Yine TREND yine KALİTELİ VE ŞIK....AYAKKABI ,ÇANTALAR VE AKSESUARLAR İÇİN....LÜTFEN

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
448
....

Son düzenleme:
Lacivert çok hoş detayları olan bir çanta......1 yada 2 kez kullanıldı......

1 nolu çanta....

Sadece........35 tl....

Hiç kullanımadı....çok şirin bişi...kadife kadife yumuşacık

Sadece.............20 tl.

Yine sıfır ayarında çok kullanışlı bir çantaa

Sadece ve sadece.....35 tl....

3 nolu çanta.....

Resimler küçüldü

Resimler yükleme yaptığım siteden kaynaklanan bir sorun nedeniyle açılmıyormuş....bu nedenle bu şekilde devam edeceğim

LÜTFEN RESİMLERE TIKLAYIN BÜYÜTÜN

Mesaj sayısını artırmadan devam edelim

Buda çok şık kürklü sevenler için isteğe bağlı kürk içinde kalabiliyor.....

4 nolu çanta...

Sadece......35 tl...

Son düzenleme:
Sevgili takipçilerim .....sitede bakım yapılıyor....resim yükleyemiyorum....biraz bekleyelim mi Sevgilerrr

Işte bunlar bir harika kızlarrr

Trend dedim ispatladım...

Gazete modeli cüzdan çantalarım....düz renk olanıda var
5 nolu çantalar........

SADECE SİZE ÖZEL 27 TL....

Son düzenleme:
Satılanlar kızlar.......diğer konudan bilen bilir bunları.... Seyirlik çantalar Iyi günlerde tarzınıza hayran bırakmanız dileğiyle kullanın

Bu çokkk zarif çook şık çantayı severek 5 yada 6 kere kullandım.....her konsepte uygun bir çanta....

Hiç bir sorunu yok....ahşap detaylı......ahşabında yer yer çizilme var ama hiç rahatsız etmiyor...ayarlana bilir uzun askısıyla yine.....

Kullanılmış olduğu için ...
Ben 80 tl ye almıştım
Sadece.......20 tl........

6 nolu çantam...

canım topiğin hayırlı olsun.ürünlerin kadar ,dilin ,üslubunda topiğine insanları çekiyor.topiğinin tiryakisi oldum,şimdi ne yayınlamış diye sürekli bakma ihtiyacı duyuyorum.hayırlı satışlar.

Hala satışı devam edenler diğer sayfada detaylı bilgilendirmiştim......soran olursa yine anlatırım seve seve

6 nolu çantam...
Gerçek deridir.....kısa süre kullandım...çokk tarz bir çantadır
Epey pahalı aldım ama kullanıldığı için....hiç bir deformasyonu olmadığı halde
Bol gözlü bir çanta....
Size özel bir fiyata gidecek....
Sadece.....25 tl:34

burdan sorubiliyor muyum bilmiyorum ama şu 5 dakkada bir mesaj atma işi çok gıcık. bu gazete çantaların çapraz takabileceğimiz sapları var mı?

burdan sorubiliyor muyum bilmiyorum ama şu 5 dakkada bir mesaj atma işi çok gıcık. Bu gazete çantaların çapraz takabileceğimiz sapları var mı?

canım çantalarla ilgili olduğu sürecee her mesaja açık burası.....maksat ürünleri konuşabilmek....onları tanıya bilmek

Gazete çantaların uzun askısı yok....olmasında zaten tatlım.....bu modeli basitleştirirdi....nacizane fikrim

Iyi günlerde kullan zeynoommmm çoook zevklisin çokkk

CANLARIM BALLARIM......BU ÇANTAYI 1 KERE KULLANDIM JEANLE BERABER.....Bİ HEVES RENGİNE ALDANDIM ALDIM.....PEŞİNEN SÖYLİYİM KALİTELİ BİŞİ DEĞİL....PAZARLARDAKİ KÖTÜ ÇAKMALARDAN...
İYİYE İYİ DERİM KÖTÜYE KÖTÜ :):):):)......BENDE ARA YOK AŞIRI DOĞRUCU BİR YAPIM VAR kahkaha atan smiley:):)

o yüzden bu çantayı ben aldım 45 tl ye...

size satıyorum 15 tl ye:):)
büyük boy öndeki zinciri çıkabiliyor

7 nolu çantam gök mavisi.....

Bir mesaj atamadım kırmızı çantayı alana hayırlı olsun

ona benzerlerim gelecek....üzülme tatlım bende çanta bitmez.......neden biliyor musun?

çünki bit pazarının uslanmaz biti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…