Gebeliğe Hazırlık yine hüsran idrar testine rağmen :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
  • Konu Sahibi kucukkedicik
Canım bılıyrosun ben baslık actım senağlamasenağlamaaynısını bende gecen ay gordum ılk 5 dk.da ama yanlıs cıkıyor ıste ıdrar testlerı hata verıyorrrrsenağlama.bu 3.cü sılık cızgı görüşüm

ay canım sorma.. beni de hüsrana uğrayanlar listene ekleyebilirsin. ama bi daha hiç bi kuvvet bana o testlerden aldıramaz. almıycam. kötü fena kızdım valla :kızgın:

xcanım eger çatlatma ignesi felan kullanmadan çift çizgi çıktıysa hamilesin.çünkü ilaçlar paozitif göstertiyo.bence geç döllenme oluyor.sakına agır kaldırma.bir defa daha böykle poldu diyorsun belki düşük yaptın ozaman.kendine dikkat et.bence hamilesin

Canım ınsallah geç döllenme olmuşturda kanda görünmemiştirr.kanda adetın gecikince yaptırırsın inşallah hamilesindirrra.s.

balım nasıl bir bulantım var. başım dönüyo. hani öğrenince olmadığını hemen oluyodu herkes. benimki de olsa da artık kurtulsam şu yalancı belirtilerden.

xcanım eger çatlatma ignesi felan kullanmadan çift çizgi çıktıysa hamilesin.çünkü ilaçlar paozitif göstertiyo.bence geç döllenme oluyor.sakına agır kaldırma.bir defa daha böykle poldu diyorsun belki düşük yaptın ozaman.kendine dikkat et.bence hamilesin

yok canım kullanmadım. sadece geçen ay rahim filmim çekildi. o ilaçlar da 2-3 günde atılır vücuttan sanırım. ama pek ümidim yok canım. zannetmem geç döllenme olduğunu ama. rabbim büyük. neler duyuyoruz. bakalım beklicem bi kaç gün daha gelmezse bi doktora gidicem. farklı bi yerde test yaparım.

canım benım ınsallah yanıltıcıyı gormemıssındır.kanda cıkmamıstır ınsallah dualarım senınle,dur bakalım daha adet olmadınn:a015:

hayırlısı olsun canım. sağol balım. siz de olmasanız tek başıma düşünüp durup çizerim heralde.

balım nasıl bir bulantım var. başım dönüyo. hani öğrenince olmadığını hemen oluyodu herkes. benimki de olsa da artık kurtulsam şu yalancı belirtilerden.

canım benım ınsallah yanıltıcıyı gormemıssındır.kanda cıkmamıstır ınsallah dualarım senınle,dur bakalım daha adet olmadınn:a015:

yanlış görmediysem ikinci çizgi hafif belli
idrar testlerinin bir çoğu hatalı çıkıyor diye biliyorum bende
ama kan testini bilmiyorum tabi hakkında hayılısı olsun
işallah hamşsindir rabbim gönlüne göre versin :1hug:

canım ya şimdi gördüm bende özleden yazacaktım sana ne yaptın diye.. sıkma canını lütfen.. elbet oluck birgün.. bak bende reglimi bekiyom. bende dersimi aldım.. asla ve asla günüm geçmneden test yapmıcam.. iki ay yaptım . havamı aldım. benim silşik çigi bilem yoktu.. ne yapalım demek zamanı gelmemiş.. her ay yeni bir umutt.. bunu unutmaa.. üzülme lütfen.. herşeyin hayırlısı:KK43:

canım ya şimdi gördüm bende özleden yazacaktım sana ne yaptın diye.. sıkma canını lütfen.. elbet oluck birgün.. bak bende reglimi bekiyom. bende dersimi aldım.. asla ve asla günüm geçmneden test yapmıcam.. iki ay yaptım . havamı aldım. benim silik çigi bilem yoktu.. ne yapalım demek zamanı gelmemiş.. her ay yeni bir umutt.. bunu unutmaa.. üzülme lütfen.. herşeyin hayırlısı:KK43:

çok sağol bitanem. dediğin gibi artık bende dersimi aldım. bi daha asla erkenden yapmam. işte böyle bi ders almak gerekiyo demekki.

