Nasi bu kadar emin olabiliyosunkonu sahibi sevgilisiyle barışmıştır bile
Sem bence bırak elin kişiliksiz ortalıkta erkek diye dolaşan müsvettesine ders vermeyi,kendine ders ver.1 hafta oonce anlatmistim derdimi sizlere.sevgilimi ziyarete gitmistim beni dovmustu.ondan sonra ki 3 gunumde dogru duzgun yuzune bakmadim onun arkadasinin esine anlatmistim durumu destek oldu bana kafami dagitmam icin dışarı ciktik falan.c tesi gunu zaten donecektim cuma gunu de bahsettigim arkadasinin esi yemeğe davet etti ordaydik hep beraber.eve dondugumuzd3 surekli soylendi senin evin yok mu niye gec geldik 2 3 gundur cok gezdin niye bana haber vermedin gidrrken diye. Gittigimz evde arkadasi saz falanncaldi. Tabiki erkrk arkadssim muzigi sevmedigi icin diger odaya gidip tv izledi.eve gelince bana yanima gelmedin orda muzik dinledin falan dedi.Sonra tartismaya basladik ben kalkip giderken kolumu sıkıp kaneye atti ben sinirden aglamaya basladim yeter diye bagirinca herkese rezil mi edeceksin diye kalkti tekme tokat dovdu banyoya attim kendimi eelimi yuzumu yikadim diger odaya girmis kapinin arkasina oturmus korktum kendine bisey yapacak diye kapiyi zorladim kapiya vurdum cikti beni odaya götürüp yine dovdu yuzum morardi karnima attigi tekmeden nefes alamadim yere dustum gitti yatti uyudu.sabah oldugunda gozlerim sismis berbat bi haldeydim.havaalanina gittik.bana aldigi yuzugu hediyelerini biraktim zorla vermeye calisti bitti dedim istemiyorum.gizlice valizime atmis.ucak rotar yaptigi icin 2 saat gecikmeli kalkti.o arada emanete verdik esyalri.arabada oturalim dedi arabaya gittik konustuk falan derken.bana bakti bi sure ara verelim ben cok sıkıldım ssen beni bogdun bunaldim ben ozgur olmak istiyorum artik mutlu degilim dedi ben sok oldum gozlerim doldu elim ayagim titremeye basladi kapiyi actim gitme diye kolumdan tuttu birak dedim bitti dedim kapat kapiyi konusalim oyle demek istemedim dedi zorla ciktim havaalanina gidip esyalarimi aldim siraya girdim o arada arkamdan geldi ben askimiz bitmesin diye bi sure gorusmeyelim dedim ayrilalim demedim ki ozleyelim birbirimizi sevgimizi tukettik ben cok tükendim bunaldim senden once boyle degildim s3nden sonra bunaldim boyle ciddi iliskim olmadi dedi bende ayni sey ara verelim bitirelim demenin kibaridir dedim.sarildi seni seviyorum dedi.ucaga bindiğimde mesaj atmis bindinmi seni seviyorum affet beni ozur dilerim hersey iicin seni simdiden ozledim demis.ankaraya geldim havaalanina geldigimde servise bindgimde aradi eve gidrrken dusundum seni cok üzmüşüm vurmamaliydim sana dedi.kapattik telefonu .otogara geldim zar zor bilet buldum 12 de evde oldum ve beni hic aramadi o gece eve gittin mi sag salim diye.sabahinda mesaj atmis gunaydin askim diye pazar aksami aradi cevap vermdim dun aradi 1 kez cevap vermedim.baska da aramadi.simdi asil mesele ona cok buyuk ders vermek istiyorum vurdugu yerler hala aciyor.kendime gelemiyorum hem onu unutmak hemde ona buyuk bi ders vermek istiyorum.ne yapmaliyim?ailesi ariyor konusmayayim demi ailesi ile de ve ona ayrilik mesaji mi atmaliyim nasil cani yanacak zaman gectikce aklim basima geliyor diyorum salakmisim ben kendimi bi iliski yasadim diye ona mahkum gordum ve oda bunu bildigi icin beni cok guzel kullandi.
