Hıh bitane daha
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Ne yapsın fakir , yiyecek ekmeği bile olmayan adam benim payetli platform ayakkabılarımı , portföy dore çantamı, minnacık eteklerimi elbiselerimi allahını seversen ? Mantıklı düşün .
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
Çok şükür düşünebiliyorum çevremdeki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmayı fakat bunu artık kullanmadığım işime yaramayan şeyleri elden çıkararak değil bizzat elimde ne varsa paylaşarak yapıyorum. Yani eskilerimle değil alabildiğim elimden geldiği ölçüde yeniler ile yapıyorum çok merak ettiysen merağını da oradan gidermiş bulunayım. Bu ürünler de bana zayıfladığım için büyük gelen ürünlerdi eski de değillerdi alan arkadaşlarım da gördüler zaten hepsi de çok memnun kaldılar. Ürünlerimle ilgili bir sıkıntı değil bu yani ya da benlik bir sıkıntı değil sen okumadan saldırıya geçtin ya da malum arkadaşın arkadaşısın galiba neden savunmaya geçtin anlayamadım burada sıkıntı olan arkadaşın tavrıydı. Ben kimseye birşeyimi satmak için zorlamada bulunmuyorum Bunun örneği Suff dur bütün işlemleri yaptığımız halde kendisi alamayacağını bildirdiği için ben de teşekkür edip ürünlerimi geri çektim benlik bir sıkıntı yok tekrar söylüyorum istersen mesajı oku sonra yargıla önemli olan neyi nasıl ifade ettiğin sıkıntı olan üslup tıpkı şuan senin söylemek isteyip de söyleyememen gibi