• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yine hüsrannn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
56
38
Merhaba arkadaşlar. Burayı sürekli takip ediyordum bugün yazmak istedim. 10 aydır deniyoruz olmuyor bebiş. Bu ay çok umutluydum herzaman olan ağrılarım yoktu ve çok inanmıştım ta ki az öncesine kadar yine kırmızılar geldi. Sanırım hiç olmayacak. Çok umutsuzum artık

Bozma moralini canım Allah'tan ümit kesilmez. Birdaha ki aya inşallah Rabbim verir meleğini

Merhaba arkadaşlar. Burayı sürekli takip ediyordum bugün yazmak istedim. 10 aydır deniyoruz olmuyor bebiş. Bu ay çok umutluydum herzaman olan ağrılarım yoktu ve çok inanmıştım ta ki az öncesine kadar yine kırmızılar geldi. Sanırım hiç olmayacak. Çok umutsuzum artık
Ooo 10 ay nedir sen yelkenleri erken suya indirme niyetindesin bakıyorum :KK20: olmayacak diye bişey yok vakti geldiğinde olur inşallah 🙏

Rabbim 'ol' desin yeter ki.
Umutsuzluğa düşmeyin.
Senelerce tedavi olup yine de pes etmeyenleri düşünün.
Usulca kendinizi ve etrafınızdakileri yıpratmadan duaya devam edin.
Tıbbi olarak da yapılması gerekenleri ihmâl etmeyin.
Elbet hayırlı bir vakti vardır.
İyi haberlerinizi de alırız İnşAllah
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.👐

Bi kac güne bende aynı şeyleri yasiycam canım. Bu ay hiç umutlu değilim bu yüzden bende

Bu ay da hüsran kızlar😢 Bu ay ağrısız sancısızdım normalde adetten 1 hafta önce başlar ağrılarım. Olmayınca dedim bi ihtimal acaba gebelik mi var . Ne mümkün az önce yine bir yıkım daha yaşadım . Offff

Canım benim üzülme lütfen..
Beklemek insanı 2 ay 5 ay 1 sene ne olursa olsun sömürüyor gerçekten.
Bizim de olmuyo diye doktora gittiğimizde şokla karşılaştık eşimin sperm sorununu öğrendik doktorlar resmen direk uğraşın olmazsa gelin tüp bebek yapcaz diye yolladılar ben kürdü çakşır suyu keçiboynuzu vs bir sürü şey araştırdım yaptım ovulasyon ve gebelik testlerine maaşımı yatırıyordum artık..
Dedik artık olmuyo nasip ya bu olmuyo vakti değil saati değil belki nasibimizde anne baba olmak yok herşeyi bıraktık ovulasyon testiymiş yok kürlermiş hiç bişey yapmadık.
Yumurtlama günümün olmadığını düşündüğüm günden hamile kaldım, dedim nasip buymuş gerçekten sakın Allahtan umudunu kesme her zaman dualarımdasınız..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Bizim de olmuyo diye doktora gittiğimizde şokla karşılaştık eşimin sperm sorununu öğrendik doktorlar resmen direk uğraşın olmazsa gelin tüp bebek yapcaz diye yolladılar ben kürdü çakşır suyu keçiboynuzu vs bir sürü şey araştırdım yaptım ovulasyon ve gebelik testlerine maaşımı yatırıyordum artık..
Dedik artık olmuyo nasip ya bu olmuyo vakti değil saati değil belki nasibimizde anne baba olmak yok herşeyi bıraktık ovulasyon testiymiş yok kürlermiş hiç bişey yapmadık.
Yumurtlama günümün olmadığını düşündüğüm günden hamile kaldım, dedim nasip buymuş gerçekten sakın Allahtan umudunu kesme her zaman dualarımdasınız..

mashaAllah ya ne guzel hic beklemediginiz anda yani takip etmediniz öyle denk geldi yani.. Tberik ederim bu arada :)

mashaAllah ya ne guzel hic beklemediginiz anda yani takip etmediniz öyle denk geldi yani.. Tberik ederim bu arada :)
Teşekkür ederim canım benimmm ❤️ evet takip etmedim ve hiç ummadığım günde oldu vakti saatini bekliyor bebişleriniz sizde sabırla bekleyin ben bunu yaşadıktan sonra öyle diyorum 🌸🌸

Teşekkür ederim canım benimmm ❤ evet takip etmedim ve hiç ummadığım günde oldu vakti saatini bekliyor bebişleriniz sizde sabırla bekleyin ben bunu yaşadıktan sonra öyle diyorum 🌸🌸
iyi hadi ozaman bakalim darisi bizim basimiza ama ben daha önce hic planli yapmadim smdiye kadarda olmadi bende diyordumki azicik takib edeyim tam tersi busefer olur belki diye :))

suan kac aylik yada haftaliksin ?

iyi hadi ozaman bakalim darisi bizim basimiza ama ben daha önce hic planli yapmadim smdiye kadarda olmadi bende diyordumki azicik takib edeyim tam tersi busefer olur belki diye :))

suan kac aylik yada haftaliksin ?
7. Haftam bitti canım yeniyim daha 🙏🏻

7. Haftam bitti canım yeniyim daha 🙏🏻
MashaAllah canim Rabbim esirgesin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah .. okadar çok seviyorumki böyle zor zamanlar geçiripte en sonunda hayallerine kavuşmaları görünce yeminle çok seviniyorum.. benim de olmadi planli hic denemedim gelisi guzelde nasib olmadi 11 senedir evliyim son 3 seneyi saymam eşim iş yüzünden yanımda deildi daha yeni duzen kurabildik tekrar .. 7 senemi önce bir düşük yaptım onuda bilmiyordum bilmeden hamile.kalmisim ;)

Senin ilk çocukmu olacak inşallah 🤗

hayırlı olsun canım aynı seyleri yasamısız bende hiç ummadıgm anda hemde tüp bebek tedavisi icerisindeyken transfer olmadan normal yolla gebe kaldım ama 2.ayında kaybettim bebeği kalbi durdu malesef nasip değilmiş benm esimin sperm degerleri dusuktu morfoloji falan kötü

canım 10 ay ne ki 3 yıldır deniyorum ben neler denedim neler denemiyorum :) bu topicte birbirimize güç verip sırayla hamile kalırız belki ... neler yaptınız eşin test yaptırdı mı hiç ürologa gitti mi ?

Back