- 21 Mayıs 2020
- 86
- 56
- 38
- Konu Sahibi kardelen_61
-
Ooo 10 ay nedir sen yelkenleri erken suya indirme niyetindesin bakıyorumMerhaba arkadaşlar. Burayı sürekli takip ediyordum bugün yazmak istedim. 10 aydır deniyoruz olmuyor bebiş. Bu ay çok umutluydum herzaman olan ağrılarım yoktu ve çok inanmıştım ta ki az öncesine kadar yine kırmızılar geldi. Sanırım hiç olmayacak. Çok umutsuzum artık
Rabbim 'ol' desin yeter ki.Merhaba arkadaşlar. Burayı sürekli takip ediyordum bugün yazmak istedim. 10 aydır deniyoruz olmuyor bebiş. Bu ay çok umutluydum herzaman olan ağrılarım yoktu ve çok inanmıştım ta ki az öncesine kadar yine kırmızılar geldi. Sanırım hiç olmayacak. Çok umutsuzum artık
Canım benim üzülme lütfen..
Beklemek insanı 2 ay 5 ay 1 sene ne olursa olsun sömürüyor gerçekten.
Bizim de olmuyo diye doktora gittiğimizde şokla karşılaştık eşimin sperm sorununu öğrendik doktorlar resmen direk uğraşın olmazsa gelin tüp bebek yapcaz diye yolladılar ben kürdü çakşır suyu keçiboynuzu vs bir sürü şey araştırdım yaptım ovulasyon ve gebelik testlerine maaşımı yatırıyordum artık..
Dedik artık olmuyo nasip ya bu olmuyo vakti değil saati değil belki nasibimizde anne baba olmak yok herşeyi bıraktık ovulasyon testiymiş yok kürlermiş hiç bişey yapmadık.
Yumurtlama günümün olmadığını düşündüğüm günden hamile kaldım, dedim nasip buymuş gerçekten sakın Allahtan umudunu kesme her zaman dualarımdasınız..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Teşekkür ederim canım benimmmmashaAllah ya ne guzel hic beklemediginiz anda yani takip etmediniz öyle denk geldi yani.. Tberik ederim bu arada :)
iyi hadi ozaman bakalim darisi bizim basimiza ama ben daha önce hic planli yapmadim smdiye kadarda olmadi bende diyordumki azicik takib edeyim tam tersi busefer olur belki diye :))Teşekkür ederim canım benimmm ❤ evet takip etmedim ve hiç ummadığım günde oldu vakti saatini bekliyor bebişleriniz sizde sabırla bekleyin ben bunu yaşadıktan sonra öyle diyorum
7. Haftam bitti canım yeniyim dahaiyi hadi ozaman bakalim darisi bizim basimiza ama ben daha önce hic planli yapmadim smdiye kadarda olmadi bende diyordumki azicik takib edeyim tam tersi busefer olur belki diye :))
suan kac aylik yada haftaliksin ?
MashaAllah canim Rabbim esirgesin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah .. okadar çok seviyorumki böyle zor zamanlar geçiripte en sonunda hayallerine kavuşmaları görünce yeminle çok seviniyorum.. benim de olmadi planli hic denemedim gelisi guzelde nasib olmadi 11 senedir evliyim son 3 seneyi saymam eşim iş yüzünden yanımda deildi daha yeni duzen kurabildik tekrar .. 7 senemi önce bir düşük yaptım onuda bilmiyordum bilmeden hamile.kalmisim7. Haftam bitti canım yeniyim daha
hayırlı olsun canım aynı seyleri yasamısız bende hiç ummadıgm anda hemde tüp bebek tedavisi icerisindeyken transfer olmadan normal yolla gebe kaldım ama 2.ayında kaybettim bebeği kalbi durdu malesef nasip değilmiş benm esimin sperm degerleri dusuktu morfoloji falan kötüCanım benim üzülme lütfen..
Beklemek insanı 2 ay 5 ay 1 sene ne olursa olsun sömürüyor gerçekten.
Bizim de olmuyo diye doktora gittiğimizde şokla karşılaştık eşimin sperm sorununu öğrendik doktorlar resmen direk uğraşın olmazsa gelin tüp bebek yapcaz diye yolladılar ben kürdü çakşır suyu keçiboynuzu vs bir sürü şey araştırdım yaptım ovulasyon ve gebelik testlerine maaşımı yatırıyordum artık..
Dedik artık olmuyo nasip ya bu olmuyo vakti değil saati değil belki nasibimizde anne baba olmak yok herşeyi bıraktık ovulasyon testiymiş yok kürlermiş hiç bişey yapmadık.
Yumurtlama günümün olmadığını düşündüğüm günden hamile kaldım, dedim nasip buymuş gerçekten sakın Allahtan umudunu kesme her zaman dualarımdasınız..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?