1) SİYAH RETRO TOPUKLU AYAKKABI (40 numara 39 kalıbında ) 10 TL
2 ) İÇİ BORDO SATEN ASTARLI BLAZER CEKET ( 40 beden ) 15 TL
3/4/5) ZIMBA DETAYLI BÜYÜK GRİ ÇANTA COLLEZİONE 1_ 2 kez kullanılmış 10 TL
6/7/8/9 ) DORE PAYET İŞLEMELİ ABİYE AYAKKABI. PORTFÖY ÇANTASI İLE BİRLİKTE _ bir kez giyildi ( 40 numara ) 40TL ayrı ayrı ayakkabı
35 çanta 10 TL
10) GRİ ŞORT 40 beden diz kapağının hemen üzerinde boyu fit kesim üzerinizde duruşu çok hoş şık bir şort. (5 TL)
11) GRİ TARZ YELEK (bolero gibi dursada arkası uzundur bolero gibi kısa değil önü kesiminden dolayı yuvarlar olduğu için bolero gibi görünür ama bolero değil çok hoş değişik bir tarzı var sıcacık her türlü ince uzun kol penye ile ya da gömlek ile kışın büyük kurtarıcısı olmuştur
her bedene uyar ( 10 TL )
12/ 13 / 14 / 15 )KAHVERENGİ ELBİSE kilo verdiğimden dolayı giymenin kısmet olmadığı cimcime elbisem . Çok da sevmiştim. kıyafetleri alır almaz giymeden yıkama hastalığım olduğu için aldım ve hemen yıkadım o yüzden etiketi üzerinde değil yoksa elbise sıfır henüz giymedim hiç Large beden bir elbise arkası lastikli olduğu için genişleme özelliği mevcut kesinlikle göbek problemi olanların üst bedenini ince uzun gösteriyor hileli güzel bir elbise etek boyu dizin biraz üstünde kısa etek giyinmeyi sevenler için çok da şirin olacaktır. Koton çoraplar çizmelerle çok güzel kombinlenebilir. ( 15 TL )
16/ 17 ) PUSH_UP KALÇA DÜŞÜK BEL BİLEKTE BİTEN PAÇALI KOT : kotta 30 beden giyen herkese olabilecek müthiş bir kesim diyebilirim popoyu bunun kadar dik gösteren başka bir kotum olmadı malesef markası ne diye soracak olursanız marka falan değil ama kesimi ve kumaşı gerçekten çok güzel bu kesim dieselde olsa eminim 500 750 liraya kazıklarlardı bizi
ben paçalarını katlayıp da giyiyordım çoğu zaman ama onun dışında da boyu bilekte zaten babetlerle spor ayakkabıyla çok modern bir görünümü var . Üstümden düşmese inanın satmazdım artık zayıfladığım için satıyorum ama çok giyemedim yepyeni duruyor. ( 5 TL )
18/ 19 ) SOMON (PUDRA) RENGİ TUNİK HIRKA KOTON MARKA : ( X LARGE BEDEN )bu hırkayı da alıp sadece bir kez giyebildimo dönem çok fazla kıyafetim vardı ve sıra gelmedi sonra da zayıflayınca dolap beklemeye başladı gerçekten çok beğenerek aldığım bir üründü çok zarif bir hırka (10 TL )
20 / 21 / 22 ) LACİVERT TUNİK GÖMLEK COLLEZİONE 40 ve 42 bedene rahatça uyabilecek müthiş rahat popoyu örten etek ucundan iple büzülebilen isterseniz düz olarak da kullanılabilen yazın sıcağında serin serin giyebileceğiniz keten gömlek ( 5 TL )
23 ) SİYAH DİZ ÜSTÜ KADİFE ELBİSE . Large beden güzel şık bir elbise. Yurtdışından geldi fakat bedeni bana büyük geldiği için hiç giyemedim . (10 TL )
24/ 26 ) LOFT MARKA KOT PANTOLON . Rahat bir kot arıyorum diyorsanız ve 30 beden bana olur diyorsanız daha fazla aramayın
( 10 TL )
25 ) ASKILI DİZ ÜSTÜ DAR ETEK : 40 - 42 bedene uyar çok ama çok şirindir kloş kesim olmadığından dolayı sizi olduğunuzdan daha ince ve düzgün bir fizikte gösterecektir ayrıca üzerindeki askılar da ayrı bir şirinlik katacaktır isteğe göre askılar çıkartılabilir.Ama ben giydiğim 3 5 gün herkesin üzerimde çokça beğendiği bir etekti (10 TL )
27/ 28 ) VAKKO İMİTASYON ÇANTA . bire bir imitasyonudur çok başarılı bir çalışma olmuş
Ben devasa çanta hastası olduğum için satıyorum
( 10 TL )
29 / 30 / 31 ) ZARA KOT PANTOLON . bilek boy sevenler için ve paçada fermuar detayı ile kaçmaz fırsat. 40 42 beden uyumludur likralı bir kottur biraz yüksek bel de olduğu için göbek toparlayıcı müthiş bir kot pantolon diyebilirim. ( 10 TL )
Alıcılara şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde giyiniz