Yine tekrarladı :(

Teşekkür ederim..
İdrar kültürü yapıldı.. sonuç ise üreme yok şeklinde idi..
Ben de anlamadım ki, lökosit yüksek çıkıyor, ama kültürde nasıl bakteri görünmüyor..
Bu mümkün mü? O zaman sorun neyden kaynaklı ...
Offf canım çok sıkılıyor.. hiç halim yok yatıyorum sadece..

Eşimle uzun zaman birlikte olmadığımız zamanlar ben bu illete yakalanmıyorum mesela...
Bazı tartışmalardan dolayı ben bir ara annemlerde kalmıştım, o süre boyunca tutulmadım buna.
O sebepten dolayı cinsellik tetikliyor gibime geliyor.
Ben böyle fark ettim, bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum..
Yediklerime dikkat etme konusuna dikkat edeceğim..
Ben evlilik öncesi bir kez dahi yaşamadım bu pis hastalığı..
Siz şu durumda iiyisiniz sanırım, maşallah.. nasıl yendiniz bana biraz daha Bilgi verir misiniz ?

Evet bu var işte..
Normalde doğurganlık dönemine girdiğimde akıntı olur,telefonda program var takip ediyorum ve o döneme denk geliyor akıntılar..
Fakat uzun zamandır kokusuz renksiz akıntılar mevcut..
İç çamaşırım hep nemli kalıyor bu durumda..
Değiştirsem de
Dediğiniz gibi yapayım en iyisi..
Tuvalet kağıdını bolca koparıp çamaşırımın arasına katlayıp koyayım..

Ne şekilde kaynatacağım, limon vs başka birşey ilave edecek miyim?

Maydanozları güzelce yıkayın suya koyun, kaynayınca 1-2 dk. sonra altını kapatın, çok kaynamasın, ister sıcak ister soğuk için fark etmez. Yarım demet maydanoza 1 lt su ölçüsü ile yapıyorum ben, gün içinde bitirin, ertesi gün taze yapın, geçmiş olsun

Teşekkür ederim, saolun.. deneyeceğim .

Yazın olmamissiniz bu kadar sık.
O zaman demek ki usutmekten kaynaklanıyor.
Ayaklara çok dikkat etmek lazım.
Bir de prezervatife bazı kadınların alerjisi olduğunu okumuştum onu da bi araştırın derim.

Havuza, denize vs gidiyormusun? Kirli yerlerden kapman mümkün.

Yüksek ihtimalle eşinizden kaynaklı bir problem var. İlişki öncesi duş alsada benim aklıma eşinizin kişisel hijyenine dikkat etmediği geldi. Yada bambaşka bir mantar problemleri. Sanmıyorum ama en don ihtimal doğum kontrol hapları. Ben dediğim gibi beslenmeye dikkatle çözdüm. Özellikle çikolatayı kestikten sonra hiç yaşamadım. Eşiniz bence bir doktora görünmeli. Tabi dediğim gibi prezervatif değişimi de yapın.

Tekrar söylüyorum mutlaka bir kadın doğum uzmanına başvurun.
Zaten evlenince gitmeliydiniz.
Eşli tedavi veriyorlar böyle durumlarda.
Vajinal kültürde yapılır. Smear alınır.
Bakın durum kronikleşirse işiniz çok çok zorlaşır.

Kendisi namaz kılan biri ve taharetlenme işini de yapıyor.. onunla alakalı olabileceği düşüncesi hiç gelmemişti aklıma ..

Maalesef tek çare bu sanırım...

İlk defa gideceğim için bir utanma , sıkılma durumu içerisindeyim..
Hiçbir şey olmaz. Bir kere giderseniz ne demek istediğimi anlarsınz. Özele gitme şansınız varsa hizmet açısından daha rahat edersiniz.
Göz doktoruna gidince utanıp sıkılıyor musunuz?

Valla canım ben de evlendigimden beri aynı dertten muzdariptim.icmedigim antibiyotik kalmadı ve penisiline alerjim olduğu için güçlü antibiyotikleri icemiyordum.en son bütün ilaçları falan bıraktım artık.hamile kalmadan 1 ay önce 1 yemek kaşığı elma sirkesine bolca limon sıkıp içtim bi kaç gün.yanma ağrı falan geçti.sonra hamile kaldım tabi, geçen ay idrar testim temiz çıktı çok şaşırdım idrarda enfeksiyon olmamasina.hamile degilsen maydanoz haslayip suyunu iç her gün,posasını da dayanabilecegin sicakliga gelince temiz bi beze sar camasirina koy sicak sicak otur soğuyana kadar.ayrica papatya çayı da çok iyi geliyor.bir de elma sirkesi ve limon.insallah gecer

Hiçbir şey olmaz. Bir kere giderseniz ne demek istediğimi anlarsınz. Özele gitme şansınız varsa hizmet açısından daha rahat edersiniz.
Göz doktoruna gidince utanıp sıkılıyor musunuz?

Bu onunla aynı şey tamamen aslında .. beyin olarak bunu kabul ediyorsun, ama yine de bir tedirginlik oluyor insanda..

Size de çok geçmiş olsun.. hemen deneyeceğim, maydonozun posasını da değerlendirmeyi... çok teşekkür ederim .
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…