• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kararsızlığım

Canım benimde sevgilim ağustos gibi izne gelecek. Ve ben şu an ki işimden memnun değilim çıkmayı düşünüyorum ama sevgilim gelince yıllık iznimi kullanıp öyle çıkmayı düşünüyorum. Geçen hafta bir holdingteki çalışan tanıdığım iş teklifi sundu çok istememe rağmen reddetmek zorunda kaldım. Ya bazı şeyler nasip. Ama onunla o kadar plan yapmışken geri dönemezdim. Ve ben onunla vakit geçirirsem mutlu olacağımı düşündüm ve öyle davrandım. Sonuçta aylarca uzak kalmışız. Kalbinden geçeni yapmalısın
Düşüncelerimiz aynı canım, bende kalbimi dinliyorum hep. Çünkü ise girersem içim içime yer üzülürüm. Adama 1ay maziretim olduğunu söylüycem inşallah olumlu sonuç alırım.

Herkes iş arıyor. Sizin sırf bir yerde tanıdığınız var diye iş kucağınıza düşüyor siz gitsem mi diyorsunuz. Zaten bu belediyeler akraba eş dost bilmem neyle doldu. Bence de gitmeyin
Elime düşen fırsatın farkındayım bende. O yüzden bu kadar düşünüp konu açtım. 1 ay maziretimi söylüycem. İnsallah olumlu bi sonuç alırım pisman olmam aldığım karardan

Neden böyle bir cevap verdiniz ki
Belediyede iş imkanı doğacak sen sevgilinle gezmek için acaba hiç gitmesem mi diyebiliyorsun. Devlete atama bekliyorsan anlarım ama özelde girerim bir işe diyorsan cidden çalışma. Daha aklı başında insanlar, ihtiyacı olanlar çalışsın.

Belediyede iş imkanı doğacak sen sevgilinle gezmek için acaba hiç gitmesem mi diyebiliyorsun. Devlete atama bekliyorsan anlarım ama özelde girerim bir işe diyorsan cidden çalışma. Daha aklı başında insanlar, ihtiyacı olanlar çalışsın.
Duygularımı düşündüğüm için aklı başında değil olmuyorum ben. Dediğim gibi calısmak daha düne kadar aklımda yoktu. İş arayışında değildim, bi anda böyle bi iş çıkınca afalladım, kararımı verdim zaten gidip konusucam maziretimi söylüycem. Söylediğine göre kararımı alıcam hayırlısı neyse o olsun.

İşsizliğin farkındayım bende, laylaylom olduğu mu nerden çıkardınız ki, o kadar vasat işlerde çalışıp kötü tecrübeler edimdim ki çalışmayı düsünmüyodum, o yüzden aylarca calısmadım. Daha dün izinden sonra çalısayayım, boş durcağıma diye düsündüm, ve o abi çıktı karsıma. Ben daha çok duygularımla, hareket eden bir insanım bu da etkiliyor kararımı. Ne yaparsam mutlu olurum diye düşünüp öyle veriyorum kararımı. Bu umursamaz bi kişilikte olduğum kanısına vardırmaz beni.

Calismayi dusunmuyordum derken ne zamana kadar dusunmuyordunuz? Laylalomluk burada iste.

Is mi sevgili mi diye sorsalar bana, hic dusunmeden is derdim ama siz o 15 gune sigdirdiginiz hayalleri gerceklestirmeyecek olmaniza uzuluyorsunuz.

Bence boyle devam edin siz. Calismak isteyip de is bulamayan o kadar bilincli ve caliskan insan var ki birakin onlar o pozisyona yerlestirilsin.

Calismayi dusunmuyordum derken ne zamana kadar dusunmuyordunuz? Laylalomluk burada iste.

Is mi sevgili mi diye sorsalar bana, hic dusunmeden is derdim ama siz o 15 gune sigdirdiginiz hayalleri gerceklestirmeyecek olmaniza uzuluyorsunuz.

