• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine olmadı...gücüm kalmadı

cindy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
80
0
36
İstanbul
slm kızlar...

artık umudum tükendi cumartesi günü 3. çatlatma iğnesi oldum..bugün doktora gittim yumurtam çatlamamış :(((......normalde iğneden sonra %90 çatlıyormuş...yumurtanın dışı kalınmış..:/...öbür adeti bekliyecem ama yoruldum artık 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum...
sizde tecrübenizi paylaşın bana umut verin

rabbim yardımcın olsun.benimde birinci senem bitmek üzere.bi düşüğüm oldu.inan bebeğinin acısı daha farklı.3 aydır tekrar deniyoruz olması için ama biliyorum ki rabbim en hayırlı zamanda verecek.insanlar 8 yıl 10 yıl sonra bebek sahibi oluyorlar.daha yolun başındayız üzme kendini.umudunu kaybetme.bebeğin senden güç alacak.sürekli dua et olur mu bi de meryem suresi oku inşallah en hayırlı zamanda olur

rabbim yardımcın olsun.benimde birinci senem bitmek üzere.bi düşüğüm oldu.inan bebeğinin acısı daha farklı.3 aydır tekrar deniyoruz olması için ama biliyorum ki rabbim en hayırlı zamanda verecek.insanlar 8 yıl 10 yıl sonra bebek sahibi oluyorlar.daha yolun başındayız üzme kendini.umudunu kaybetme.bebeğin senden güç alacak.sürekli dua et olur mu bi de meryem suresi oku inşallah en hayırlı zamanda olur

doğru haklısın....isteyince olmuyor...zamanı geldiyi vakit allah veriyor..ama beklemek çok zor...senin adına üzüldüm inş allah sanada banada isteyenlerede bir bebek nasib eder..

cindy83 asla pes etme Allaha sığın rabbim hepimize bir gün nasip edecektir inşallah. Dileyelim tez zamanda ve hayırlısıyla versin. Bizde denemeye başlayalı 1,5 yıl oldu çok doktor dolaştım artık onlara da güvenim kalmadı şimdi bitkisel kürler deniyorum, aktarla görüştüm bir karışım ve bazı çaylar tavsiye etti ama biraz pahalı geldi bir süre bekleyeceğim olmadı aktara tekrar gidip alırım belki diye düşünüyorum.. Ne pes et nede kendini olması konusunda baskı altında tut..

slm kızlar...

artık umudum tükendi cumartesi günü 3. çatlatma iğnesi oldum..bugün doktora gittim yumurtam çatlamamış :(((......normalde iğneden sonra %90 çatlıyormuş...yumurtanın dışı kalınmış..:/...öbür adeti bekliyecem ama yoruldum artık 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum...
canım bizde 4 yıldır uğraşıyoruz klomenle yumurta takipleri çatlayan yumurtalar ama sonuçç alamadıkk .eşimin sperm sayısıdaa normal ama sonuç yok.rahim filmi çekildim tubalar açık hormonlarda normal düzeydee ama sonuç alamıyoruz çokk istediğimizden sanırsam.ama artıkk gücüm kalmadıı aşılama yaptırmayı düşünüyorum hem maddi hem manevii anlamda yıprandık ama buu yola başkoydukk gerekirse elimdee avcumda bırakmayıp aşılama yapılcak aşılama tutmassaa tüp bebek sonunaa kadarr takipçisiyimm rabbimee sığınıyorumm herşeyin birzamanıı vardır diye bekliyorumm sabır sabıı .rabbim hepimizin kucağınıı doldursun canım benimm üzülmeye faydaa yokk üzdükçe piskolojik olarak etkileniyoruz.

