Kızlar Merhaba;
Bu ikinci dukan deneyimim olacak. İlkinde 15 kilo vermiştim . Aşırı yemek ve hamilelikle beraber çok kilo aldım. Doğuma 106 kg girdim. Doğumun ertesi günü 98 kgdım. Üç gün diyet beş gün tatil diyerek 87 kg indim . Hedefim 65 kg sabitlenmek. Az yiyerek yediklerime dikkat ederek kilo versem de bu diyetlere devam edemiyorum . O ölçüleri hemen bozuyorum. O yüzden bildiğimiz usul dukan amcayla yolumuza devam edeceğim. Bu sayfada benim zafere giden yoldaki sürecim olsun. Baskülüm bozuk olduğu için yenisini alana kadar kg yazmayacağım. Bugün eczanede 87 kg ı gördüm . Hafta sonu rakamları yazarım.
Bayramda çatlayana kadar yağlı et pilav ve tatlı yedim ve yine bir pazartesi ve yine bir diyet başlama günü. Bu kez KARARLIYIM.Umarım zorlanmadan bıkmadan yorulmadan devam ederim.
İlk günüm: Dün alışveriş yapmadığım için sabah kahvaltısında evdeki az tuzlu ezineden çok az yedim öğlen alışverişimi yaptım light peynirler , zero cola , yulaf kepeği , yarım yağlı yoğurt , tavuk , light süt , balık aldım. Light yoğurtlar küçük olduğu için büyük kova yarım yağlı aldım bu bu sefer. Öğle yemeğinde kuşbaşı tavuğun içine çok az soğan toz kırmızı biber pul biber 2 diş sarımsak atarak actifryda pişirdim yanına 2 kaşık yoğurt 1 kutu cola içtim . Akşam fırında 1 çipura 1 cola . Gün içerisinde 3 soda 2 lt su içtim . Yulaf kepeğinide birazdan kuru kuru yiyeceğim . Pişirmediğim için mecbur böyle yemem lazım . Yarın zamanım olursa tariflere bakıp ekmek yapacağım.