Yine hüsran...

Queenbe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
27
10
3
24
4 kasım perşembe günü... yumurtlama günümün 15. Günündeydim eğer bugünde adet olmazsam hamileyim diye düşünücektim. Sabah kalktım hastalanmıştım eşim işe gitti saatlerce ağladım öyle isteyince hemen hamile kalan kadınları düşündüm öyle olmayı hayal ettim ne kadar şanslılardı, sonra aylar seneler sonra evlenip şu anda bebeği olan yada hamile olan akraba ve komşular geldi aklıma boğazım düğümlenmişti Onlar gibi hemen hamile kalsaydım Çocuğumuz şimdi 2 buçuk yaşlarındaydı bana anne diyicekti. Aldığım bebek patiklerine, çoraplarina, yeleklerine, kız bebekler için aldığım gelinliğe, erkek bebek için aldığım arabalı papuçlara bakarak ninni söyledim, kendime geldiğimde aynaya baktım gözlerim kan toplamıştı, dudaklarım morarmış, burnum şişmişti...
Sonra sildim gözlerimi dua ettim yeni bir ay yeni umutlar.
Kusura bakmayın derdimle bunalttımm sizi ama birilerine içimi dökmem gerekiyordu bunu birilerinin okuyacağını düşününce biraz olsun rahatlıyorum...

Son düzenleme:
Rabbim kucağınızi boş bırakmasın. Rabbim kalbinize göre versin. Allahtan umut kesilmez. Her şeyin zamanı var. Nasipse o da dunyadan rızkını yemeye gelir inşallah.
Üzülme Allah elbet seninde kucağını dolduracak.
Ha bir de sebebi yoksa olmamasinin stresten uzak dur.

Üzülmeyin lütfen sizi cok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşıyorum hemde yaklaşık 2 seneden beri herseyimiz normal ama gebelik olmuyor kimseye derdimizi anlatamıyoruz hep icimde yaşıyorum bende eşime bile uzulmesin diye belli etmiyorumbu ay ilac tedavisine başladık inanıyorum biz yürekten isteyen anne adaylarınında bir gün yüzü gülecek hep iyi düşünün psikolojinizi enerjinizi hep iyi yönde tutun umarım uzuntulerimizi paylastigimiz gibi mutlu haberlerimizide paylasmak nasip olur :)

Canım en iyi seni anlayanlar dan biriyim 9 senedir evliyim çocuk yok ve ne acılar cektim depresyona girdim bilemezsin
Şimdide öyleyim ama içimden yaşıyorum sadece 9 senedir ancak yeni başlayabildik bazı saçma saapan sebeplerden anlatsam roman olur .
Akışına bırak ben 31 yaşındayım
Umudu kaybetmedim hakkımda hayirlsi neyse o olsun diye yola çıktım artık
Gerçekten dusunurek hayatıni kahrederej olmuyor
Benle birlikte evlennler ve sonra evlenenlerin çocukları oldu hemde ikişer ama bu yakmıyor artık canımı
Önceden çocuk hamile haberi aldığımda içim burkuluyodu artık burkulmuyor
Diyebilirsiniz ki aman o kadar da önemli değilmiş çocuk senin için ama öyle değil
Ne acılar cektigmi ben bilirim
Ve kimlere iç çektiğimi de
Diyorum ki
Şimdiye kadar olmadı ölmedim yasiyorum hayatı öyle böyle
Rabbim hayırlısını versin dedim diyorum da
Bilemeyiz neyin hayırlısı olcagini çünkü.
9 senedir yok belki tedavi de de olmicak ya da olcak bilemeyiz
He tedavide olmazsa yine üzülürüm vs ama yine de hakkımda hayırlı olsun derim
Sende çok düşünme derim bende adetim gecikince hemen test alıyordum doktora gitmiş ligim bile var ama negatif sonuç hüsran oluyordu ama o an için
Dedim ya kahretsennde kendini olmayınca olmiyor
Önemli olan olana olmayana razi olmak sabretmek ben sabrediyorum hakkımda hayırlısı herkesin öyle bilemeyiz
Dicegim o ki üzme kendini
Evet bı yanımız eksik ama sağlık huzur varsa gün içinde başka türlü de zaman geciyorsa şükret

