tekrar özel teşekkürlerimiz sunuyorum öenmseyip cevap verdiğin için çok incesin canım
tekrar özel teşekkürlerimiz sunuyorum öenmseyip cevap verdiğin için çok incesin canım
canım yıne posta gırısın dolu
ben o posta girişimi öpeyim ne çabuk doluyor arkadaş bikaç kişi aynı anda ürünler için mesaj atıyor sipariş vermeye çalışıyorlar o yüzden doluyor kusura bakmayın o yüzden telefon numaramı veriyorum işte
canım numaranı kaydettim pazartesı haberleşiriz canım haber verırısn
tamam seninkileri de diğerleriyle gönderiyorum pazartesi günü
hihaho benim olacaklar
bu arada ses tonunuz çok şeker maşallah
cipcici lafı yakışmış size
suff cığım ve diğer üç arkadaşımızın cicileri misler gibi yıkandı ütülendi fakat kargolarınız en boy olarak ölçülüp ona göre fiyatlandırılacağı için sizi düşündüm biraz minimal paketler yapayım istedim. o yüzden ürünler size geldiğinde ütüden eser kalmamış olacak biraz kırış kırış olacak ama ekonomik olsun istedim kusura bakmayın bu durum için şimdiden :2: Siz yine de benim gibi ruh hastası bi insansanızalır tekrar yıkarsınız ama ürünler yıkanıp ütülenmiş olarak adreslere gönderiliyor yine de belirtmek istedim şimdiden. Bir de adresini göndermemiş arkadaşlar lütfen adresini ulaştırsınlar bana yarın adres telaşına düşmeyeyim pazartesi sendromum arasında. Toplu gönderim yapacağım için karışıklık olsun istemiyorum adres konusunda duyarlı olursak sevinirim Hepinize hayırlı uğurlu olsun güle güle giyin inşallah
canım verdınmı kargoya urunlerı haber vermedın
Pantolonlarin bedenleri kac acaba
Birde gri hirkanin bedeni ve bunlarin fiyatlari nedir
pantolonlar ıcın sanırım önce bıraz zayıflamam lazım :))
ama cok güzel hepsi.iyi satışlar..
kızlar bu ptt kargonun durumunu biri bana açıklayabilir mi işimi gücümü bıraktım saat 11den ikiye kadar pttde kuyrukta idim araya öğle arası girdi falan ama çıldıracaktım. Moloz kadının birini de koymuşlar zaten sistemi bilmiyorum bana yardımcı olması lazım sağolsun beni çıldırttı çok özür dilerim sinirden patladım aldım kargo paketlerimi çıktım oradan o sinirle. Girdim kadına durumu anlattı bir afra bir tafra dil ucuyla cevap verdi bana ben zaten anlamadım o yüzden kadına soruyorum elime kağıtları tutuşturdu bunları doldur diye bu arada pttnin dışına kadar metrelerce kuyruk uzanmış zaten yarım saatten fazla sıra beklemişim sonra kağıtlarımı aldım doldurmak için geçtim bu arada kuyruk gittikçe uzuyor sonra tekrar kuyruğa geçmem gerektiğini duyunca şartellerim attı... Doktor randevum bekliyordu gitmem gereken yerler vardı falan sinir küpü oldum doldurduğum kağıtları alıp çıktım o sinirle ne olur kusura bakmasın kargo bekleyen arkadaşlar bugün ciddi mesai harcadım o lanet olası ptt de . Yarın en azından kağıtları doldur baştan sıraya geç olayı olmayacak. Öğleden sonra gideceğim haber veririm hepinize yolladıktan sonra ama birdaha bu ptt kargo ile iş yapmam ilk ve son oldu ben yurtiçi kargocuyum arkadaş bu ne ya sinir küpü oldum
canım ben 67-68 kilolardayım suan.basen kısımlardan özellıkle kilom var biraz oyuzden bılemedım nasıl olur pantalonlar ıcın.pekı boyları nasıl acaba?bana nasıl olur.boyum 1.70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?