selam arkadaşlar,daha önceki evimden küf nedeniyle taşındım durup dururken küflenmeye basladi neyse tasindim ordan yeni evimde hersey guzel giderken bugun kanepeyi cektim normalde her hafta cekerim nerdeyse 2 haftadir evde yoktum neyse bugun bi cektim kanepeyi arkasi kuflenmis boydan boya kanepeyede bulasmis camasir suyuyla filan sildim ama kesin yine cikacak ve yayilacak korkuyorum varmi basina gelipte birseyler kullanip kurtulan yardimci olun lutfen
Yeni Konu
Kizlar Yeni konu acmayayim dedim burdan yazayim :) Yine Küflerle Basim dertte Camlarimiz pimapen degil ahsap hergun evi havalandiririm ama camlar su tutuyor ve cam kenarlarinda dip koselerde kararmalar var sizce normal mi bu ? Yani pencereler eski diye oluyor olabilir mi ???
Yeni Konu
Kizlar Yeni konu acmayayim dedim burdan yazayim :) Yine Küflerle Basim dertte Camlarimiz pimapen degil ahsap hergun evi havalandiririm ama camlar su tutuyor ve cam kenarlarinda dip koselerde kararmalar var sizce normal mi bu ? Yani pencereler eski diye oluyor olabilir mi ???
Yeni Konu
Yine sene basi ve yine ben Ben bu küf belasindan kurtulamayacagim sanirim.. Kis benim icin iskence oldu artik..
Evet yine küf yine küf birgun bende kuflenip gidecem en sonunda..
dolabimiz nemlenmis kontrplaki soktuk attik koku duvara sinmis silsem gecer mi ?
cam kenarlari kuflenmeye devam ediyor bende silmeye..
ayrica kullanmadigim bir odaninda duvarinin kosesi kuflenmeye basladi su bile tutmus,
evi hep havalandiririm sorun evdemi yoksa bendemi hic birsey anlamadim..
bayilazaaaam yani
Son düzenleme: