4 kasım perşembe günü... yumurtlama günümün 15. Günündeydim eğer bugünde adet olmazsam hamileyim diye düşünücektim. Sabah kalktım hastalanmıştım eşim işe gitti saatlerce ağladım öyle isteyince hemen hamile kalan kadınları düşündüm öyle olmayı hayal ettim ne kadar şanslılardı, sonra aylar seneler sonra evlenip şu anda bebeği olan yada hamile olan akraba ve komşular geldi aklıma boğazım düğümlenmişti Onlar gibi hemen hamile kalsaydım Çocuğumuz şimdi 2 buçuk yaşlarındaydı bana anne diyicekti. Aldığım bebek patiklerine, çoraplarina, yeleklerine, kız bebekler için aldığım gelinliğe, erkek bebek için aldığım arabalı papuçlara bakarak ninni söyledim, kendime geldiğimde aynaya baktım gözlerim kan toplamıştı, dudaklarım morarmış, burnum şişmişti...
Sonra sildim gözlerimi dua ettim yeni bir ay yeni umutlar.
Kusura bakmayın derdimle bunalttımm sizi ama birilerine içimi dökmem gerekiyordu bunu birilerinin okuyacağını düşününce biraz olsun rahatlıyorum...
Sonra sildim gözlerimi dua ettim yeni bir ay yeni umutlar.
Kusura bakmayın derdimle bunalttımm sizi ama birilerine içimi dökmem gerekiyordu bunu birilerinin okuyacağını düşününce biraz olsun rahatlıyorum...
Son düzenleme: