yine olmadıııııı yaaaaaaa..............

kurnaz

söylermisin hazan nedir..
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
1.891
2
41
:1no2:allahım ne zaman gelcek bu bebiş bu ayda olmadı yaaaaa:CüvCüv:rabbim tez zamanda kavuştur bizleri bebişlerimize:emir_bebek:

inşallah yakında kavuşursun canım meleğine bizlerde inşallah

Rabbim insallah tez zamanda bizlerede nasip canim eder beklemek cok zor:Saruboceq::Saruboceq:

Canım Üzme bı Öncekı aya geleÇek gÖzÜyle bak ınŞŞlah gelcek gelÇek bende bazen umutlu bazen umutsuzum ama hep gelcek dıe patıkler ÖrÜyorum

inş kavuşursun canım umudunu yıtırme......rabbım kolaylık vers beletmsın daha çokkk.....

Canım Üzme bİ Öncekİ aya geleÇek gÖzÜyle bak İnŞŞlah gelcek gelÇek bende bazen umutlu bazen umutsuzum ama hep gelcek dİe patİkler ÖrÜyorum

:CüvCüv:aynen canım ya bazen çok umutlu oluyorum bazen umutsuz bu ay oldu diyodum ama olmadı malesef üzülüyoz ama ne yapalım herşey nasip tez zaman da kavuşuruz inşallah:CüvCüv:

kurnazımm gelecek bebişlerr az kaldı biraz daha sabırr...yeter ki hayırlı sağlıklı olsunlarr..inanıyorum ben hepimizin bebişler tek tek geleceklerr.. bizimkiler nazlı biraz biliyorsunn...hayırlısı olsun inşallahhh...allah hepimizin gönlüne göre versinnn....

Kurnazımm canım benimmm Rabbim dualarınıı kabul edicekk.Hayırlıı zamanda inşallahh rabbim göndericekk bebeğini...Rüyanı anlatmıştınn çok güzell bir rüyaa bence çokk yakınn zamandaa gelicekk haberci bir rüyaa.Ball dedi dersin:jeyyar:Sefiyomm seni kurnazımmm buda bizim sınavımızz.Bu sınavıı atlatıcazz sabret:asigim:Şeniz

kurnazımm gelecek bebişlerr az kaldı biraz daha sabırr...yeter ki hayırlı sağlıklı olsunlarr..inanıyorum ben hepimizin bebişler tek tek geleceklerr.. bizimkiler nazlı biraz biliyorsunn...hayırlısı olsun inşallahhh...allah hepimizin gönlüne göre versinnn....

aminn canım benim inşallah zaten kızım olursa adını nazlı koycam:CüvCüv:çok nazlandı çünkü hayırlısı be gülüm...:Saruboceq:

Kurnazımm canım benimmm Rabbim dualarınıı kabul edicekk.Hayırlıı zamanda inşallahh rabbim göndericekk bebeğini...Rüyanı anlatmıştınn çok güzell bir rüyaa bence çokk yakınn zamandaa gelicekk haberci bir rüyaa.Ball dedi dersin:jeyyar:Sefiyomm seni kurnazımmm buda bizim sınavımızz.Bu sınavıı atlatıcazz sabret:asigim:Şeniz

:eek:canım balım benim ya inşallah gerçekten rüyam çıkar ve rabbim hepimizin yüzüne güler güzel dileklerin için sağol inşallah geçeriz sınavı bende çeni çeviyom balummmmm:teselli:

X