yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

Sakın geri adım atma, bugün bir haber izledim direk sen geldin aklıma. Adam sevgilisini öldürmüş daha önceden de şiddet uyguluyormuş. Boşver artık önüne bak, derslerine odaklan sadece

Bir insanoglu bana sadece bir kez vurabilir. Ondan sonrasi sen izin verirsen gelir. Okudukca soka giriyorum. Insan biraz kendini sever kendisine saygisi olur, nasil bu hale geliyor kadinlarimiz.
Sizi evire cevire dövdü birde siz gittiniz kendisine birsey yapar mi diye bakmaya ay gülsem mi aglasam mi ya.

Sem bence bırak elin kişiliksiz ortalıkta erkek diye dolaşan müsvettesine ders vermeyi,kendine ders ver.
İnsansan,ailene kendine,insanlığına saygın varsa,şu hayatta azıcık bir duruşun,onurun varsa KENDİNİ BİR ŞEREFSİZİN ÖNÜNDE KUM TORBASI YAPIP ŞAHSİYETİNİ AYAKLAR ALTINDA EZDİRME.Dayak yiyorsun,bir de herif senle oyun oynar gibi bitiriyor bitirmiyor,onun oyucağı gibi bitirmesine dertleniyorsun.Ya hadi sen ve senin gibi kızların akılları yok.Erkeklern kölesi olmuşsunuz.Sizin ailelerinizde mi yok.

Dovecek kadar guclu degilim bu iliski beni cok yipratti hem manevi hem fiziksel gucsuzum
Bence muhattap dahi olma benmde bi zamnlar senin ki kdar agar olmasada bagrıp çagran çok snrlenince küfür eden bi svglm vardı. Dedim ben bu salagı ne çekiyorum başka adammı kalmadı sonra eşimle tanıştım mutlu oldum allaha şükür. Bence sende o salaktan kurtul allah evlenicegin kişiyi karşına çıkarsn

Hayatımdan çıkardım çıkarmasına ama yaptıklarını sindiremiyorum unutamiyorum nefretimden arayip agzima geleni söylemek istiyorum ölsün istiyorum o derece kızgınım ona acim cok taze brn bu kadar severken onunnyaptiklstini sindiremiyorum

Öfke öfkeyi getirir, dövsen "keşke tekmede atsaydım dersin", tükürsen keşke küfür de etseydim dersin seni hiç birşey tatmin etmez.Ancak onun gelip ayaklarına kapanması lazım ki sen mutlu ol ,senin içinin yağları erisin...

Ne yapsan az ne etsen az..

Sus sadece irtibatı kes tamamen onu pişmanlığıyla bir bırak sana dönüp af dileyecek ve elinin tersiyle
İteceksin.emin ol.ama sen buna müsaade etmeyip irtibata gecersen o asla düşünmez pişmanlık duymaz..bunu bil..

Aynen istedigim bu ofkem var yenemiyorum ama surundugunu gormek istiyorum bi kere de o dussun benim karsimda istiyorum belki hirs belki iyi bisey degil ama 1 yılda bunu hic gormedim bunu cok istiyorum

valla cogu arkadaslar herseyi yazmis.bulasma kizim bitti gitti de sersle mersle ugrasma.uzak dur. sana sevgiliyken el kaldirmamis her yerini morartmis.ondan hayir gelmez unut.birak bi tokati sana sesini yukselteni bile unut. ha bunuda ilerdeki sevgilulerinede anlatma.

Bu ne ya 3.sayfa haberı gıbı ,ben okurken dayanamadım sen ne dıye katlanıyorsun bu bı ınsan degıl hayvan..Ayrıca sadece sevgılınken bunu yapan evlıyken de öludurur gayet net..Kaç kurtul ne ısın var bı de o salak ıcın yollarda sürünüyorsun.

Aynen istedigim bu ofkem var yenemiyorum ama surundugunu gormek istiyorum bi kere de o dussun benim karsimda istiyorum belki hirs belki iyi bisey degil ama 1 yılda bunu hic gormedim bunu cok istiyorum

Belki içinde bulunduğunuz ruh halinden dolayı bu intikam vs. hissetmeniz normal ama dost acı söyler; bunların gerçekleştiğini göremeyeceksiniz. Elinizden tek gelebilcek şey bunların olmasına bir daha izin vermemeniz. İlk şiddetten sonra da ne düşündüyseniz olmadı çünkü.

