çouğunuz varsa çok kötü benim oğlum alerji oldu bu küf bizi derhal ev sahibi yaptı.
cocugum yok canim..zaten bidahada cikmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çouğunuz varsa çok kötü benim oğlum alerji oldu bu küf bizi derhal ev sahibi yaptı.
selam arkadaşlar,daha önceki evimden küf nedeniyle taşındım durup dururken küflenmeye basladi neyse tasindim ordan yeni evimde hersey guzel giderken bugun kanepeyi cektim normalde her hafta cekerim nerdeyse 2 haftadir evde yoktum neyse bugun bi cektim kanepeyi arkasi kuflenmis boydan boya kanepeyede bulasmis camasir suyuyla filan sildim ama kesin yine cikacak ve yayilacak korkuyorum varmi basina gelipte birseyler kullanip kurtulan yardimci olun lutfen
Tiviticim bence şu anki sorunun normal..yani ahşap çerçevenin kenarlardan küf yapması..ne de olsa soğuk memleket içerisi de sıcak,çerçeve de ahşap olunca buhardan falan yapıyordur, camlar çok nemleniyorsa dışardan soğk içerden sıcak havanın etkisi ile.. kanepeni ordan yapıyor mu yine?
Koltugun arkasinda cikmadi bidaha :)
Cam kenarlarinada Domestosla sildim dis fircasiyla bem beyaz oldu bakalim yeniden cikar mi :26:
çıkabilir,dediğim gibi ahşap çerçeve olduğu için nem mevcuttur hep kuzucuğum
zor oldugunu biliyorum canim eski evimde yayildikca yayildi bas edemedim..
yok su borusu filan gecmiyor baska bi odayada bakmiyor o duvar arkasi bos yani binanin kenari oluyor yagmur camur o duvara vuruyor yani..
hergun mutlaka havalandiririm evi ama yinede olmus iste bugun sildim takibe alacam simdilik koku yok ama yaklasinca cok az..
ilaci varmis heralde ondan alalim olmassa aslinda orayi etkileyecek birsey yoktuda koltugum deri duvarada tam dayamistik ondanmi oldu anlamadimki koltugada bulasmis sildim ama fayda edermi bilmem