Bence boyle devam edin siz. Calismak isteyip de is bulamayan o kadar bilincli ve caliskan insan var ki birakin onlar o pozisyona yerlestirilsin.
Konuyu neden başka bi yere cekiyosunuz ki. Benden daha hayırlı olucaksa başka birisi girsin tabiki o işe. Kimse kimsenin nasibini yiyemez zaten. Herkesin kişiliği farklı bakın siz ben işi secerdim diyosunuz, bende sevgiliyi secerdim yine. İş para hayattaki önemli şeyler tabi ki. Ama ben duygularıma önem veriyorum nasıl hissettiğime. Yıllarca çalıştım okurken bile. Belki duygularım baskın gelmese koşa koşa gidip kabul ederdim o isi. Yine gidicem zaten anlatıcam kendimi iyi bi iş olduğunun bende farkındayım. Hayırlısı neyse o olsun.

İyi de erkek arkadasinizla 7/24 beraber gecirecek haliniz yok ya.Onunda ailesi,arkadaslari,akrabalari var.Onlarla da vakit gecirecek elbet.Siz mesai saati disinda vaktinizi onunla gecirirsiniz.
Once gidin bi gorusun nasil bir is.

İyi de erkek arkadasinizla 7/24 beraber gecirecek haliniz yok ya.Onunda ailesi,arkadaslari,akrabalari var.Onlarla da vakit gecirecek elbet.Siz mesai saati disinda vaktinizi onunla gecirirsiniz.
Once gidin bi gorusun nasil bir is.
Dediğiniz gibi ilk baş bi işi öğrenip öyle hareket edicem

Erkek arkadssiniz icin is imkanindan vazgecmeyin. Askerdrn gelince uzun uzun gorusursunuz zaten. Mesai cikisi, hafta sonlari da gorusursunuz ama bu firsati kacirmayin.

Erkek arkadssiniz icin is imkanindan vazgecmeyin. Askerdrn gelince uzun uzun gorusursunuz zaten. Mesai cikisi, hafta sonlari da gorusursunuz ama bu firsati kacirmayin.
İşi öğrenicem canım ilk ona göre hareket edicem. Hayırlısı neyse o olsun

Önce git konuş. Eğer o kadroya ille seni istiyorsa bir hastalık bahanesi kontrol yada babanneme bakicam gibisinden bir şey uydur.Nişanlın izni bitince basla

Önce git konuş. Eğer o kadroya ille seni istiyorsa bir hastalık bahanesi kontrol yada babanneme bakicam gibisinden bir şey uydur.Nişanlın izni bitince basla
Aynen öyle yapıcam canım yarın konuşmaya gidicem birşeyler uydurcam insallah olumlu sonuç alırım

işsizlikden kıvranıyor millet ben belediye ile alakalı bir bölümde okumama rağmen 1 yıl boyunca boşta kaldım bugün git yarın gel denildi anlayacağınız, ayağınıza gelen kısmeti tepmeyin derim önü açık olan bir kısmet bu,
çıkşınız 5 hafta sonunuz yok işte sevgilinize ayırabilceğiniz vakitler tabi size kalmış bu sadece bir öneri...
hakkınızda hayırlısı inşallah:)

Bi git bakalım. .
sonra izin kullanırsanız. .
doğmamış çocuğa don biçmek. .

işsizlikden kıvranıyor millet ben belediye ile alakalı bir bölümde okumama rağmen 1 yıl boyunca boşta kaldım bugün git yarın gel denildi anlayacağınız, ayağınıza gelen kısmeti tepmeyin derim önü açık olan bir kısmet bu,
çıkşınız 5 hafta sonunuz yok işte sevgilinize ayırabilceğiniz vakitler tabi size kalmış bu sadece bir öneri...
hakkınızda hayırlısı inşallah:)
Haklısın canım, memur gibi çalışma saatleri. Hayırlısı neyse o olsun :)

Bi git bakalım. .
sonra izin kullanırsanız. .
doğmamış çocuğa don biçmek. .
İlk ise girdiğim için izin sıkıntı olur diye düsündüm. Ondan ilk baş is ne onu öğrenmem lazım. maalesef bu gün gittim belediyeye ama yerinde yokmuş, numarası var yarın arayıp konusucam maziretimi. insallah hayırlısı neyse o olsun

Back
X