yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

okadar dayak yemıssın hala ders vermek ıstıyoruum dıyosun.kusura bakmada ben sana ne akıl verirsem vereyim sen yıne bıldıgını okursun.ders vermekle olmaz bu iş kendıne gel bıraz. ınsan sevdıgıne dokunmaya kıyamazken sen el yuz şiş hala acıyo dıyosun ve hala bu adamla bırlıktesın. akıl felen yok valla benımde aklım almadığı ıcın..

tatlım bu adam seni dövüyor ve sen sürekli onu kaybetme güdüsüyle karşı karşıya gelip vazgeçemiyorsun.
seni dövmüş bi adamın kendisine bişey yapmasından neden korkuyorsun?
hem seni dövüyor hem ara verelim görüşmeyelim diyor ve senin gözlerin doluyor.
birde ders vermek için çabalıyorsun.
aynaya bak bakta seni ne hale getirdiğini gör.

her yorumda arkadaslar sana cok hakli olarak kizmislar. e kuzum sende kasiniyor gibi birseysin yahu.
akilli ol. bari bundan sonra kafani calistir biraz. ona buna yem olmussun vakti zamaninda tamam, bundan sonra bari kendine ceki duzen ver kendine deger ver yahu.

ne onunla görüş ne ailesiyle görüş bitir canım şimdiden şiddet uygulayan evlenince dahada arttırır emin ol zaten söylemiş seni sevmiyor bunalmış seni sitres topu yapmasına izin verme :KK12:

Ayrılmak istediğini soylediğinde gozleriniz dolmuşya ondan sonrasını okumadım ve dedim ki " şiddete maruz kalmamış, şiddeti hak etmiş".
İnanamıyorum sizin gibi insanların varlığına. Ne gurur var ne onur.
Bu kadar dayaktan sonra off yazmak bile istemiyorum.

Biri beni dövecek (kim olduğu önemli değil) anasından doğduğuna pişman ederim.
Bu ne ya sizin kendinize hiç saygınız yok mu?
Darp raporu alıp şikayetçi olsanıza.

yazik cok uzuluyorum canina kastinmi var senin bende anneyim iki yasinda guzeller guzeli prensesim var degil vurmak bakmaya kiyamayiz ki sen elin itinden dayak yiyosun ne olursun o serefsizi ebediyen cikar hayatindan

allah akıl fikir versin.ders vereceğine yaşadıklarından önce kendin ders al.

Seni stres topu olarak kullanmış evet. İyi dayanmışsın bünyen kuvvetli sanırım.
Ona ders vereceğim diye uğraşmaktansa, tamamen hayatından çıkarmak için uğraş.

daha şimdiden böyleyse evlensen neler yapacak kim bilir. kaç kurtar bu adamdan kendini hala neyi bekliyorsun.

biliyor musunuz size çok üzüldüm, inşaallah aklınız başınıza gelir

bu ne şerefsizlik böyle,kimse kimsenin kölesi değil!!!! yapmayın ya bu adamla olmaktansa ömür boyu yalnız yaşayın daha iyi,, kendinize zorunuz mu var:KK57:

Ben bu arkadaşın konularına inanamıyorum artık.
İnsan bu kadar gurursuz ve saf olabilir mi?
Dayak arsızı diye bir tabir var sizin için söylenmiş galiba.

Kusura bakma ama kiz kardesim olsan simdi bu lari bana anlatsa bitane tokatta benden yerdin ..

Adam annanmi babanmi seni dovuyor ?
Baban ayni sekilde bu siddeti uygulasa evden kacardin , elin adaminin derdini ne cekiyosun..
Bide hala oturmus nasil ders vermeliyim diyosun , boyle bir adama ne dersi verebilirsinki.
Birak ne hali varsa görsün.
Annen baban seni dunyaya boyle bir adamdan dayak ye diye getirmedi ..
Biraz kendine deger ver yahu , seviyorummus!! Seni zerre kadar sevmiyor.
Sevmek bu degil olamaz...
Sevgi ve askida boyleleri kirletiyor ona yanarim.

X