Bence muhattap dahi olma benmde bi zamnlar senin ki kdar agar olmasada bagrıp çagran çok snrlenince küfür eden bi svglm vardı. Dedim ben bu salagı ne çekiyorum başka adammı kalmadı sonra eşimle tanıştım mutlu oldum allaha şükür. Bence sende o salaktan kurtul allah evlenicegin kişiyi karşına çıkarsnDovecek kadar guclu degilim bu iliski beni cok yipratti hem manevi hem fiziksel gucsuzum
Hayatımdan çıkardım çıkarmasına ama yaptıklarını sindiremiyorum unutamiyorum nefretimden arayip agzima geleni söylemek istiyorum ölsün istiyorum o derece kızgınım ona acim cok taze brn bu kadar severken onunnyaptiklstini sindiremiyorumBence muhattap dahi olma benmde bi zamnlar senin ki kdar agar olmasada bagrıp çagran çok snrlenince küfür eden bi svglm vardı. Dedim ben bu salagı ne çekiyorum başka adammı kalmadı sonra eşimle tanıştım mutlu oldum allaha şükür. Bence sende o salaktan kurtul allah evlenicegin kişiyi karşına çıkarsn
Aynen istedigim bu ofkem var yenemiyorum ama surundugunu gormek istiyorum bi kere de o dussun benim karsimda istiyorum belki hirs belki iyi bisey degil ama 1 yılda bunu hic gormedim bunu cok istiyorumÖfke öfkeyi getirir, dövsen "keşke tekmede atsaydım dersin", tükürsen keşke küfür de etseydim dersin seni hiç birşey tatmin etmez.Ancak onun gelip ayaklarına kapanması lazım ki sen mutlu ol ,senin içinin yağları erisin...
Ne yapsan az ne etsen az..
Sus sadece irtibatı kes tamamen onu pişmanlığıyla bir bırak sana dönüp af dileyecek ve elinin tersiyle
İteceksin.emin ol.ama sen buna müsaade etmeyip irtibata gecersen o asla düşünmez pişmanlık duymaz..bunu bil..
Hayatımdan çıkardım çıkarmasına ama yaptıklarını sindiremiyorum unutamiyorum nefretimden arayip agzima geleni söylemek istiyorum ölsün istiyorum o derece kızgınım ona acim cok taze brn bu kadar severken onunn yaptiklstini sindiremiyorum
Aynen istedigim bu ofkem var yenemiyorum ama surundugunu gormek istiyorum bi kere de o dussun benim karsimda istiyorum belki hirs belki iyi bisey degil ama 1 yılda bunu hic gormedim bunu cok istiyorum
Haklisin uzak duruyorum zatenBu ne ya 3.sayfa haberı gıbı ,ben okurken dayanamadım sen ne dıye katlanıyorsun bu bı ınsan degıl hayvan..Ayrıca sadece sevgılınken bunu yapan evlıyken de öludurur gayet net..Kaç kurtul ne ısın var bı de o salak ıcın yollarda sürünüyorsun.
Intikam almak istiyorum evet ama bi anda olabilecek bisey olmadigini anladim daha once de 1.5 ay aramamisti beni yoktan yere bi sebeple.kafasina estiginde yanında olayim bendrn sıkıldığında gideyim istiyor.cani istedigi zaman beni hayatina almak istiyor.gezip tozup 3glenmek istiyormus yasi 28 ona gore daha cok kucukmus sorumluluk almak istemiyormus herkes evlilikten pismab olduğunu evlenip ne yapcaksin evlenip diyormus.bunlarin hepsi kafasinin karismasina neden oluyormus bi sure gorusmeyelim derkende hayatimi yasayayim gezip tozayım diyor.ettigi laflar zaten hala aklimda bi an once git niye bu kadar uzun kaldin burda beni sıktın beni vunalttin beni bogdun.telefonuna dokundugumda benimle kavga eden tartisan biri .face sifresini istedim diye aylarca beni aramayan aradiktan sonra verecem sifremi diye yemin edip bbarışınca sirf barisalim diye söylemistim artik kavga cikarma sorun vulma diyen biri.aslinda ne cok yakmis canimi uzaktan bakinca anliyorum hepsineO zamanda söylemiştim hala ayni fikirdeyim.Birak kaç kurtul.seni seviyorum demesi çok mu inandirici sence seven insan sevdiğine kiyamaZ sen ona tekme tokat vurabilirmisin.
Adam dovuyo umrunda olmuyo uyuyo.ya psikolojik hasta bi an kriz geciriyo naptigini bilmiyo.yada sevmiyor .bir sure ayri kalalim demeside bakim senden iyisini bulursam bitiririm bulamazsam sen yedekte kal senle devam ederim bi sure daha anlamında bence.
