Yine yeni yeniden ... Yepyeniler cipciciler :)

BaLsUu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
412
4
96
37
Ankara
Eki Görüntüle 854258 Eki Görüntüle 854260 Eki Görüntüle 854261 Eki Görüntüle 854262 Eki Görüntüle 854284 Eki Görüntüle 854285
Diğer konumun görsellerinde sıkıntı olduğu için yorumlara görselleri eklemiştim orada da sıkıntı olduğundan dolayı tekrar buradan yenilerle açmak zorunda kaldım hem toplu görülsün hem de sattıklarımı içinden ayıkladım kafa karıştırılmasın diye aşağıya düzgün bir biçimde daha güncel fiyatları numaralarla birlikte yazacağım

Son düzenleme:
Birçoğuna talibim fiyatlara göre.
bedenleri yazarsanız tamamdır bu iş :26:

1) SİYAH RETRO TOPUKLU AYAKKABI (40 numara 39 kalıbında ) 10 TL

2 ) İÇİ BORDO SATEN ASTARLI BLAZER CEKET ( 40 beden ) 15 TL

3/4/5) ZIMBA DETAYLI BÜYÜK GRİ ÇANTA COLLEZİONE 1_ 2 kez kullanılmış 10 TL

6/7/8/9 ) DORE PAYET İŞLEMELİ ABİYE AYAKKABI. PORTFÖY ÇANTASI İLE BİRLİKTE _ bir kez giyildi ( 40 numara ) 40TL ayrı ayrı ayakkabı
35 çanta 10 TL

10) GRİ ŞORT 40 beden diz kapağının hemen üzerinde boyu fit kesim üzerinizde duruşu çok hoş şık bir şort. (5 TL)

11) GRİ TARZ YELEK (bolero gibi dursada arkası uzundur bolero gibi kısa değil önü kesiminden dolayı yuvarlar olduğu için bolero gibi görünür ama bolero değil çok hoş değişik bir tarzı var sıcacık her türlü ince uzun kol penye ile ya da gömlek ile kışın büyük kurtarıcısı olmuştur her bedene uyar ( 10 TL )

12/ 13 / 14 / 15 )KAHVERENGİ ELBİSE kilo verdiğimden dolayı giymenin kısmet olmadığı cimcime elbisem . Çok da sevmiştim. kıyafetleri alır almaz giymeden yıkama hastalığım olduğu için aldım ve hemen yıkadım o yüzden etiketi üzerinde değil yoksa elbise sıfır henüz giymedim hiç Large beden bir elbise arkası lastikli olduğu için genişleme özelliği mevcut kesinlikle göbek problemi olanların üst bedenini ince uzun gösteriyor hileli güzel bir elbise etek boyu dizin biraz üstünde kısa etek giyinmeyi sevenler için çok da şirin olacaktır. Koton çoraplar çizmelerle çok güzel kombinlenebilir. ( 15 TL )

16/ 17 ) PUSH_UP KALÇA DÜŞÜK BEL BİLEKTE BİTEN PAÇALI KOT : kotta 30 beden giyen herkese olabilecek müthiş bir kesim diyebilirim popoyu bunun kadar dik gösteren başka bir kotum olmadı malesef markası ne diye soracak olursanız marka falan değil ama kesimi ve kumaşı gerçekten çok güzel bu kesim dieselde olsa eminim 500 750 liraya kazıklarlardı bizi ben paçalarını katlayıp da giyiyordım çoğu zaman ama onun dışında da boyu bilekte zaten babetlerle spor ayakkabıyla çok modern bir görünümü var . Üstümden düşmese inanın satmazdım artık zayıfladığım için satıyorum ama çok giyemedim yepyeni duruyor. ( 5 TL )

18/ 19 ) SOMON (PUDRA) RENGİ TUNİK HIRKA KOTON MARKA : ( X LARGE BEDEN )bu hırkayı da alıp sadece bir kez giyebildimo dönem çok fazla kıyafetim vardı ve sıra gelmedi sonra da zayıflayınca dolap beklemeye başladı gerçekten çok beğenerek aldığım bir üründü çok zarif bir hırka (10 TL )

20 / 21 / 22 ) LACİVERT TUNİK GÖMLEK COLLEZİONE 40 ve 42 bedene rahatça uyabilecek müthiş rahat popoyu örten etek ucundan iple büzülebilen isterseniz düz olarak da kullanılabilen yazın sıcağında serin serin giyebileceğiniz keten gömlek ( 5 TL )

23 ) SİYAH DİZ ÜSTÜ KADİFE ELBİSE . Large beden güzel şık bir elbise. Yurtdışından geldi fakat bedeni bana büyük geldiği için hiç giyemedim . (10 TL )