Bı de bu bakımdan düşün coxuksuz da o evde gülüyoruz ediyoruz olursa supriz olsun olmazsa kaderimiz bu diyip geçelim
Zor aşırı zor ama dayanamicagimiz yük vermez rabbim bize rabbimize sığınmak lazım bak 9 senedir çocuk için tedavi maddi imkan varken ailesinin saçma sapan işleri karismalari yüzünden detaya girmiyim bu zamana kadar aksadı ...
O yüzden diyorum ki sabırlı ol dua et ibadete ver kendini hobi edin ama.bu konu üzerinde çok düşünme Allah korusun isyana düşersin kardeşim

Demem o ki umut var olsun umutsuzluk seytandandir
Ama herşeye de hazırlıkli olun isyana sukursuzluge sürüklenmeyin asla
Doktor Vs gözükmeden de karamsar olma gozuktuysen de çaresi varsa çalis yoksa da şükret
Düşün 9 senedir bekledim olmicagini bile bile
Ve daha geçen ay birden gebelik hissi düştü içime rüyalarima vs ağır iş vs yapmadım hafta içi için doktora randevu aldım kan tahlili kesin olur diye hassas hareket ediyordum korkudan ama dualarımda varsa koru bebeğimi yoksa
Hayırlısı ver isyan ettirme dedim hep namazlarda ama psikolojikmis anladım tabi rüya yorumlarında falan
Pat hafta sonu kanama geldi
Sok oldum üzüldüm hiç beklemiyordum ama rabbim hayırlisi buymuş dedim yine
Yani her adet içimi yakıyor ama dediğim o ki sabret vardır hayır de

Böyle yapmanız hem sizi hemde eşinizi olumsuz etkiler ee bazen bende derim iki buçuk sene oldu olsaydı şuan yürüdü falan diye ama olmadi benden sonra evlenen onca kişi vardı bir çoğu ikinciye hamile ...

Nasip herşeyden önce nasip vakti var demek ki belki bu da bizim imtihanimiz bilemeyiz ..

Yaşınız da gencmis bende bu kadar yipratmayin kendinizi sizin şansınız daha yüksek bu şekilde psikoloji de olursanız daha da zor olur sizin için

Sizinle ayni seyleri bende 1.5 yil yasadim. İnanin evde esim yokken namazdan sonra aglayarak dua ettigimi biliyorum. Esime belli etmemeye calisarak gecti zamanim. Yiprandim,yoruldum ve tam umudum bitti tamam ben anne olamayacagim derken rabbim nasip etti Duani sakin eksik etme canim. Zamani geldiginde "ol" der ve olur insallah. Su anda da ikinci icin yine ayni yollardan geciyorum... Umarim rabbim dogru zamanda evladiniza kavusmayi nasip eder

Amiiin. Cook saolun allah razı olsun

Amiin inşallah RABBIM hepimizi hayırlı evlatlarla musjdelesin

Okuduğum en güzel tesellilerden birisiydi çok teşekkür ederim böyle şeyler okuyunca insan biraz olsun sakinleşiyor

RABBIM bin kere razı olsun

Inşallah bir gün bizimde odamızdan bebeğimizin ağlama sesleri eksik olmaz.

seni çok iyi anlıyorum 5 yıldır evliyiz olmadı çocuğumuz. Geçen aylarda aşılama yaptık o da olmadı çok umutluydum. yaşım 32 bu arada..çok yakınımdaki kişilerin hamileleik haberini aldım üst üste..çok ağladım hep uyudum.onları kıskanıyo muyum ? ben kötü bir insan mıyım diye bile düşündüm..herkesin hemencecik ulaştığına ben neden çabalıyorum dedim...

aşamıyorum bu duyguları düşünmeyeceğim diyorum ama konusu açılınca hemen gözlerim doluveriyor..nasıl baş edicem ben de bilmiyorum

Bizlere de dua edin. RABBIM sizinkilerini sağlıkla büyütsün

Aynen öyleyim...

büyük bir hastalık atlattım..yaşadığım şehiri değiştirmek istiyordum o da değişti. işim de var burda hem. Allah bu kadar nimeti bana verdi bi çocuk vermedi diye üzülüyorum...isyan mı ediyorum diyorum. kötü biri miyim diyorum. tüm bunları içimde yaşıyorum. eşime anlatamıyorum beni kötü bi insan olarak düşünsün istemiyorum.sonuçta kıskançlık kötü bi duygu. yani koskocaman bir BİLEMİYORUMum...

hakkını helal et senin derdin var zaten bir de ben yazdım.görünce dayanamadım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…