Yine tekrarladı :(

Hayır.. dün akşam şikayetlerim artınca acile gittik, ve acildeyim dr idrar tahlili vs istedi.. o şekilde müdahale edildi, ve sonuca göre 1 kutu monural, 1 buscopan ve 1 zimaks adlı antibiyotik yazdı..

Eşim bencil davranmıyor, kendi isteklerini ön olanda tutmuyor sadece kendini düşünmüyor ama d.k hapından kaynaklı mı bilmiyorum kuruluk problemi yaşıyorum, ve sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. çünkü afedersiniz ilk girişte canım acıyor

Sizi anlıyorum baş agrisı yada grip gibi bişey deiki ağrısı acısı ateşi fena oluyor umarım kısa zamanda atlatrsnz

Sistitiniz mi var?
Bende bu sorundan şikayetçiyim. Bekarkende olurdum şimdi de. Emzirdiğim için malesef amtibiyotikte kullanamadım kızıma alerji yaptı kestim hemen. Daha önce bi sistit teşhisi konmuştu bana? Siz yazınca sormak istedim. İdrar kesesi iltihaplanması demek galiba. O olunca ne oluyo ki? İdrar yolu enfeksiyonundan farklı mı?
Bende arkadaş gibi günde en az 3 lt su içerim. İlişkiden olduğunu düşünmemiştim hiç. Antibiyotik kullanınca malesef birisi daha yazmış,hoşgeldin kandida,Allah seni kahretsin diyorum

yerinizde olsaydim prezervatifle korunmaya devam edip d.k hapini birakirdim , zaten cok güvenli bir korunma yöntemi kullaniyorsunuz , hormon dengenizi bozmaya hic gerek yok.

Şuanda idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hatta,sürekli sıkışık haldeyim lavaboya gidiyorum yok. Acı var,yanma var. Ama ateş ya da kanama falan yok. Ne pis bi hastalık bu ya. Bi bundan bir de mantar illetinden çok çektim. Allah başka dert vermesin ama çok pis bişey.

yerinizde olsaydim prezervatifle korunmaya devam edip d.k hapini birakirdim , zaten cok güvenli bir korunma yöntemi kullaniyorsunuz , hormon dengenizi bozmaya hic gerek yok.

1.5 aylık evli olup ta prezervatifle korunduğu halde hamile kalan bir arkadaşımı görünce henüz çocuk istemediğim için korktum, ve ben de daha sıkı önlem almaya çalıştım..
Ama evet haklısınız, adetim adet gibi değil zaten.. hormonlar da alt üst

Hayır.. dün akşam şikayetlerim artınca acile gittik, ve acildeyim dr idrar tahlili vs istedi.. o şekilde müdahale edildi, ve sonuca göre 1 kutu monural, 1 buscopan ve 1 zimaks adlı antibiyotik
yazdı..

Urolog a gitmenizi oneririm. Dedigim gibi idrar yolu enfeksiyonunun ates yapmasi pek muhtemel degil. Kultur alinip ilaclarin da gerekliyse ona gore duzenlenmesi gerekir. Poliklinik basvurusuyla urolojiye gitmeniz daha iyi olacaktir.

Maydanoz suyu kaynatıp iç sürekli
Geçti diye bırakma devamlı iç

modern prezervatiflerde hamile kalma ihtimali yok , bence arkadaslariniz kullanim hatasi yapmistir :))

Urolog a gitmenizi oneririm. Dedigim gibi idrar yolu enfeksiyonunun ates yapmasi pek muhtemel degil. Kultur alinip ilaclarin da gerekliyse ona gore duzenlenmesi gerekir. Poliklinik basvurusuyla urolojiye gitmeniz daha iyi olacaktir.

Daha önce ürologa da gitmiştim ve böbreklerden röntgen vs cihazlara da girdim , sol böbrekte hafif büyüme gibi birşey görüldü sadece onun da çok su içip sıkışık bir vaziyette olmama bağlandı.. taş , kum vs diğer organlarda da bir şey görünmedi..
İdrar kültürü de yaklaşık 2 ay önce yapıldı, enfeksiyon olduğu halde kültür sonucu üreme yok gibi birşey çıktı yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde..

Benimde evlilikle birlikte ortaya çıkan bir sağlık problemim oldu antibiyotik daha da tetikledi en son çay ağacı yağı çok çok iyi geldi ama internetten araştırın kullanım şeklini ağız yoluyla değil ve sulandırmadan kullanmayın tahriş yapar burda anlatmam etik değil isteyen olursa özelden yazsın ya da netten araştırsın

Genelde soğuk yerlerde yaşayanlar ve ayagına birşey giymeyip çıplak ayakla gezince tekrarlayan birşey bu.Evlendikten sonra ilişki sırasında üşüttükten sonra kapıyorsun.Ve Zaman Zaman tekrarlar kesin çözümü yok.Ama olmaması için çıplak ayakla gezmemek beli çok üşütmemek ilişki sonrası hemen tuvalete gidip idrar yapmak (beklemeden)Bol su tüketmek,ilişki sonrası hemen giyinmek uzun süre çıplak şekilde yatmamak önler.Tedavi için de ilaç kullanmam derseniz.Elma sirkesi kullanırsanız genital bölgeyi yıkamak için mikrop varsa akıtır rahatlatır biraz,bir de sıcak su torbasını ayak ve karın bölgesine koymak,beli sıcak tutmak geçirir.
Uzun olmuş biraz ama bende de sistit var :) Ve ara ara tekrarlar memleketime gidince.

Genital bölge suyla da yıkanmaz siz banyo yaparken akan su yeterlidir. Vajinal duş yanlış bir uygulama

Sizin sağlık probleminiz idrar yolu enfeksiyonu muydu peki ?

İdrar kültürü yapıldı mı?
Hangi bakteri veya mantar üredi?
Ona göre ilaç kullandınız mı?
Vajinal kültür yapıldı mı?
Eşinizde bir ürolağa gitmeli
@1var1yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…