Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Oh çok şükür hayırlu uğurlu olsun canım, çok çok çok sevindim mmm

Kızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur hepinizi çook öpüyorummm

Maşallah sağ salim al oğluşunu kucağına inşallah kuzum o misss kokudan bana da yolla

Ayy ne güzel bir haber. Çok sevindim. Çok güzel bir doğum hikayen olsun inşallah sağlıkla al kucağına. Duygulandım

Saol canım benim heyecan dan senin nicki etiketlemeyi unutmuşum inşallah bu sefer öyle olur çok bekletti ama olsun yeterli sağlıkla gelsin
Önemli değil kuzum. Bebiş iyi olsun sen iyi ol ben güzel haberlerimi okurum inşallah

Kolay dogumların olsun canım benımdualarımız senınle

Günaydın kızlar ve beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk

Canım gunaydın.Dur bakalım benım 11.gunde cıkmıstı,1-2gun daha bekle ınsallah bebegın senınledir

Kuzum dün aklımdan geçtin. Dedim ki edahandronun doğumunun yakın olması lazım bir girip sorayım bir baktım sen yazmışsın. Duam kalbim seninle. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah

Amin canım AminYaaa bak artık kucağına alıcan çok şükürBir erkek daha geliyorSağ salim kucağına al canım doğduktan sonrada vaktin olunca haberdar et bizi bir sürü anne var burda soruların olunca yaz

Canım gunaydın.Dur bakalım benım 11.gunde cıkmıstı,1-2gun daha bekle ınsallah bebegın senınledir
2 gebelik bir kimyasal geçirdim hepsinde belirti vardı . Vücudumu biliyorum artık canım o yüzden yok diye düşünüyorum adetimi bekleyecem artık o da zaten 15 16 . Gün gelir

Desene perşembe günü iki güzel haber daha beklicez
Evet ya iple çekiyorum yarını
Saol canım senden de güzel haberler bekliyoruz canım
Ay hadi İnşallah kuzum
Perşembe günü gidicem canım sen ne yaptın gittin mi keseyi görmeye
Bende yarın sabah gitcem inşallah güzel haberlerle döneriz
İnşallah ağrısız sancısız çok güzel bı doğumun olur bebeğim

Evet ya iple çekiyorum yarını

Ay hadi İnşallah kuzum

Bende yarın sabah gitcem inşallah güzel haberlerle döneriz

İnşallah ağrısız sancısız çok güzel bı doğumun olur bebeğim
Hadi inşallah kuzum kaç haftalık oldu senin

canım benim 11. gün 11 çıkmıştı o kadar düşük o yüzden yarın veya diğer güne bakmak güzel düşünelim

Oh çok şükür hayırlu uğurlu olsun canım, çok çok çok sevindim mmm
tşk ederim canım benim senin adınada cok sevindim zaman ne kadar cabuk gecmiş inşallah güzel bir doğum gecirir sağlıkla kucagına alırsın yavrunu

canım benim 11. gün 11 çıkmıştı o kadar düşük o yüzden yarın veya diğer güne bakmak güzel düşünelim
Bak canım yükledim testi gözle bakınca kuruma çizgisi gibi birsey var çok zor görünüyor ama fotoda gözüken birsey yok sanırım kuruma çizgisinin yeri ben artık ezberledim diye görüyorum

Eklentiler

• 1000278416.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000278415.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 24
Bak canım yükledim testi gözle bakınca kuruma çizgisi gibi birsey var çok zor görünüyor ama fotoda gözüken birsey yok sanırım kuruma çizgisinin yeri ben artık ezberledim diye görüyorum
Ben görüyorum ama kaçıncı dakika da çektin canım başka test yap striplere ben güvenmiyorum canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…