• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Kaşlarım

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
daha önce bi konumda kaşlarımın çıkmasını istediğimi fakat çok seyrek olduğunu yazmıştım sağolsun bi arkadaşta sarımsağı ezip sürmemi söylemişti bugün ilk defa denedim ama sürdükten sonra yanmaya başladı.annem fayda eder eğer yanarsa dedi bu doğrumu

bende kaşla için bişi sorucam kuaforde kaş alırken krem giibi bişi suruyolar o ne kaşlar çok guzel gorunuyo onu surunce ne oldugunu bilen var mı?

Benim bir arkadaşım da sivilceleri için yüzüne sarımsaklı yoğurt sürmüştü,deneyen birisi işe yaradığını söylemiş ama arkadaşımın yüzünün her tarafı yandı sarımsak yüzünden ,alnında yanaklarında içi su dolu yanık keseleri oldu.Dr 1 hafta rapor verdi ve asla güneşe çıkmamasını yoksa iz kalıcağını söyledi,neyse ki kalmadı. Dikkatli olun derim ben.

daha önce bi konumda kaşlarımın çıkmasını istediğimi fakat çok seyrek olduğunu yazmıştım sağolsun bi arkadaşta sarımsağı ezip sürmemi söylemişti bugün ilk defa denedim ama sürdükten sonra yanmaya başladı.annem fayda eder eğer yanarsa dedi bu doğrumu

doğru tatlım.. devam et. acısına dayanıcaksın artık. zarar değil fayda verir sarımsak

Back