Eki Görüntüle 859549 Eki Görüntüle 859550 Eki Görüntüle 859551 Eki Görüntüle 859552 Eki Görüntüle 859553 Eki Görüntüle 859554 Eki Görüntüle 859555 Eki Görüntüle 859556 Eki Görüntüle 859557
son alışverişten sonra alimde kalan ürünler bunlardır. ilgilenenler toplu alımlarda ücret konuşulur
canım bana loft kotunuda eklermısın toplam kaç para yaptı benımkıler bıraz ındırım yapıver :)
zara kot ile kahve elbisenin yanına ekliyorum değil mi nicklerle isimler birbirine girmesin amantamam ekliyorum. Fiyatlarım taban beybi elbisede indirim yaptım zaten onbeş liraya o elbise hiç giyilmedi kuzucuğum. ekliyorum Loft kot senindir
zara kot ile kahve elbisenin yanına ekliyorum değil mi nicklerle isimler birbirine girmesin amantamam ekliyorum. Fiyatlarım taban beybi elbisede indirim yaptım zaten onbeş liraya o elbise hiç giyilmedi kuzucuğum. ekliyorum Loft kot senindir
Eki Görüntüle 862807 Eki Görüntüle 862809 Eki Görüntüle 862812
Siyah deri rugan karışımı omuz çantası : 15 TL
Pudra pembesi tunik gömlek çepli kolları katlanabilir ( boyu dizden bir karış yukarıda ) tam tunik yani : 15 TL
canım galıba vermıceksın kargoya neyse ben kot aldım bugun bekledim okadar ama hayırlı satışlar sana
hihaho benim olacaklar
bu arada ses tonunuz çok şeker maşallah
cipcici lafı yakışmış size
kusura bakmada git fakir fukaralara ver yani niye uğraşıyorsun arkadaş gg ye ver satılınca paran hesabında.
bende giyip giyip eskittiklerimi burayamı koysam nee hiçbiride güzel değil pardon
Hıh bitane dahaNe yapsın fakir , yiyecek ekmeği bile olmayan adam benim payetli platform ayakkabılarımı , portföy dore çantamı, minnacık eteklerimi elbiselerimi allahını seversen ? Mantıklı düşün . Çok şükür düşünebiliyorum çevremdeki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmayı fakat bunu artık kullanmadığım işime yaramayan şeyleri elden çıkararak değil bizzat elimde ne varsa paylaşarak yapıyorum. Yani eskilerimle değil alabildiğim elimden geldiği ölçüde yeniler ile yapıyorum çok merak ettiysen merağını da oradan gidermiş bulunayım. Bu ürünler de bana zayıfladığım için büyük gelen ürünlerdi eski de değillerdi alan arkadaşlarım da gördüler zaten hepsi de çok memnun kaldılar. Ürünlerimle ilgili bir sıkıntı değil bu yani ya da benlik bir sıkıntı değil sen okumadan saldırıya geçtin ya da malum arkadaşın arkadaşısın galiba neden savunmaya geçtin anlayamadım burada sıkıntı olan arkadaşın tavrıydı. Ben kimseye birşeyimi satmak için zorlamada bulunmuyorum Bunun örneği Suff dur bütün işlemleri yaptığımız halde kendisi alamayacağını bildirdiği için ben de teşekkür edip ürünlerimi geri çektim benlik bir sıkıntı yok tekrar söylüyorum istersen mesajı oku sonra yargıla önemli olan neyi nasıl ifade ettiğin sıkıntı olan üslup tıpkı şuan senin söylemek isteyip de söyleyememen gibi
Tabiki de özgürsün koyabilirsin bu bölüm o yüzden açılmış adı üstünde bit pazarı. Kişilerin seçimlerine saygı duyman gerek öncelikle bu bu bölümdeki tüm alışveriş yapan insanlara hakaret şuanda. Bireysel olarak ben ablamla bile aynı kıyafetleri giymem fakat almak isteyenler olabilir ve satışa çıkardım nitekim alanlar oluyor buna sen karışamazsın. Kişilere olan saygımdan dolayı kıyafetlerimi tertemiz yolluyorum. Dediğim gibi bu kişilerin tercihidir senin onlarla dalga geçmen tamamen terbiyesizlik.
bana bak kızım dikkat et laflarına sana iyilik edip gg de sat uğraşma kimseyle dedik lafıı taa nerelere getirmiş bir kelimeme on eklemiş senin o payetli ayakkabılarını beleş versende giymem te allahım saldırı bunun neresinde kişisel sorunların var belli
Yahu nasıl bir ustasın laflarımı saptırmada alanlara değil koyduklarına söylediğim şeyi nasıl bir hünerdir saptırmışsın resmen alan kişiler üztüme saldırıya geçsin diyeD yok yok bir doktora görün
Sen dikkat et laflarına diyeceğim de ne edeceksin ki senin durumun da belli neyse benim payetli ayakkabılarımı giyme tabiki de sen senin ne giydiğin de umrumda değil zaten canım işine bak uğraşamayacağım seninle sana da laf yetiştiremeyeceğim. Kişisel sorunlarım yok sizin gibiler sorun da umrumda da değilsiniz size rağmen güzel insanlar var da zaten pek zamanım yok buralara
ben doktorum canım bana görünmek ister misin sensorunum yok diyorsan ciddi bir Türkçe problemin var onu çöz derim. Ben yanlış anlamadım sen anlatamadın gayet Bana ne kimin üstüne saldırmasından kimsenin yandaşı da düşmanı da değilim rahat ol
balsuu arkadaşımdan urunler geldı gayette memnun kaldım ve özenle utulenmiş yıkanmış ürünlerdi eski değildi hepsi yepyeni gibiydi ptt kargo yüzünden aksaklıklar oldu ama olur böyle şeyler diyip görmezden geldim açıkçası bu şekilde kaba yorum yapan arkadaşı ve urunu ıstemeyıp ılk ısteyıp sonradan tersleyen arkadaşı da anlayamadım bu hareketlerınden dolayı nezaketini koruyan bu arkadaşımın banlanmasını da anlayamadım oda ayrı bi durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?