24/ 26 ) LOFT MARKA KOT PANTOLON . Rahat bir kot arıyorum diyorsanız ve 30 beden bana olur diyorsanız daha fazla aramayın ( 10 TL )

25 ) ASKILI DİZ ÜSTÜ DAR ETEK : 40 - 42 bedene uyar çok ama çok şirindir kloş kesim olmadığından dolayı sizi olduğunuzdan daha ince ve düzgün bir fizikte gösterecektir ayrıca üzerindeki askılar da ayrı bir şirinlik katacaktır isteğe göre askılar çıkartılabilir.Ama ben giydiğim 3 5 gün herkesin üzerimde çokça beğendiği bir etekti (10 TL )

27/ 28 ) VAKKO İMİTASYON ÇANTA . bire bir imitasyonudur çok başarılı bir çalışma olmuş Ben devasa çanta hastası olduğum için satıyorum ( 10 TL )

29 / 30 / 31 ) ZARA KOT PANTOLON . bilek boy sevenler için ve paçada fermuar detayı ile kaçmaz fırsat. 40 42 beden uyumludur likralı bir kottur biraz yüksek bel de olduğu için göbek toparlayıcı müthiş bir kot pantolon diyebilirim. ( 10 TL )
Alıcılara şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde giyiniz

Birçoğuna talibim fiyatlara göre.
bedenleri yazarsanız tamamdır bu iş :26:

özelden konuşabiliriz canım herşey gerçekten sıfır ayarında o yüzden için çok rahat alabilirsin fiyatlar konusunda da için rahat olsun

bu konudan devam edebiliriz yöneticilerimden izin aldım diğer konuyu kapattık

1-topuklu ayk 10
3-4-5 çanta, 10
18-19 pudra rengi hırka 10
23siyah elbise 10
25 elbise 10
27-28 vakko çanta 10

50 ye bunları verirmisiniz ?

topuklu ayakkabı ile pudra rengi hırka satıldı geri kalanları alırsın tabiki de

pazarıma gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim ürünlerim tükenmek üzeredir. son kalan birkaç ürün için alışveriş yapmak isteyen arkadaşlarla pazarlık yapabiliriz maksat ürünleri elden çıkarmak maksat işe yarasın şimdiden alana hayırlı olsun

hihaho benim olacaklar
bu arada ses tonunuz çok şeker maşallah
cipcici lafı yakışmış size

topuklu ayakkabı ile pudra rengi hırka satıldı geri kalanları alırsın tabiki de

canım ben pantolonları begendım aslında almak ıstıyorum ama beden olurmu bılmıyorum 40 42 mı zara ıle loft aslında bıde temızmı yanı cokmu kullandın dıyıyım ben

canım ben pantolonları begendım aslında almak ıstıyorum ama beden olurmu bılmıyorum 40 42 mı zara ıle loft aslında bıde temızmı yanı cokmu kullandın dıyıyım ben

tatlım ben kot delisi bi insan olduğum için her dönem en az 15 kotum olmuştur e bunun eteği var şortu var elbisesi var vırtı var zırtı var haliyle çok da sıra gelmiyor aynı kota . Ki bu kotları giymek çok kısmet olmadı . Aldım üzerime olur diye sonra bi baktım zayıflıyorum sonra yeni kotlar aldım daha da zayıfladım yeniler derken onları giyemedim doğru düzgün ikişer üçer anca giymişimdir. Gittim geçen o zaranın aynısından gene aldım çok güzel çünkü. Loft olan da çok rahat ondan da vazgeçilmez yerinde olsam diğeri markalı değil diye 5 liraya saydım ama onun kesimine eğer kotta 30 beden giyiyorsan bayılırsın çok güzel bir kot bence üçünü de kaçırma . kotlar çok az giyilmiş emin ol dolapta biraz sıkış tıkış durduklarından o halleri yoksa yeniler. sana ben yıkar ütüler yollarım üçünü 25 liraya

canım ben kahverengı elbıse ıle zara kotu ıstıyorum

size cevap yazamadım posta girişiniz dolu.Uuzun bir cevap yazmıştım dolu olunca silindi mesajım

Ptt den hesap açtırmak için 1 kimlik fotokopisi birde 5 tl gerekli
sonra bir hesabnız ve hesap numaranız oluyor ürün gönderirken ödeme şartlı diye işaretleyip ürünün fiyatını ve posta çeki no yazan yerede hesap numaranızı yazıyorsunuz gönderiyorsunuz.

ürünü teslim alan kişi ödemeyi yapıp teslim alıyor para sizin hesabınıza yatıyor ptt lerden çekiyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir. iyi satışlar.

tekrar özel teşekkürlerimiz sunuyorum öenmseyip cevap verdiğin için çok incesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…