Yine küf yine küf :(

merhaba benım mutfak dolaplarımın ust bölmenın duvar kısımların yesıl yesıl kufler oluşmaya başladı ev sıfır dıs cephe kaplaması var neden olabılır nasıl engel olabıılırım.. bir kere sildim tekrar olmaya başladı..

bildiğim kadarıyla özel boyalar var küf için evin içinden yalıtım yapan asadece oarayı boyayabilirsin

selam arkadaşlar,daha önceki evimden küf nedeniyle taşındım durup dururken küflenmeye basladi neyse tasindim ordan yeni evimde hersey guzel giderken bugun kanepeyi cektim normalde her hafta cekerim nerdeyse 2 haftadir evde yoktum neyse bugun bi cektim kanepeyi arkasi kuflenmis boydan boya kanepeyede bulasmis camasir suyuyla filan sildim ama kesin yine cikacak ve yayilacak korkuyorum varmi basina gelipte birseyler kullanip kurtulan yardimci olun lutfen :KK43:

eviniz 1. kat ya da altınızda balkon çıkıntısı mı var? genelde bizim başımıza da hep balkon çıkıntısı mevzuzunsan geldi. ya üst komşumuz kışın odanın birini yakmaz biz yakarız yukarısı soğuk bizm ev sıcak tavan küflenmeye başlar ya da biz yakarız petekleri alt komşu o odayı kullanmadığı için yakmaz bizm koltuk kanepe altları ve duvar köşeleri küflenmeye başlar. Tek çözüm köpük döşettirmek ya da iyi bir ısı yalıtım.

Tiviticim bence şu anki sorunun normal..yani ahşap çerçevenin kenarlardan küf yapması..ne de olsa soğuk memleket içerisi de sıcak,çerçeve de ahşap olunca buhardan falan yapıyordur, camlar çok nemleniyorsa dışardan soğk içerden sıcak havanın etkisi ile.. kanepeni ordan yapıyor mu yine?

Tiviticim bence şu anki sorunun normal..yani ahşap çerçevenin kenarlardan küf yapması..ne de olsa soğuk memleket içerisi de sıcak,çerçeve de ahşap olunca buhardan falan yapıyordur, camlar çok nemleniyorsa dışardan soğk içerden sıcak havanın etkisi ile.. kanepeni ordan yapıyor mu yine?

Koltugun arkasinda cikmadi bidaha :)
Cam kenarlarinada Domestosla sildim dis fircasiyla bem beyaz oldu bakalim yeniden cikar mi :26:

zor oldugunu biliyorum canim eski evimde yayildikca yayildi bas edemedim..
yok su borusu filan gecmiyor baska bi odayada bakmiyor o duvar arkasi bos yani binanin kenari oluyor yagmur camur o duvara vuruyor yani..
hergun mutlaka havalandiririm evi ama yinede olmus iste bugun sildim takibe alacam simdilik koku yok ama yaklasinca cok az..
ilaci varmis heralde ondan alalim olmassa aslinda orayi etkileyecek birsey yoktuda koltugum deri duvarada tam dayamistik ondanmi oldu anlamadimki koltugada bulasmis sildim ama fayda edermi bilmem :KK43:

canım ben dün bauhaustan 'astonish küf temizleyici' aldım.sıkıyosun 5 dakika sonra silmene bile gerek kalmıyor.9.50 ye aldım hem de.aman dikkat kıyafetlere cevreye.yatak odasında dolap acık kalmıs sprey sıçramış 3 tane bluzum gitti :KK43: ama küf de gitti...:KK43:

arkadaşlar eşim bir ürün almış küf temzileyici inanılmaz profesyonel bir ürün... banyomun tavanı tamamen küf tü fırça ve çamaşır suyu yardımı ile temzilemeye çalıştım sonuç belii:KK20:bu ürünü tavsiye ederim sizede:KK76:mis gibi oldu.
arkada
şlar bu konuda artık canım çok sıkılımıştı sizlerlede payşamak istedim..

Mutfak dolabının duvara monte kısmında (mdf oluyor sanırım) küf oluşmuş, çamaşır suyu temizler mi acaba? Deneyen var mı mutfak dolabı için?

X