arkadaşlar bence kafanızı bıraz başka şeylerle mesgul etmeye çalışın,spor yapın,resım yapın,vs.. bu arzuya odaklandıgı ıcın olmuyor stres yapıoruz..
cocugun olmaz denılen bır arkadasımız hıc bır tedavı olmadan dogal yollarla hıc beklemedıgı bır anda hamıle kalmış.artık kafamı bulandırmak ıstemıyordum badka seylerle ılgılendım spora gıttım o ay hamıle kaldıgımı ogrendım şok oldum dıyordu..oyuzden ne kendınızı ne de eşinizi strese sokmayın mesela tatıl planları yapın,turlara katılın zamanınız musaıtse..bıraz rahat davranmaya başlayın bakın hersey cok değişecek ınanın...herşey kafada bıtıyo..etrafın lafına kulak asmayın..
geçenlerde bı akrabam bana: "cocuk yok mu daha " dedı ve her gorustugumuzde cocuk sorar..ben de "olursa haber ederım merak etme" dedım..oysakı cocuk calışmamız yok ve daha 1,5 yıllık evlıyız..ve dış gebelık gecırelı 6 ay olmuş..bunu acıklayana kadar, olursa haber verırım dedım güldüm geçtim :) o da ınşallah dedı cıktım geldım :))
arkadaşlar ınanın uye olalı az bı zaman oldu ama hepınızı görmesem de cok sevıyorum ve paylaştıkca mutlu oluyorum..allah yardımcımız olsun..!

9 aydır doktor kontrolündeyim. ağustostan beri de klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesini sadece 2 defa olabildim. büyümüyo çünkü yumurtalar. yumurta büyüse çatlatma iğnesi değiştirilir dozu arttırılır bir şekilde çatlar. klomenin en yüksek dozuna rağmn yumurta büyümüyosa artık iğneye geçicez dedi doktor. umudunuzu kaybetmeyin lütfen. aşılama olmazsa tüp bebeğe kadar gider.

slm kızlar...

ben tüp bebek tedavisindeydim herkeste 8 10 yumurta oluşuyorsa bende 1 tane yumurta oluşmuştu o kadar iğnelere ilaçlara rağmen. yarın çatlatma iğnesi pazartesi toplama olacaktı ama dün dr aradı tedaviniz iptal dedi çatlamaması gereken yumurta çatlamış :((( ben 5 senedir uğraşıyorum gebelik için tüüp bebek içinde 1 senedir uğraşıyorum benimle başlayanlar bebeklerini kucaklarına aldılar ben hala tedavi için uğraşıyom :(((inşallah sen daha fazla beklemezsin ...

canım bu yol çok zahmetli yorucu, Allahım inşallah bebeğine kavuşturacaktır, zamanını bekliyordur. Moralini bozma, bu durum bile yumurtalarını etkiler... Günü zamanı vardır. allahım çok bekletmedin kavuşturur bebeğine inşallah:nazar:

arkadaşlar bence kafanızı bıraz başka şeylerle mesgul etmeye çalışın,spor yapın,resım yapın,vs.. bu arzuya odaklandıgı ıcın olmuyor stres yapıoruz..
cocugun olmaz denılen bır arkadasımız hıc bır tedavı olmadan dogal yollarla hıc beklemedıgı bır anda hamıle kalmış.artık kafamı bulandırmak ıstemıyordum badka seylerle ılgılendım spora gıttım o ay hamıle kaldıgımı ogrendım şok oldum dıyordu..oyuzden ne kendınızı ne de eşinizi strese sokmayın mesela tatıl planları yapın,turlara katılın zamanınız musaıtse..bıraz rahat davranmaya başlayın bakın hersey cok değişecek ınanın...herşey kafada bıtıyo..etrafın lafına kulak asmayın..
geçenlerde bı akrabam bana: "cocuk yok mu daha " dedı ve her gorustugumuzde cocuk sorar..ben de "olursa haber ederım merak etme" dedım..oysakı cocuk calışmamız yok ve daha 1,5 yıllık evlıyız..ve dış gebelık gecırelı 6 ay olmuş..bunu acıklayana kadar, olursa haber verırım dedım güldüm geçtim :) o da ınşallah dedı cıktım geldım :))
arkadaşlar ınanın uye olalı az bı zaman oldu ama hepınızı görmesem de cok sevıyorum ve paylaştıkca mutlu oluyorum..allah yardımcımız olsun..!

Arkadaşım merhaba sana katılıyorum çok doğru yazmışsın kafaya takmak iyi değil inadına tersi çıkıyor.

