- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi Melike353535
-
Siz iyimisiniz 6 ay diyorsunuz insanlar 6 ayda erken doğum yapıyor ... Sen hala gebemiyim diyorsun? Allah sana yardım etsin yazık sana...Birşeyler gerçekten korkutuyor ki derdimi buraya açmışım.. Siz de istediğiniz gibi eglenebilirsiniz....
Bana değil gerekli kişilere ispat edersinizÖyle hesaplar cok fazla abla.. Ama size bunu ispat etmek zorunda değilim istediginizi düşünebilirsiniz...
Abla hakkını helal et ama bu neyin nefreti.. Neden bu kadar acımasız olabiliyorsun... Ne yapmış olabilirim ki bu kadar sinirleniyorsun.. Eşim asker, hamile bir şekilde onun yolunu beklemem her gün her gece iyi mi diye beklemem ne kadar kolay olabilir... Bu fikir bile beni nasıl korkutuyor.. Lütfen konuyu saçma ve acınası buluyorsaniz yanitlamayin...Siz iyimisiniz 6 ay diyorsunuz insanlar 6 ayda erken doğum yapıyor ... Sen hala gebemiyim diyorsun? Allah sana yardım etsin yazık sana...
Bu da thesmio diye biri var onun yan versiyonu ne olacakAynı konular farklı üyeliklersizi bir araştırsınlar
Bana değil gerekli kişilere ispat edersiniz
Abla hakkını helal et ama bu neyin kizginligi.. Neden bu kadar sert olabiliyorsun... Ne yapmış olabilirim ki bu kadar sinirleniyorsun.. Eşim asker, hamile bir şekilde onun yolunu beklemem her gün her gece iyi mi diye beklemem ne kadar kolay olabilir... Bu fikir bile beni nasıl korkutuyor.. Lütfen konuyu saçma ve acınası buluyorsaniz yanitlamayin...
Bu forumda cok önceki konularda gördüm.. Bi abla 6 aylık hamile olduğunu tesadüfen öğrenmiş:/
Umarim abla. Bende biliyorum ama işte. Cok evhamli bi kızım.. Ne yapacağım böyle bilmiyorum..Mumkun mu boyle birsey acaba?
Tekmelerini vs hissedersin 6 aylik cocugun?
Hamile degilsin bence de.
Evet.. ama o son ilişkiden sonra her ay gelen kanamalarım normal degil gibiydi.. Ya cok az yada cok fazla. Bazen agrili bazen hic agrisiz.. Bu yüzden cok fazla test tahlil yaptirdim..
İşte tesadüfen diyosun senin gibi milyon test yapıp ultrasona girmemiştir. Bekle 9 ay geçsin doğum olmayınca ikna olursun.Bu forumda cok önceki konularda gördüm.. Bi abla 6 aylık hamile olduğunu tesadüfen öğrenmiş:/
Evet imkansız.. Cok korktuğumdan malesef. Aslinda buraya en son sorduğumda icim baya rahatlamışti. Hiçbir sorun yoktu.. Ama akşam ic camasirimda o kahverengi lekeyi gördüm yine aklıma geldiöncesinde ultrasona girmiş ve gözükmemiş mi? İmkansız.
Anksiyetem olduğu kesin bunun icin destek almalıyım.. Ama şu şartlarda hastaneye ultrason icin gitmek istemiyorum..burda neden sorup duruyorsun sürekli. Tekrar doktora git. Ultrasona gir. Sonra da psikiyatriye.
Galiba öyle olacak ablaİşte tesadüfen diyosun senin gibi milyon test yapıp ultrasona girmemiştir. Bekle 9 ay geçsin doğum olmayınca ikna olursun.
Evet cok takinti yaptigimi biliyorum.. Bide üstüne bugün adet olmama daha çok varken o kahve lekeyi gördüm ya.. iyice evham yaptımHamile olmanız imkansız gibi gözüküyor psikolojik bunlar temmuzda ilişki ye girip Kasım da hasta olup da nasıl hamile olabilirsiniz ki ?
İnsanı çıldırtacak cinstensin gerçekten.. Doktora git doktora, bu kadar cahil olmayın yaa. Dalga mı geçiyosun sen ya.Umarim abla. Bende biliyorum ama işte. Cok evhamli bi kızım.. Ne yapacağım böyle bilmiyorum..
Bak ben kirpiğim agrısa hamile miyim acaba diyenlerdenim benim gibi bir sürü insan var bu forumda. Ama çok istediğimizden bu durum tabi seninkinden farklı. Ama yine de 5 kere adet oldum hamile miyim geçen sene ilişkiye girdim hamile miyim demiyoruz. Bu forumdaki en can sıkıcı tip sen ve senin gibiler kusura bakma. Bu kadar korktugun bişey için birdahakine korun lütfen.Galiba öyle olacak abla
Virüs..İnsanı çıldırtacak cinstensin gerçekten.. Doktora git doktora, bu kadar cahil olmayın yaa. Dalga mı geçiyosun sen ya.
Bunun cahillikle ilgisi yok..Önceki yanıtlarımı okusaydın eğer farkederdin.. Ortam uygun değil.. Öyle olsa şimdiye durmazdım.. Buraya da sormazdım..İnsanı çıldırtacak cinstensin gerçekten.. Doktora git doktora, bu kadar cahil olmayın yaa. Dalga mı geçiyosun sen ya.
Ne virüs? Tak çift maske git doktora, burda insanlara aynı soruyu soruyosun aynı cevapları alıyosun hâlââ soruyosun hâlâ uzatıyosun.. Madem tatmin olmayacaksın neden soru soruyosun o zaman?Virüs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?