Yine yeni yeniden dukan

siyah14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
12
12
3
41
Kızlar Merhaba;

Bu ikinci dukan deneyimim olacak. İlkinde 15 kilo vermiştim . Aşırı yemek ve hamilelikle beraber çok kilo aldım. Doğuma 106 kg girdim. Doğumun ertesi günü 98 kgdım. Üç gün diyet beş gün tatil diyerek 87 kg indim . Hedefim 65 kg sabitlenmek. Az yiyerek yediklerime dikkat ederek kilo versem de bu diyetlere devam edemiyorum . O ölçüleri hemen bozuyorum. O yüzden bildiğimiz usul dukan amcayla yolumuza devam edeceğim. Bu sayfada benim zafere giden yoldaki sürecim olsun. Baskülüm bozuk olduğu için yenisini alana kadar kg yazmayacağım. Bugün eczanede 87 kg ı gördüm . Hafta sonu rakamları yazarım.
Bayramda çatlayana kadar yağlı et pilav ve tatlı yedim ve yine bir pazartesi ve yine bir diyet başlama günü. Bu kez KARARLIYIM.Umarım zorlanmadan bıkmadan yorulmadan devam ederim.

İlk günüm: Dün alışveriş yapmadığım için sabah kahvaltısında evdeki az tuzlu ezineden çok az yedim öğlen alışverişimi yaptım light peynirler , zero cola , yulaf kepeği , yarım yağlı yoğurt , tavuk , light süt , balık aldım. Light yoğurtlar küçük olduğu için büyük kova yarım yağlı aldım bu bu sefer. Öğle yemeğinde kuşbaşı tavuğun içine çok az soğan toz kırmızı biber pul biber 2 diş sarımsak atarak actifryda pişirdim yanına 2 kaşık yoğurt 1 kutu cola içtim . Akşam fırında 1 çipura 1 cola . Gün içerisinde 3 soda 2 lt su içtim . Yulaf kepeğinide birazdan kuru kuru yiyeceğim . Pişirmediğim için mecbur böyle yemem lazım . Yarın zamanım olursa tariflere bakıp ekmek yapacağım.

dukana devam light peynirler sütler tavuk balık şeklinde gidiyor.Balık ne kadar pahalı bişeymiş. Söylemesi somon aldım bugün bir dilim 10 lira tuttu.Pazara çıkmak lazım bir kaç kilo alıp buzluğa atayım . Baskülün siparişini verdim. Kilo durumunu göremediğim için yazasım gelmiyor. Baskülüm gelsin aktif olarak yazacağım günlük biraz özle beni merak et

Merhabalar tebrik ederim siyah 7 kilo cok guzel bende dukan yapiyorum senden 10 gun once baslamisim 3 kilo fazlalikla 90 kiloyla merak ettim birbirimize yakin kilolarmi verecegiz takibimdesin kolay gelsin

Merhabalar bende bugün itibariyle ikinci dukan yolculuğuma başladım ilkinde 14 kg vermistim düzensiz beslenme stres depresyon derken geri aldım su an 75.4 kiloyum. Kahvaltıda haşlanmış yumurta bikaç zeytin 1 dilim peynir yeşil çay içtim öğlen tavuk izgara ve yoğurt aksamda levrek ve zero ictim bakalim haftaya kadar ne kadar gidecek

Selam..bende arastirmalarima gore testsiz dukana basladim kendimce atak yaptim falan kitabi yeni alabildim oyüzden baştan baslasam yeniden olurmu

4 yıl önce ani bir kararla dukana başlamış ve 91 kilodan 65 kiloya düşmüştüm. Ancak koruma evresini yapmadım, verdiğimin fazlasını geri aldım. Diyetin suçu yok bu arada. Yemeği seviyorum ve deli gibi yedim. Bir de tiroid ve tüp bebek tedavisi ilaçları falan eklenince şiştim, kendimden korktum vallahi . Yarın sabah tekrar başlıyorum. Sabah tarıtılıp daha önce yaptığım gibi gün gün kaydedeceğim deftere. İnşallah yine verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…