Sana yalvarsa ne fark eder tekme tokat dövmüş acimamis sana evlensen ne hayir bekliyorsun bu ilişkiden. Hata yapip birlikte olmuşsun bu adamla ama zararin neresinden donsen kardir.
Ona en büyük aciyi iki şekilde yasatabilirsin.
1 .allaha dua ediceksin sana yaptiklarinin cezasini allah vericek ona.
2. Hayatına seni çok seven biriyle devam edeceksin gördükçe haber aldikca deli olucak nasil mutlu olur benden baskasiyla diye ve ne olursa olsun onu istemediğini dönmeyeceğini ona belli ediceksin.kendini bulunmaz hint kumasi saniyor sanirm.
Anlatamam zaten yüzüme vurur erkek sonucta hepsi ayni.simdilik canimi yaktigiyla kalacak belki ama herseyin hesabı gun gelip sorulacak inaniyorum.o bugun mutlu daha akli basina gegelmez erkekler gec anliyolar ilk baslarda mutlu olup gezip tozup eğleniyorlar ama sonrasinda hersey dank ediyor artik onun kolesi olmadigini anladiklarinda pismanlik denizin3 dustuklerinde diyorlar ben ne yaptim ama hersey icin cok gec oluyorvalla cogu arkadaslar herseyi yazmis.bulasma kizim bitti gitti de sersle mersle ugrasma.uzak dur. sana sevgiliyken el kaldirmamis her yerini morartmis.ondan hayir gelmez unut.birak bi tokati sana sesini yukselteni bile unut. ha bunuda ilerdeki sevgilulerinede anlatma.
bak canim kacan kovalanir.ona o tatli gelmistir.inan bana senide kovalayan olunca swnde kacarsin bunaldim dersin halbuki seni cok sevdigi icin senin ustune cok dustugu icin kacarsin.tipki senin su sevgiline yaptigin gibi kovalama. kovalan.inan duzelmez heleki bu yaptiklarindan sonra.kendini kullandirma.ha bide sorumsuz bi erkekle olma inan bana bu evlilkte dahada onemli bisey.Intikam almak istiyorum evet ama bi anda olabilecek bisey olmadigini anladim daha once de 1.5 ay aramamisti beni yoktan yere bi sebeple.kafasina estiginde yanında olayim bendrn sıkıldığında gideyim istiyor.cani istedigi zaman beni hayatina almak istiyor.gezip tozup 3glenmek istiyormus yasi 28 ona gore daha cok kucukmus sorumluluk almak istemiyormus herkes evlilikten pismab olduğunu evlenip ne yapcaksin evlenip diyormus.bunlarin hepsi kafasinin karismasina neden oluyormus bi sure gorusmeyelim derkende hayatimi yasayayim gezip tozayım diyor.ettigi laflar zaten hala aklimda bi an once git niye bu kadar uzun kaldin burda beni sıktın beni vunalttin beni bogdun.telefonuna dokundugumda benimle kavga eden tartisan biri .face sifresini istedim diye aylarca beni aramayan aradiktan sonra verecem sifremi diye yemin edip bbarışınca sirf barisalim diye söylemistim artik kavga cikarma sorun vulma diyen biri.aslinda ne cok yakmis canimi uzaktan bakinca anliyorum hepsine
hah iste onlar bu iste anlamisin. sakin ama sakinnnnn.kalbime soz geciremiyorum.asigim.bu hatalari bidaha yspmax deme.evlilik bambaska bu sevgili olmaya benzemiyo.ozaman ailenin yuzunede bakamaxsin heleki bu psikopatla hic.degerini bilenle ol inan bana.bunlari ilerde iiki evlenmemisim dedigin olck. civi civiyi soker.baskasini bul.yada ozgurce gez.giyin kusan kendine bak.elini open alsin canim.ALLAHA da dua et.hayirlisini iste herseyden once.Anlatamam zaten yüzüme vurur erkek sonucta hepsi ayni.simdilik canimi yaktigiyla kalacak belki ama herseyin hesabı gun gelip sorulacak inaniyorum.o bugun mutlu daha akli basina gegelmez erkekler gec anliyolar ilk baslarda mutlu olup gezip tozup eğleniyorlar ama sonrasinda hersey dank ediyor artik onun kolesi olmadigini anladiklarinda pismanlik denizin3 dustuklerinde diyorlar ben ne yaptim ama hersey icin cok gec oluyor