çok sağol bitanem. dediğin gibi artık bende dersimi aldım. bi daha asla erkenden yapmam. işte böyle bi ders almak gerekiyo demekki.

canım ne yapalım bizde haklıyız aslında.. her ay yeni bir umutla bekliyoruz adet olmamayı.. heyecan oluyor.. belirti olsun olmasın heyecan yapıp yapıyoruz.. sonuçta hüsran olunca gene biz üzülüyoruz.sıkma canını.. elbet olucak .. dert etme canım..Rabbim elbet bizede göstercek o günleri..

canım kediciğim şimdi gördüm sonucunu üzülme canım...bende senin yaşadığını çok yaşadım teste aynı seninki gibi çıkmıştı günümde delmemişti gitiitm kan testi verdim sonuç negatifti...bazen bu testler bizi fena yanıltıyo...üzülme canım belkide kuzucuğun bidahaki aya gelmeyi tasarlıyodur....

canım.bozma moralini.bu testler böyle.benim başıma defalarca geldi.en sonunda test almadım bidaha.tahlil yaptırdım.inşallah bebiş haberini alırsın en kısa zamanda.

canım inş hamişsindır ama olmassa da napalım kısmet değilmış,stres yapıp da bebısının gelmesını uzaklastırma.malesef her ay hepımız aynı umutlara kapılyoruz hamılelık belırtılerıyle reglı belırtılerı o kadar benzıyo kı.unutma sabırla imtıhan edılyoruz.......a.s.

canım uzulme ya allahtan hayırlısı ıns en kısa zamanda allah sana guel bır evlat nasıp eder kıb opttt

sıkma canını arkadaşım inşallah gelecek aya hamiş olursun ama kan tahlilinin heleki üniversitede yapılmış olanda hata oranının binde bir olacağına eminim stres yapma ve vucudunu rahat bırakki adetin sökülsün şu saatten sonra acaba demek adetini dahada geciktirir haa varsada bırak sürpriz olsun:KK66:hakkında hayırlısı olur inşallah

kucukedicik canim uzme kendini,öyle hemen pes etme bence stres de yapma o zaman bebek hic olmuyor inan bana...
insallah senin de nur topu gibi bir bebegin olur canim,bazen testler insani yaniltiyor briazda belirti olunca kendimizi kaptiriyveriyoruz hemen ...ama ne yaparsin ki elde degil isteyinc eöyle oluyor senin icin d ehayirlisi olsun canim kendine iyi bak

kediciğim seni çok iyi anlıyorum canım üzülme demek yeterli gelmiyo biliyorum yüreğin yanıyo çünkü ..ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi ALLAHTAN canım .kendini bişeylerle oyalayıp fazla kafana takmamaya çalış ..rüyan bu ay olmazsa bidahi ay inşallah çıkacaktır...

kızlar çoook çok teşekkür ederim hepinize.

artık bunu da yaşamam gerekiyormuş. 2 tane ders aldım. 1. si günüm geçmeden yapmıycam 2.si de idrar testini bir daha almıycam bile. güvenmiyorum artık o testlere.

artık gelecek aya inşallah. hayırlısı olsun ne yapalım.

regli oldum kızlar bu arada. akşam üzeri bi iki damla bu sabah artık tam olarak söküldü. çok felaket ağrım var.

hepinizi çoook seviyorum. gelecek aya yapmaya kalkarsam bana engel olun tamam mı kızlar.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canim üzülme Inşallah Bidahaki Aya Yüzün Güler.....bu Evde Yapilan Testler çok Yaniltici Olabiliyo.....en Güzeli Teste Iki çizgiyide Kou Görünce Kan Testi Yaptirmak...

X