• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine olmadı...gücüm kalmadı

slm kızlar...

artık umudum tükendi cumartesi günü 3. çatlatma iğnesi oldum..bugün doktora gittim yumurtam çatlamamış :(((......normalde iğneden sonra %90 çatlıyormuş...yumurtanın dışı kalınmış..:/...öbür adeti bekliyecem ama yoruldum artık 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum...
sizde tecrübenizi paylaşın bana umut verin

cnm senin isyanını görünce dayanamadım ve cevap verme gereği duydum. öncelikle stres yapma bak sana bi örnek verim benim en yakın arkadaşım yaklaşık 2 senedir bebek sahibi olmayı bekliyordu 33 yaşında menapoz teşhisi konuldu 1-2 yumurtası olduğu onlarında sağlıklı olmadığı söylendi tüp bebeğe başlayacaktı fsh 18 lerdeydi (30 lardan indi oda yani) 15 gün önce muayne oldu tüp bebek dediler. onun için bile bazı değerlerin normale dönmesi gerekiyormuş bu şekilde olmaz dediler. ama Rabbim o kadar büyükki bu gün test yaptırdı 4+4 hamile mucize bu dedik diyeceğim o ki moralini yüksek tut Allaha dua et cnm. umarım en kısa sürede rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip eder.

arkadaşlar size tavsiyem bu konuyu bu kadar kafanıza takmamanız. 1 yıl önce aynı şeyleri bende düşünüyordum. ilişkiye girdiğimde anı yaşamayı değilde durmadan çocuğu düşünüyordum. bu sefer olacakmı bu kez tutacakmı falan filan..... ilaç tedavisi gördüm aylarca hep boşuna diye düşünüyordum. çevremdekiler de ister istemez psikolojimi etkiliyordu. bir gün karar verdim bu kez düşünmeyecem hayat akıp giderken eşim beni bu kadar severken ailem yanımdayken mutlu olacağım bu kadar şey varken niye bu kadar sorun ediyorum ki dedim. kısmet olduğunda zaten olacak. o ay eşimle ıspartaya tatile gittik. çok güzeldi:40: kafamı dağıtmıştım. eşimle güzel vakit geçiriyorduk. aklıma bile gelmiyordu çocuk meselesi. tatil bittikten sonra haliyle eve döndük kaç gün sonra çocuk meselesi aklıma geldi ve kendimle gurur duydum. eşim bile fark etti ilk günlerdeki gibisin dedi. kendimi o kadar suçlu hissettimki. neyse ona bundan sonra böyle dedim. ve o ay adetim 2 gün gecikti. 4. günüm de gittim bir test çubuğu aldım çift çizgiyi gördüm:34: şuan 18 haftanın içindeyim bu gün kızım olacağını öğrendim. demem o ki kendinizi buna şartlandırmayın. dağıtın kafanızı başka şeylerle uğraşın. fırsatınız varsa tatile çıkın. sizin hissettiklerinizin aynısını ben de yaşadım ve sizleri çok iyi anlıyorum. eşimin o sözü beni çok üzdü. kendimi suçlu hissetmeme neden oldu. sizde benim gibi çocuğum olmuyo diye eşinizi, gününüzü en önemlisi anınızı mahvetmeyin.

haklısınız ama insanın elinde olmuyor....ben eşimle şu anda doğugörevindeyim ailemden çok uzakalrdayım ondan kafama hep çocukkonusu takılıyor....pazartesi doktora gittim yine klomen yazdı...yarın bitiyor ve pazartesi yumurta takibine gidecem...anliyacanız yine aynı şeyler...bugün tüp bebek le ilgili program vardı...ben yine umutlandım...bana kalsa yarın gidib tüp bebek yaptırcam :/......ama eşimle yaza kadar beklemeye karar verdik...bu bekleme bile benim piskolojimi bozuyor....o zamana kadar klomene devam onadan sonra aşılama.....

evet kızlar bugün çatlatma iğnesini oldum....4. defa :(....neyse bu sefer bi kac tane yumurtam oluşmuş :).....inş artık bu ay olur dua edin...

Back