yine hayal kırıklığı....

3535nededinsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
33
15
35
Yine hamile değilim.... Allahm ya nolur yalvarıyorum bizede nasip et... Tüm belirtileri yaşayıp negatif sonç almaktan yoruldm. Diş etim şişti batmalar başladı hafif bi ağrı. Baş dönmesi bile peki sonuç negatif... Hamile kalmak için öneriler nelerdir nolur yardm edin... Doktor yolları kesin gorundu bu ay... Hayırlısı bakalım

Her zaman soyluyorum.kan testi ya da idrarda gebelik testi yaptirmadiginiz surece yasadiginiz belirtilerin hicbir anlami yok...

Bu sekilde batmalara, mide bulantilarina, adet gecikmesine anlam yuklerseniz,sonuc negatif ise uzulursunuz.

Anlam yuklemeyin. Beklenti icine girmeyin,rahat olun. Mutlaka adetin birkac gun gecikmesini bekleyip test yapin.

İnsallah en kisa ve en hayirli zamanda dileginiz gerceklessin.

Tüm belirtilern beynmdw yer etmiş olması gibi buda öyle bişi sanırım... Hemen teste sarılmak... Karn ağrımda fazlalaştı adet olucam işte... Ama nası söz gecerki içime... Bugn böyle buruklukla geçicek galiba bnm için... Biliyorum olmadığımı belkide ama son paramı teste vercek kadarda umutluyum malesef

Ben gebelikte arı poleni kullanılır mi diye araştırırken hamile kalamayanlarin arı sütü veya arı poleni kullandiklarini okudum. Sonuçta abartmadan kullandığınız taktirde bir sakıncası olmaz. Bir araştırın forum da da var sanırım kullanıp hamile kalan

en önemlisini söylüyorum: hamile kalmk için uğraşmayı bırak. sen bunun için uğraşıp strese girdikçe rahim asit salgılıyor ve spermleri öldürüyo. o yüzden rahat ol akışına bırak yaşadığın belirtiler psikolojik de olabilir. biliyorum zor ama denemelisin aklını meşgul et düşünmemeye çalış ve güzel haberlerle gel inşallah

Araştırıcam hemennn Allah razı olsun ya...

Yaaa benm o asit tavan yapmştr kesinn... Vesvese yaşıyorum sürekli panik atakta var tetikliyo sanırım hepsini,bildiğim halde söz geçiremiyorum kendime... Allahm guç versn de atlatalım hepsini bebişime sahip olayım bnde artırk

Canım senin için sadece dua edebilirim. Umarım en kısa zamanda allahım kavuştursun bebişine. Hamileliğim boyunca dua ettiğim 4 kişi de hamile kaldı umarım sen de hamile kalırsın.

Canım senin için sadece dua edebilirim. Umarım en kısa zamanda allahım kavuştursun bebişine. Hamileliğim boyunca dua ettiğim 4 kişi de hamile kaldı umarım sen de hamile kalırsın.

Bana da dua edermisin büyük hasret beni bitirdi.. ben çoktan belirtilere bakım da ümitlenmeyi bıraktım, çünkü doktorlara göre imkânsızmiş

Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

anliyorum cok zor bende cok agladim inanarak bol dua ettim 1 yil ugrasmama ragmen bazi sebeplerden dolayi 1 ay korunmama ragmen o ayda gebe kaldim :) o yuzden moralini yyksek tut canim

Teşekkürler canım tabi ki de sana da dua edeceğim bu akşam. Allah ol dedi mi ne mucizeler oluyor. Yeter ki isyan etme ve inan. Allahım tez zamanda kavuuştursun yavruna inşallah. Bu gec e yattığım yerden her ikinize de dua edeceğim :)

inşallah canım inşallah o panik atak denilen olay bende de mevcut doğuma yaklaştıkça da arttı tansiyonumu yükseltiyo :/ kendini bebek yapmıyomuş farzet öyle odakla bişeyler bul kafanı dağıtacak :) bekliyorum haberlerini

Sen ne güzel kalpli inançlısın ya... Allahım razı olsun senden... Bize ettiğin dualar doğumunda çok çok çok kolaylık olarak donsun sana inşallah.. İnanıyorum ki dualRmz kabul olucak...

canim benim ablamda 2 yildir istedigi halde cocugu olmuyor allah rizasi icin ablanm icinde dua eder misin müslümanin müslüman kardesi icin ettiğini dua kabul olurmus insallah simdiden allah razi olsun. .

canim rabbim insallah en yakinda sana ablama ve isteyen tum musluman kardeslerime hayirli saglikli evlatlara hamile kalmayi nasip eder seni cok iyi anliyorum cunku ayni seyleri ablamda yasiyor her ay nasil bir umitle bekliyor kendi gozlerimle goruyorum rabbim yardimcin olsun insallah

Ben artık kardeşlerimden utanıyorum. Her ay olmadı demekten kimseyle de konuşamıyorum... Dun gece dayanamaz, artık bi atak geçirdim ağlama kriziyle birlikte... Şimdi biraz daha rahatladm artık boğulcak gibi oluyorm stresten burasıda olmasa,napardm bilmiyorum...

uzulme canim ya hem utanacak bisey yok senin sucun mu ki utanasin..bizde bugun ablama idrar testi yaptik cikmadi pazartesi insAllah kan testi yapacagiz insAllah pozitif cikar bizde cok uzuntuluyuz..

canim benim ablamda 2 yildir istedigi halde cocugu olmuyor allah rizasi icin ablanm icinde dua eder misin müslümanin müslüman kardesi icin ettiğini dua kabul olurmus insallah simdiden allah razi olsun. .
Tabi ki ederim canım. Benim de sancılarım başladı ve bebeğim iki hafta erken doğacak. Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Bir iğne daha olacağım. Sonra sezeryana alacaklar beni. Sizler de bana dua edin nolur çok gerginim...

allah razi olsun canim rabbim seninde yardimcin olsun korkma insallah hayirli saglikli alirsin cocugunu kucagina benimde bugun kontrolde cocugumun suyu fazla cikti pazartesi kan testi verecem sekerime bakacaklar bakalim nolacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…