Kizlar daha önceki konumu biliyorsunuz uzun uzadiya yazmak istemedim ben ayri eve cikmayi cok istiyordum kayinpederim kayınvalideme siddet uyguladigindan evden uzaklastirildi 1ay ve onumuzdeki gunler uzaklastirmanin suresi dolucak ve yine gelicek bu olaylar tekrar yasanacak ve daha fazlasi hatta bu uzaklastirma sirasinda kayinpederim sürekli esimi arayip sunu boyle yap bunu boyle git annene sunu de gibi cocukca kullaniyordu uyarmama rağmen en sonunda babasina patladi karismiyorum ben karistirma dedi ve babasi bizi evden kovdu cikin gidin dedi ben zaten gitmeyi düşünüyodum bunu duyunca kimsenin sinir topu degilim cikar gideriz dedim eşime o siralar internet adsl faturasi geldi esimin ailesinin ama fatura eşimin üzerine kimse odememia 2ay boyunca bende kapatalim dedim borcunu cekmisler kartindan kayinvalidemin geldi 40lirayi bizden istedi digerinide sen odiceksin senin uzerine bana gelmez icra banane dedi ve ben para konusulmasini hic sevmem hicte beklemezdim cok sasirdim zaten dokunduda bu bana cunku kayinvalidemin arabasi bozulmustu parasi yok skismasin diye biz odedik 500lira ben bunun lafini yapmadim o yapti zoruma gitti birde esim paraya skstik diye annesine 500lira olan borcunu ne zaman oduyosun dedi oda baban odesin demeyw kalmadan gorumce olucak insan S***** G** (Defol) bu evden adam ol lan adam diye bagirdi bende cikardim esimi kayinvalide kizina bagrdi cagidi ama kovulduğm eve girmem dedim tasinmayi cok istiyorum suan iste buldum aksam 7de 8de anca evdeyim bazen diyorum sikmasam kendimi biraz daha mi dursam esim de boyle düşünüyor cunku ailemde yada amann 1 senede degilde 2senede al evini ama cik kiraya diyo icim sizce napmaliyim adamin uzaklastirmasida bitiyor ve son olarak kayinvaldm bize ev hediyesi almisti borcu icralik olmus ben diyorum ki biz odiyelim en azindan bunuda sana ben aldim diyemesin sanki borcu oldugunu bilmiyo desekki icralik olmus kizi yine saldircak esime serefsiz diye diye bagircak daha ne kadar susarim bilmiyorum