Başkasının karşısında bir daha düşmeyecek olma düşünceniz yetsin size. Böyle hislerle devam ederseniz yediğiniz tekme tokat değil sadece, geriye kalan özgüven kırıntılarınızdan da yenecek. Hiç bir şey olmamış gibi boşverin demiyorum, bunların olduğunu unutmayın fakat derdiniz bir daha aynı duruma düşmemek olsun başka bir şey değil.

O zamanda söylemiştim hala ayni fikirdeyim.Birak kaç kurtul.seni seviyorum demesi çok mu inandirici sence seven insan sevdiğine kiyamaZ sen ona tekme tokat vurabilirmisin.
Adam dovuyo umrunda olmuyo uyuyo.ya psikolojik hasta bi an kriz geciriyo naptigini bilmiyo.yada sevmiyor .bir sure ayri kalalim demeside bakim senden iyisini bulursam bitiririm bulamazsam sen yedekte kal senle devam ederim bi sure daha anlamında bence.
Sana yalvarsa ne fark eder tekme tokat dövmüş acimamis sana evlensen ne hayir bekliyorsun bu ilişkiden. Hata yapip birlikte olmuşsun bu adamla ama zararin neresinden donsen kardir.
Ona en büyük aciyi iki şekilde yasatabilirsin.
1 .allaha dua ediceksin sana yaptiklarinin cezasini allah vericek ona.
2. Hayatına seni çok seven biriyle devam edeceksin gördükçe haber aldikca deli olucak nasil mutlu olur benden baskasiyla diye ve ne olursa olsun onu istemediğini dönmeyeceğini ona belli ediceksin.kendini bulunmaz hint kumasi saniyor sanirm.

Haklisin uzak duruyorum zaten

Intikam almak istiyorum evet ama bi anda olabilecek bisey olmadigini anladim daha once de 1.5 ay aramamisti beni yoktan yere bi sebeple.kafasina estiginde yanında olayim bendrn sıkıldığında gideyim istiyor.cani istedigi zaman beni hayatina almak istiyor.gezip tozup 3glenmek istiyormus yasi 28 ona gore daha cok kucukmus sorumluluk almak istemiyormus herkes evlilikten pismab olduğunu evlenip ne yapcaksin evlenip diyormus.bunlarin hepsi kafasinin karismasina neden oluyormus bi sure gorusmeyelim derkende hayatimi yasayayim gezip tozayım diyor.ettigi laflar zaten hala aklimda bi an once git niye bu kadar uzun kaldin burda beni sıktın beni vunalttin beni bogdun.telefonuna dokundugumda benimle kavga eden tartisan biri .face sifresini istedim diye aylarca beni aramayan aradiktan sonra verecem sifremi diye yemin edip bbarışınca sirf barisalim diye söylemistim artik kavga cikarma sorun vulma diyen biri.aslinda ne cok yakmis canimi uzaktan bakinca anliyorum hepsine

Anlatamam zaten yüzüme vurur erkek sonucta hepsi ayni.simdilik canimi yaktigiyla kalacak belki ama herseyin hesabı gun gelip sorulacak inaniyorum.o bugun mutlu daha akli basina gegelmez erkekler gec anliyolar ilk baslarda mutlu olup gezip tozup eğleniyorlar ama sonrasinda hersey dank ediyor artik onun kolesi olmadigini anladiklarinda pismanlik denizin3 dustuklerinde diyorlar ben ne yaptim ama hersey icin cok gec oluyor

anlaşıldı sen dayağın tadını almışsın yemeden duramıyorsun

bak canim kacan kovalanir.ona o tatli gelmistir.inan bana senide kovalayan olunca swnde kacarsin bunaldim dersin halbuki seni cok sevdigi icin senin ustune cok dustugu icin kacarsin.tipki senin su sevgiline yaptigin gibi kovalama. kovalan.inan duzelmez heleki bu yaptiklarindan sonra.kendini kullandirma.ha bide sorumsuz bi erkekle olma inan bana bu evlilkte dahada onemli bisey.

hah iste onlar bu iste anlamisin. sakin ama sakinnnnn.kalbime soz geciremiyorum.asigim.bu hatalari bidaha yspmax deme.evlilik bambaska bu sevgili olmaya benzemiyo.ozaman ailenin yuzunede bakamaxsin heleki bu psikopatla hic.degerini bilenle ol inan bana.bunlari ilerde iiki evlenmemisim dedigin olck. civi civiyi soker.baskasini bul.yada ozgurce gez.giyin kusan kendine bak.elini open alsin canim.ALLAHA da dua et.hayirlisini iste herseyden once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…