yine kanama ve lekelenme başladı:(((

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
981
80
kızlar 7. haftada kahverengi akıntım vardı bir aydır istirahat ediyordum. on gün sürmştü leke sonra geçti evde yavaş yavaş geziniyordum. geçen gün kendimi çok yormadan biraz evde günlük işleri yaptım kırmızı az az kan geldi. dr. gittim yine istirahat etmemi söyledi.
şuandada çamur gibi koyu koyu geliyor. iki gün sonra tam üç ayım doluyor. ben üç ay dolduktan sonra ayağa kalkacam diye sevinirken bu kanama beni çok üzdü.doktorda kesin bişey demiyor ne zamana kadar istirahat edecem, ne zaman ayaklanacağım konusunda. bulunduğum şehirde ne ailem, ne akrabalarım var. tek başınayım.bunalımdayım resmen. benzer durum yaşayan varmı? kanaması, lekelenmesi olan arkadaşlar ne zamana kadar sürdü?ne kadar istirahat ettiniz?yazın lüften bütün hamileliğim boyunca yatacam diye korkuyorum..

bebeğin kalp atışı gözlendiyse kanama her zaman tehlikeli olmayabilir. ben yine de dinlenmeni, bol sıvı almanı ve pek ev işi yapmamanı tavsiye ederim. dilerim sağlıcakla bebeğine kavuşursun, ALLAH yardımcın olsun...

kalp atışları herşeyi normal ultrasonda. ama doktorda istirahat diyo başka bişey demiyo. istirahat ediyorum zaten bir ayı geçkin süredir.nekadar sürecek bu durum bu belirsizlik beni sıkıyor.bütün yakınlarım ayrı şehirde,tek başıma sürekli yatarak bunalıma girmek üzereyim. psikolojim bebeğide olumsuz etkiliyordur. ya devam ederse geçmezse kanama diye korkuyorum..(

bende gurbette ve yalnızım vebebeğim için 6 ay YATTIM.
+

progestan vermedimi ??
bendede oldu ben günde 6 tane progestan içtim 1 haftada yattım çok şükür geçti

canım benim ilk 2 ay olmuştu kanamam çok korkmuştum lütfen istirahat etmeye çalış çok yorma bırak işler beklesin biraz. ve şunu unutma bana EĞER BU MELEK SANA TUTUNACAKCA TUTUNUR EĞER GELMıCEKSE DÜNYAYA 9 AY YATSAN NE FAYDA SEN YETERKı KENDıNı YORMA VE ıNAN pozitif ol MELEĞıN KOLLARINA GELECEKTıR :)

Merhaba benim hamileliğimin 10.haftasına kadar kanamalı geçmişti, önce kahverengi, pembe su gibi akıntı oldu,6-7 haftalıkken, bir kaç gün sürdü, sonra 9 gün sonra kıpkırmızı bir akıntım oldu.Ama çok şükür rabbim bebeğimi bana bağışladı.Moralinizi bozmayın, ben kanamam olduğu günlerde hep yattım, doktor kanama olursa 3 gün istirahat diyordu.Sonra normal hayata dönüyordum.Progestan içtim günde 8 tane.Sonrada kanama kesildi.Önemli olan şiddetli sancı olmasın..Moralini yüksek tut annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…