Yine kaybettim bebegimi😔

DeriNEFES

Nasip💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
619
261
8 Ay önce hipoplastik sol kalp sendromundan doğumdan 16 gun sonra kizimi kaybettim. Tekrar bebegim olsun istedim ama 9 haftalik ken kalbi durdu... kaybettim. Doktor... belki bu bebekte hastaydı kaybettik dedi. Kesin sonuç patoloji sonucundan sonra belli olacak. 3. Bebeginde kalp hastasi olma ihtimali var dedi. Hanimlar sorum şu... benim gibi olup saglikla bebegi olan varmi lütfen yardimci olur musunuz?

8 Ay önce hipoplastik sol kalp sendromundan doğumdan 16 gun sonra kizimi kaybettim. Tekrar bebegim olsun istedim ama 9 haftalik ken kalbi durdu... kaybettim. Doktor... belki bu bebekte hastaydı kaybettik dedi. Kesin sonuç patoloji sonucundan sonra belli olacak. 3. Bebeginde kalp hastasi olma ihtimali var dedi. Hanimlar sorum şu... benim gibi olup saglikla bebegi olan varmi lütfen yardimci olur musunuz?
Başınız sağolsun. Bende doğumdan hemen önce kaybettim bebeğimi, ölü doğum yaptım..O dönemlerimde bebeğini kaybetmiş bir anneyle arkadaş olmuştuk bu platform üzerinden. Onun bebeğinin kalbinde fazladan kan pompalayan bir damar vardı o sebeple kaybetmişti yavrusunu. Şimdi hamile nasipse bu ay doğumu var ve çok şükür sağlıkla geliyor bebişi☺️ Rabbim sanada inşallah göz aydınlığı, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻

Merhaba başınız sağolsun.
Eltilerimden birisi 3 kez düşük yaptı 2 sene içerisinde. birkaçta kimyasal geçirdi. Umudunu yitirmişti artık. Hiçbir bebeği 10 haftayı geçememişti. Şuan yeniden hamile gayet sağlıkla ilerliyor gebeliği

Merhaba başınız sağolsun.
Eltilerimden birisi 3 kez düşük yaptı 2 sene içerisinde. birkaçta kimyasal geçirdi. Umudunu yitirmişti artık. Hiçbir bebeği 10 haftayı geçememişti. Şuan yeniden hamile gayet sağlıkla ilerliyor gebeliği
Teşekkür ederim. MAŞALLAH RABBIM tamamina erdirsin

X