorum Bunun örneği Suff dur bütün işlemleri yaptığımız halde kendisi alamayacağını bildirdiği için ben de teşekkür edip ürünlerimi geri çektim benlik bir sıkıntı yok tekrar söylüyorum istersen mesajı oku sonra yargıla önemli olan neyi nasıl ifade ettiğin sıkıntı olan üslup tıpkı şuan senin söylemek isteyip de söyleyememen gibi

bende giyip giyip eskittiklerimi burayamı koysam nee hiçbiride güzel değil pardon

Tabiki de özgürsün koyabilirsin bu bölüm o yüzden açılmış adı üstünde bit pazarı. Kişilerin seçimlerine saygı duyman gerek öncelikle bu bu bölümdeki tüm alışveriş yapan insanlara hakaret şuanda. Bireysel olarak ben ablamla bile aynı kıyafetleri giymem fakat almak isteyenler olabilir ve satışa çıkardım nitekim alanlar oluyor buna sen karışamazsın. Kişilere olan saygımdan dolayı kıyafetlerimi tertemiz yolluyorum. Dediğim gibi bu kişilerin tercihidir senin onlarla dalga geçmen tamamen terbiyesizlik.

bana bak kızım dikkat et laflarına sana iyilik edip gg de sat uğraşma kimseyle dedik lafıı taa nerelere getirmiş bir kelimeme on eklemiş senin o payetli ayakkabılarını beleş versende giymem te allahım saldırı bunun neresinde kişisel sorunların var belli

Yahu nasıl bir ustasın laflarımı saptırmada alanlara değil koyduklarına söylediğim şeyi nasıl bir hünerdir saptırmışsın resmen alan kişiler üztüme saldırıya geçsin diyeD yok yok bir doktora görün

Sen dikkat et laflarına diyeceğim de ne edeceksin ki senin durumun da belli neyse benim payetli ayakkabılarımı giyme tabiki de sen senin ne giydiğin de umrumda değil zaten canım işine bak uğraşamayacağım seninle sana da laf yetiştiremeyeceğim. Kişisel sorunlarım yok sizin gibiler sorun da umrumda da değilsiniz size rağmen güzel insanlar var da zaten pek zamanım yok buralara

ben doktorum canım bana görünmek ister misin sen sorunum yok diyorsan ciddi bir Türkçe problemin var onu çöz derim. Ben yanlış anlamadım sen anlatamadın gayet Bana ne kimin üstüne saldırmasından kimsenin yandaşı da düşmanı da değilim rahat ol

işe bak gg de sat dedim diye nelere maruz kaldım sizin gibiler derken neyi kasdetiyorsun ben senin gibi payetli ayakkabı giymiyorum diye aşşağılıyorsun ayak tırnağım olamazsın insanlıhtan nasibini almamış gelmiş zır zır ötüyor iyiliğne bir laf dedik orda gitmiş nerelerinden anlamışsa sabahtan beri cır cır ötüyor susta insan sanak seni

balsuu arkadaşımdan urunler geldı gayette memnun kaldım ve özenle utulenmiş yıkanmış ürünlerdi eski değildi hepsi yepyeni gibiydi ptt kargo yüzünden aksaklıklar oldu ama olur böyle şeyler diyip görmezden geldim açıkçası bu şekilde kaba yorum yapan arkadaşı ve urunu ıstemeyıp ılk ısteyıp sonradan tersleyen arkadaşı da anlayamadım bu hareketlerınden dolayı nezaketini koruyan bu arkadaşımın banlanmasını da anlayamadım oda ayrı bi durum :)

beni bilen biliyor o yüzden ben dün yaşananlardan dolayı gerçekten çok rahatsız oldum ve bu tarz insanlarla kesinlikle polemiğe girmemem gerektiğini anladım . Çünkü ne kadar elit ve kaliteli olursanız olun o kişiye cevap verdiğiniz anda ondan farkınız kalmıyor. Dün sadece meramımı anlatmaya çalıştım fakat istemediğim yerlere gitti neyse benim için sona ermiştir benim hakkımda yapılan yorumlar için de teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…