Birçoğuna talibim fiyatlara göre.
bedenleri yazarsanız tamamdır bu iş :26:
1-topuklu ayk 10
3-4-5 çanta, 10
18-19 pudra rengi hırka 10
23siyah elbise 10
25 elbise 10
27-28 vakko çanta 10
50 ye bunları verirmisiniz ?
topuklu ayakkabı ile pudra rengi hırka satıldı geri kalanları alırsın tabiki de
hihaho benim olacaklar
bu arada ses tonunuz çok şeker maşallah
cipcici lafı yakışmış size
canım ben pantolonları begendım aslında almak ıstıyorum ama beden olurmu bılmıyorum 40 42 mı zara ıle loft aslında bıde temızmı yanı cokmu kullandın dıyıyım ben
tatlım ben kot delisi bi insan olduğum için her dönem en az 15 kotum olmuştur e bunun eteği var şortu var elbisesi var vırtı var zırtı var haliyle çok da sıra gelmiyor aynı kota . Ki bu kotları giymek çok kısmet olmadı . Aldım üzerime olur diye sonra bi baktım zayıflıyorum sonra yeni kotlar aldım daha da zayıfladım yeniler derken onları giyemedim doğru düzgün ikişer üçer anca giymişimdir. Gittim geçen o zaranın aynısından gene aldım çok güzel çünkü. Loft olan da çok rahat ondan da vazgeçilmez yerinde olsam diğeri markalı değil diye 5 liraya saydım ama onun kesimine eğer kotta 30 beden giyiyorsan bayılırsın çok güzel bir kot bence üçünü de kaçırma . kotlar çok az giyilmiş emin ol dolapta biraz sıkış tıkış durduklarından o halleri yoksa yeniler. sana ben yıkar ütüler yollarım üçünü 25 liraya
canım ben kahverengı elbıse ıle zara kotu ıstıyorum
özel mesaj attım bana dönersen sevinirim
canım posta gırısın dolu cevap atamadım
Ptt den hesap açtırmak için 1 kimlik fotokopisi birde 5 tl gerekli
sonra bir hesabnız ve hesap numaranız oluyor ürün gönderirken ödeme şartlı diye işaretleyip ürünün fiyatını ve posta çeki no yazan yerede hesap numaranızı yazıyorsunuz gönderiyorsunuz.
ürünü teslim alan kişi ödemeyi yapıp teslim alıyor para sizin hesabınıza yatıyor ptt lerden çekiyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir. iyi satışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?