Kızlar merhaba . Adetime 3 gün kaldı. Dün ve bugün toplan 4 gebelik testi yaptım hepsi silik çizgi fakat az önce kahverengi lekelenmem başladı. Daha adetime 3 gün varken oysaki. Yine mi kimyasal geçiriyorum sizce alttaki dünki testti üatteki bugün.
Akşam idrarıyla yaptığın için çizgi sabahkine göre slikleşebilir bu normal, ayrıca diğer 2 testin markası farklı olduğu için siliklik derecesi de farklı olabilir, bir deeee yerleşme kanaması da olabilir kahverengi lekeler tam parlak kırmızı görmediğin sürece sorun yok ama her türlü kanda en yakın sağlık kuruluşuna gitmen gerekiyor bence , yarın sabah sen bir git kan ver ya doktor bir baksın bence
Kızlar merhaba . Adetime 3 gün kaldı. Dün ve bugün toplan 4 gebelik testi yaptım hepsi silik çizgi fakat az önce kahverengi lekelenmem başladı. Daha adetime 3 gün varken oysaki. Yine mi kimyasal geçiriyorum sizce alttaki dünki testti üatteki bugün.
Geçmiş olsun sanada . Bende bir kere yaşadım. Bir kere daha olursa doktor genetiğe yönlendiricez demişti. Sen genetik test yaptırdınmı ? Gerçekten çok büyük hayal kırıklığı