- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Aaaa teesuf ederim bide saclar kıvırcıkYalniz kızla ilgili tarifte tutan tek şey beyaz ten sanirim
Cok sukur ya icime su serpildi rahatladimGüzelmiş şarkı , hadi gözün aydın
şarkının bu olduğuna emin misin oğoo oğooo demiyoVeee acikliyorum bayanlar .......
Regina spektor- better
Sonlara doğru ooo ooo diyor, bizim kız oğooo oğooo diye anlamış galibachori başka sarkı bulamadığında bi
şarkının bu olduğuna emin misin oğoo oğooo demiyo
chori başka sarkı bulamadığında bi
şarkının bu olduğuna emin misin oğoo oğooo demiyo
Sonlara doğru ooo ooo diyor, bizim kız oğooo oğooo diye anlamış galiba
Valla demiyo canım better better en cok gecen kısım çok kısa bi yerde aaaaa aaa var aama belli belirsiz..olsun buldun sonuçta güzelmiş beğendim benAy demiyo mu ben tam dinleyemedim ordan da mi cuvalladik yav
Ben de beğenmedim şarkıyı
ama reginayı biliyordum
Yok kiz baktım simdi orta kisimlarinda vae bi ooooğo kismiValla demiyo canım better better en cok gecen kısım çok kısa bi yerde aaaaa aaa var aama belli belirsiz..olsun buldun sonuçta güzelmiş beğendim ben
Yok kiz baktım simdi orta kisimlarinda vae bi ooooğo kismi
Ay neyse sonucta buldukkk
Hahaben de googlea en son
"musicians whose names are sarah" yazmıştım
Of mutevaziligikten ölücem, kendi başarımi bile sizle paylastimsen buldun kızım biz mi bulduk
Haha
Bende orange little ugly oğoo yazmistim, olsun
senin ingilizce hepimizi ezdi şu an
bulunmuş şarkınız ya benim şarkıyada el atın, ooooooooo covani coni ooooo nolin.... diye devam ediyo bu şekilde başlıyo şarkı, erkek söyluyo hareketli bi şarkı az önce bi arkadaş biliyorum dedi adını yazmadı , hangi şarkı bu yaa offf.
bulunmuş şarkınız ya benim şarkıyada el atın, ooooooooo covani coni ooooo nolin.... diye devam ediyo bu şekilde başlıyo şarkı, erkek söyluyo hareketli bi şarkı az önce bi arkadaş biliyorum dedi adını yazmadı , hangi şarkı bu yaa offf.
Bir arkadaş yazdı Akcent Kamelia diye o olabilir mi baktınız mıbulunmuş şarkınız ya benim şarkıyada el atın, ooooooooo covani coni ooooo nolin.... diye devam ediyo bu şekilde başlıyo şarkı, erkek söyluyo hareketli bi şarkı az önce bi arkadaş biliyorum dedi adını yazmadı , hangi şarkı bu yaa offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?