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ama kendinizi üzmeyin olacağına dair ümidinizi asla yitirmeyin, olacak inşallah. Ben de az tedavi görmedim. 3 aşılama 2 tüp bebek denemesi sonrası elhamdulillah şimdi bir kızım var. 5 yıl sonra ancak alabildim kızımı kucağıma. Sizlerinde zamanı gelince olacaktır inşallah. Kendiniz için daima duacı olun.:3:

stres olumsuz etkılıyor aktivitelere flaan takılsanız kafanızı dagıtsanız bence etksı olur..

slm arkadaşlar...

inş hepimiz bebek sahibi oluruz...beklemekden ve dua etmekden başka cağre yok...2 ay da yumurta takibi yapılcak ondan sonra aşılama...olmasa tüp bebek sonuna kadar gitcem....

ben 1,5 senede 2 kere iğne kullandım ..birinde 4 yumurtam vardı kocaman hepsi de çatladı ama döllenme olmadı ..
1 kere de aşılama yaptırdım tutmadı..
eşimde ve bende en ufak sorun yok ama olmuyor ..ALLAHIN TAKDİRİ tamamen ..sen daha baştasın ..boşver hiç takma ,takınca inadına olmuyor ,ya ben ne yapayım ,yumurtalar gayet güzel büyüyor çatlıyor ,spermler süper ama olmuyor..
bıraktım ben de peşini valla ..

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek tedavisi görüyorum ama malesef sonuç alamadık ilaçlar hhiç biretki göstermedi üzülmeyin diyolar stres yapmayın diyolar ama gecenin bu vakti olmuş gözüme uyku girmiyor artık aşılama düşünüyorum ama yumurta çatlamıyorsa aşılamnın ne anlamı olur onuda bilmiyorum şaşkınım üzügünüm:( böyle ilaç tedavisi görüpte kısa zamanda cevap alabilen varmı aranızda acaba ben ne yapmalıyım sizce???

slm

seni cok iyi anlıyorum ben 1.5 senedir deniyorum olmuyor....bi arkadaşım klomen kullandı hamile kaldı....ben 4 defa klomen 3 çatlatma iğnesi oldum ama sonucu olmadı bende tükendim yoruldum...bence tedaviyi bırakma bende pes etmiyecem....

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek tedavisi görüyorum ama malesef sonuç alamadık ilaçlar hhiç biretki göstermedi üzülmeyin diyolar stres yapmayın diyolar ama gecenin bu vakti olmuş gözüme uyku girmiyor artık aşılama düşünüyorum ama yumurta çatlamıyorsa aşılamnın ne anlamı olur onuda bilmiyorum şaşkınım üzügünüm:( böyle ilaç tedavisi görüpte kısa zamanda cevap alabilen varmı aranızda acaba ben ne yapmalıyım sizce???

bence kestirme yollardan git.bende ilaç ve iğnelerden bi sonuç göremedim tüp bebeğe karar vermiştik ama yeni doktorum önce aşılma yapalım dedi o da olmazsa tüp bebek deneyeceğim

slm

seni cok iyi anlıyorum ben 1.5 senedir deniyorum olmuyor....bi arkadaşım klomen kullandı hamile kaldı....ben 4 defa klomen 3 çatlatma iğnesi oldum ama sonucu olmadı bende tükendim yoruldum...bence tedaviyi bırakma bende pes etmiyecem....

eşim vana 15 günlük göreve gitti dönsün hayırlısıyla gitmeyi düşünüyom aşılama tutmazsa artık tüp bebek denicez bakalım inşallah akadaşım rabbim herkesin gönlüne göre versin çok aratıp ağlatmasın rabbim

slm

yorulma sabret olacak inşallah canım bende klomen kullandım bendede bi işe yaramadı dr hep herşey mükemmel diyor ama ortada birşey göremiyorum üzülüyorum tabiki ama yapacak bişide yok hayırlısı diyorum rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

arkadaşlar hiç üzülmeyin daha yolun başındasınız allahım isterse herşey olur ben 7,8yıl tedavi gördüm bi sonuç alamadık daha sonra tedaviye son verdik 5,6yıl hiç bi tedavi uygulamadık allahım mucizesini gösterdi şimdi 8 aylık hamileyim allahım nasip ederse bir kızım olacak evliliğimin 16yılında inşallah allahım kucağıma almayı nasip eder allahım tüm evlat sahibi olmak isteyenlere mucizesini gösterir inşallah herşey yüce allahımızın elinde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back